• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt

Gider du ikke bruge sommeren i et fugtigt kolonihavehus? Vil du gerne kunne køle huset ned om sommeren eller er du bare træt af en høj elregning? Med en luft til luft varmepumpe er disse udfordringer fortid.

Hvilken model og hvor skal den sidde?

Det kan være svært at finde den rigtige varmepumpe og den rigtige placering for varmepumpens inde- og udedel. De fleste bruger kun kolonihavehuset om sommeren, mens andre bruger kolonihavehuset næsten hele året. Jo oftere du bruger kolonihavehuset, jo vigtigere er det at vælge en varmepumpe med en høj SCOP-værdi.

NovaSolar har mange års erfaring med varmepumper og hjælper gerne med at finde den rigtige varmepumpe og placering sammen med dig.

Mange kolonihavehuse er i dag opvarmet med el radiator eller gasovn. Problemet er, at gasovnen afgiver kondens i huset og dette kan give fugtproblemer. El radiatoren afgiver varme uden at kondensere, men cirkulerer ikke varmen rundt i huset.

En luft til luft varmepumpe hjælper på fugtproblemer og cirkulerer varmen rundt i boligen. Derudover afgiver en varmepumpe med en SCOP-værdi på 5.0 den samme effekt som 5 el radiatorer, men bruger kun strøm svarende til en radiator.

Hold huset frostfrit

Alle vores varmepumper har ”sommerhusfunktion” som gør at varmepumpen kan holde huset frostfrit ved 8 graders varme i kolde perioder. Sommerhusfunktionen sørger for at der er lunt og rart når du kommer tilbage til huset. Samtidig er det langt billigere at holde huset lunt med en varmepumpe fremfor en el-radiator.

Har du spørgsmål til NovaSolar, så kontakt os på tlf. 71 99 94 93 eller send en mail til: salg@novasolar.dk – så får du et hurtigt svar.

 

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe