• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt

NovaSolar - Vor mission og vision

KLAR TIL FREMTIDENS OPVARMNING?

Teknologien indenfor varmepumper er i rivende udvikling og det er derfor vigtigt med den rette fagmand på området, så du kan træffe rigtige beslutninger når du skal købe din varmepumpe.

At have den rette know-how og kompetence indenfor varmepumpe teknologi er altafgørende. Derfor er det også vigtigt at du vælger den rette leverandør.

NovaSolars vision er at være anerkendt som den håndværker- og fagmand, der rykker danskerne i en grønnere retning


Henrik Amby Pedersen - Projektansvarlig Karsten Pedersen - Montageansvarlig

Mission

NovaSolar er en familievirksomhed som er startet af håndværkere og vores DNA er startet på “jorden” hos slutkunden. Vi er en grøn virksomhed, som bidrager til værdiskabelse for kunder og for miljøet gennem installation, salg, service og reparationer af grønne energikilder. – Dette gør vi i tæt samarbejde med de største detail kæder i Danmark.

Vi vil skabe og deltage i koncepter som giver værdi for vores kunder og virksomheder.

Vi bruger ikke underleverandører og vil have de bedste medarbejdere indenfor vores område og vil fokusere på at opbygge og videreudvikle den knowhow vi har og vores DNA er fra gulvet og op.

Vision

NovaSolars vision er at være anerkendt som virksomheden, der rykker danskerne i en grønnere retning ved at være de bedste håndværkere på nettet, men også gennem detailkæderne og via vores samarbejde med energiselskaber. Dette gør vi til gavn for de danske forbrugere, så vi via volumen og mange salg kan sikre at vi er til stede på nettet, med kvalitetsprodukter som ingen kender bedre og at man landsdækkende kan købe produkter der kan installeres til konkurrencedygtige priser og til en kvalitet der overgår alle andre til de samme kroner.

NovaSolar vil opnå dette gennem en fremragende service og vejledning inden for solceller og varmepumper. Vi tager alle opgaver seriøst og ønsker at alle kunder får den bedste løsning.

Vi er håndværkeren på nettet, der levere landsdækkende salg og montage der overgår den lokale håndværkers kompetencer, fordi vi er specialister og ikke laver alt muligt andet. Vi skal kunne forklare kunderne hvad vi sælger online og kan træffes på telefon og ved kundebesøg, så vi ikke bare er endnu en webshop.

VORES SERVICEPARTNERE

NovaSolar A/S har højestehøjeste kreditværdigheds status.
En virksomheds kreditrating er et udtryk for den kreditværdighed og evne til at overleve. Ratingen er udregnet ud fra en matematisk algoritme, som er baseret på flere end 2400 beslutningsregler. Disse beslutningsregler har udgangspunkt i delbedømmelser, grunddata, ejerforhold, økonomi og betalingserfaringer.
Dette beviser, at NovaSolar er en kreditværdig virksomhed, og dermed en sund og stabil samarbejdspartner overfor kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.
Derfor kan DU også trygt vælge NovaSolar
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe