• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt
4 trin til færdig installation

4 trin til færdig installation

Læs de 4 trin til færdig varmepumpe installation

NovaSolar har lavet en enkel og ligetil vejledning om færdig luft til vand varmepumpe installationer.

Det er super nemt! Gå på www.novasolar-webshop og køb din luft til vand varmepumpe, samt standardmontage, eller kontakt os på telefon nummer 71 99 94 93 - Så hjælper vi gerne med råd og vejledning.

 

Bestil gratis konsulentbesøg - Læs mere

Du bestiller * GRATIS konsulentbesøg - Skriv til: kontakt@novasolar.dk. Vi finder derefter en fælles dato. (du kan IKKE købe uden konsulentbesøg).

Svar inden for 2 arbejdsdage.

 

 

Konsultationbesøg hos kunde - Læs mereNovaSolar kommer på konsulentbesøg på installationsadressen og laver beregninger, giver råd og laver tilbud på nødvendige tiltag for korrekt og nødvendig montage.

 

 

 

Tilbud og beregning - Læs mere

Du modtager tilbud og beregninger samt information på nødvendige tiltag. Du beslutter Ja/nej til tilbud + Standard montage, tilkøb, El, VVS m.v.

Tilbud afsendes senest 5 arbejdsdage efter konsulentbesøg.

 

 

Montering - Læs mereNovaSolar monterer din varmepumpe og idriftsætter anlæg, efter gensidig forudgående aftale om dato. De aftalte tilkøb på VVS, El udover varmepumpen, samt standardmontagen forfalder til betaling senest 7 dage efter ovenstående er idriftsat.

Montering senest 10 arbejdsdage efter betaling.

 


 

Bestil gratis konsulentbesøg

I en kortere periode vil alle konsulent besøg være gratis * (KUN brofaste øer) – Normalpris er kr. 1995 inkl. moms. Det er nødvendigt at du får de rigtige oplysninger, og at der laves en beregning baseret ud fra din bolig, så der foreligger en klar aftale med NovaSolar om og hvem der laver hvad.

Der skal også hentes energisparetilskud og her er dokumentation ligeledes nødvendig. Hver eneste bolig og installation er forskellig, og du skal have det rigtige beslutningsgrundlag.

Det er et krav fra producenten, at denne form for varmepumpe skal monteres af Panasonic Pro Partner (NovaSolar) for at deres garantier opretholdes og evt. forlænges gennem korrekt service. Endvidere er det et lovkrav, at dette gøres af et certificeret firma samt fagfolk.

 

 

Konsultationbesøg hos kunde

Besigtigelse af den faktiske bolig hvor installation skal foretages, med henblik på at konstatere: Dimensionering af nødvendig størrelse på varmepumpen, nødvendige tiltag og tilbud vedr.

EL, VVS samt eventuelle tilkøb til “Standard Montagen”. Det er nødvendigt at tjekke og rådgive om de omstændigheder der gælder for hver enkelt bolig og dette berører både EL, VVS og den nuværende installation på f.eks. oliefyr, gasfyr som evt. skal demonteres.

NovaSolar laver gerne TOTAL tilbud på installationen, men vigtigst er det, at du får et overblik og den rigtige rådgivning i processen.

 

Tilbud og beregning

NovaSolar laver på baggrund af konsulentbesøg dimensionering af varmepumpen i en rapport og vedlægger tilbud på de tilkøb som er nødvendige. Ud over “Standard Montagen” som VVS, El samt evt. Serviceaftale, gives der info om ”Energi-sparetilskud”. Din mulighed for “Håndværkerfradrag”, og hvad du skal gøre og forholde dig til.

Du skal nu beslutte om du vil gøre brug af tilbud og sige ”ja/nej”.

 

Montering

Dit anlæg idriftsættes og du skal have en gennemgang af anlægget.

Når vi har idriftsat dit anlæg og den leverer varme til din bolig, vil vi fakturere dig med 7 dages betalingsfrist, for de nødvendige tilkøb, VVS samt El og her modregne ”Energisparetilskud” jfr. 3.

Du skal inden 3 måneder efter dit køb beslutte om du vil have en lovpligtig serviceaftale igennem NovaSolar, for hermed at opretholde en udvidelse af garantiperioden op til og med 5 år.

 


Hvor lang tid går der:

Efter du har skrevet til kontakt@novasolar.dk vil der gå max 2 arbejdsdage, inden du bliver kontaktet af NovaSolar, med ønske om at finde en dato for konsulentbesøg. Vi vil bestræbe os på at der max må gå 15 arbejdsdage fra du beder om konsulentbesøget til vi er på din adresse. Fra konsulentbesøg har fundet sted, vil der gå max 5 arbejdsdage til du modtager tilbud. Fra du har accepteret tilbud og betalt til NovaSolar vil vi kunne installere senest 10 arbejdsdage efter. Overstående periode vil stadigt være betinget af, at du har de aftalte forhold klar, som forudsat ved konsulent besøg og i tilbud.

* Udelukkende forbeholdt luft til vand varmepumpe installationer.
** NovaSolar forbeholder sig retten til at afslå ethvert konsulent besøg, såfremt vi gennem evt. telefonisk kontakt har kunne konkluderer, at der ikke er belæg for et konsulentbesøg. Tilbudsgivning kan ikke finde sted uden NovaSolar har gennemført et konsulent besøg på installations adressen.
NovaSolar A/S tager forbehold for evt. trykfejl.

Læs mere om:

Valg af Varmepumpe - Læs mere.

Varmepumpe Pakketilbud- Læs mere.

Varmepumpe til montering - Læs mere.

Få energitilskud - Læs mere.

 
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe