10 års jubilæum - NovaSolar

10 års jubilæum - NovaSolar

Published at: 2023-03-20
Kategorier: NovaSolar nyheder

NovaSolar fejrer 10 års jubilæum i den danske energibranche. Helt præcist har vi fødselsdag den 23. Marts, så et lille “hurra” til os selv.

Opstart og udvikling

Det er med stor glæde, at vi kan se tilbage på de seneste 10 års fremragende arbejde, milepæle og udvikling. Siden virksomhedens opstart i 2013, har vi i NovaSolar været dedikeret til at levere bæredygtige løsninger inden for solenergi og varmepumpe-løsninger til private kunder i hele Danmark.

Gennem de sidste 10 år har NovaSolar oplevet en vækst i efterspørgslen på grøn energi, og vi har som virksomhed været med til at føre an i den grønne omstilling. I starten var det udelukkende solceller, hvorefter vi stille og roligt er rykket over i varmepumpebranchen. Her er vi nu blandt de største i Danmark - især inden for luft til luft varmepumper.

Som en af de største aktører inden for service og installation af varmepumper, har vi været med til at sikre effektiv og bæredygtig opvarmning af boliger, erhverv og sommerhuse i hele Danmark.

God og hurtig kundeservice - vi har tid til alle

Vi har igennem de seneste 10 år altid lagt vægt på god kundeservice - noget vi naturligvis håber, at vores kunder har kunnet mærke. En god oplevelse er en af grundstenene i en branche som vores, hvor kunders tilfredshed bidrager til yderligere udvikling og vækst af virksomheden.

Selvom vi fortsat vokser os større, er det vigtigt for os at understrege, at fokus på netop god rådgivning og service fortsat er og vil være i højsædet. At vi har en 4,8 score på TrustPilot, er ganske enkelt noget vi er utroligt stolte af. Det betyder at vi gør et eller andet rigtigt, når det gælder om at give kunder gode købsoplevelser.

Et kort kig på fremtiden

I NovaSolar kigger vi altid fremad, og som det nye skud på stammen, gik vi sidste år live med installationer af ladestandere og ladebokse til elbiler. Vi kan allerede tilbyde Danmarks bredeste sortiment af ladestandere, så du er sikker på at finde den rigtige. Vi er det helt samme team bag ladestander.dk, hvilket betyder at du kan få den samme gode kundeservice. Du kan læse meget mere på vores hjemmeside: Ladestander.dk.

2023 bliver året, hvor vi igen sætter fokus på at montere nye solcelleanlæg til de mange efterspørgende kunder i Danmark. Vi har brugt god tid på at kunne strikke de bedste tilbud sammen, og kan med vores store erfaring sørge for at finde produkter, der holder i længden. Du kan allerede nu kontakte os, hvis du har interesse i et solcelleanlæg, eller læse mere på vores solcelle katalog.

Så hermed et tillykke til NovaSolar på vores 10-års jubilæum, og til mange flere år med fortsat fremgang og bæredygtige løsninger for Danmark.

Vi har lavet en lille konkurrence på Facebook, som du stadig kan nå at deltage i. Vi trækker lod om 2 Panasonic 50” LED TV. Gå til opslaget her.


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe