Effektiv varmepumpe til kolonihavehus og sommerhus

Novasolar Aps

Effektiv og smart varmeløsning til sommerhuset eller kolonihavehuset.

Det giver rigtig god mening at få opsat en varmepumpe i kolonihavehuset eller sommerhuset, oftest fordi disse huse er forsynet med el-varme.

Få en effektiv varmeløsning til kolonihavehusetHelt kort: En varmepumpe udnytter energien fra husets omgivelser og tager varme fra luften udenfor og omdanner den til varme indenfor.

Hos NovaSolar kan man vælge mellem mange forskellige varmepumper. Fælles for vor varmepumper, er at de passer perfekt til det danske klima, og er samtidig også ideel til opvarmning og køling i en mindre stue op til ca. 30 m2, i sommerhuset, kolonihavehuset, annekset, garagen, småbygninger samt individuelle værelser, samt mindre kontorlokaler, opbevaringsrum, serverrum samt lager, og kan både bruges til varme, klima, ventilation og køling.

Hvad består et varmepumpeanlæg af?

En varmepumpe består af en indedel, der er placeret inde i huset, som leverer den ønskede temperatur (varme el køling), og en udedel, der er monteret udenfor som trækker varmen (energien) ud af luften. På samme måde trækker en luft til luft-varmepumpe varmen ud af luften udenfor og bruger den energi til at opvarme i huset inden for. Hvis du derimod ønsker en varmepumpe, der skal kunne levere al varmen i hele dit hus, bør du vælge en luft til vand varmepumpe. Luft til luft varmepumpen kan dog godt levere varme til hele dit hus, hvis det ikke er så stort.

Få tilskud til varmepumpen – Læs mere her.


Kontakt NovaSolar – nemmere kan det ikke blive!
NovaSolar tilbyder alle løsninger indenfor varmepumper i både villaer, sommerhuse, værksteder samt kolonihaver eller hvor man ellers kunne ønske sig at få varmet op eller kølet ned. NovaSolar kører i hele Danmark.


  Benyt varmepumpen som køleanlæg – Læs artikel her.

  Alt om varmepumper – Læs artikel her.

Gå direkte til vores webshop her »


Læs mere om:

Varmepumpe montering – Læs mere.
Luft-til luft varmepumpe – Læs mere.
Luft-til vand varmepumpe – Læs mere.
Varmepumpe Pakketilbud- Læs mere.