• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt

Viste du at man også kan benytte varmepumpen som luftkøler og aircondition.

NovaSolar’s varmepumper er både varme- og kølesystemer af høj kvalitet, som både har lang levetid, utrolig lavt energiforbrug og avanceret teknologi, der sikrer den bedste og nemmeste metode til at opnå ren luft og en behagelig temperatur i hjemmet.

Når flere slår til nu og køber varmepumper, skyldes det dels, at finanskrisen er bag os, og dels at tilliden til den nye teknologi er stigende. I en tid hvor der fra regeringens side er fokus på at udskifte de ca. 300.000 oliefyr i Danmark med mere miljørigtige løsninger, såsom luft/vand varmepumper, kan Energistyrelsens varmepumpeliste være en god guide for husejere til at finde den mest energieffektive varmepumpe.

varmepumpe_som_aircondition-300x169.png

Med luft til luft varmepumper og køleanlæg , samt varmepumper luft/vand , opnår du den optimale temperatur indendørs – hele året rundt. Derfor frister det også mange at investere i en varmepumpe der kan varme indendørsluften op om vinteren og køle den af om sommeren.

Hos NovaSolar kan du lige nu bestille en varmepumpe i et prisvindende design og med en støjsvaghed så eminent, at man uden videre kan placere sin varmepumpe i kontoret eller på soveværelset. Se mere her.

Stor besparelser, både når du skal have varme og køling.

Husejere med et energiforbrug på 30.000 kWh/år kan i gennemsnit spare 20.630 kr., hvis de udskifter det gamle oliefyr med en luft/vand varmepumpe – og dette er endda medregnet anlægsudgifterne. Hos NovaSolar stiler efter at sikre os at alle vores varmepumper produkter er af højeste kvalitet og overholder alle sikkerhedsstandarder så du kan føle dig sikker, når du handler med os. Vi tilbyder en detaljeret teknisk oversigt, og vi supporterer dig med dygtige teknikere som giver gode råd og information.

Luft til luft-varmepumpen er en god løsning i mange sommerhuse, da den er billig i anskaffelse og ikke kræver et vandbårent radiatorsystem. En luft til vand varmepumpes passive afkøling er ikke ligeså kraftig som aktiv afkøling ved aircondition, har du behov for at regulere temperaturen i din bolig hurtigt slår den passive afkøling altså ikke helt til. Varmepumpen bruges således både til køling af det varme kølevand og øgning af temperaturen (boostning) i fjernvarmevandet til over 72 C, inden det sendes retur til spørger.

Montering og service af varmepumper – Læs mere her.

Varmepumpen giver en meget effektiv køling af kølevandet, da den som følge af temperaturforholdene i kølevandet leverer køling med en COP værdi på omkring 8. Forholdet mellem den varme man producerer og elektriciteten man bruger kaldes effektfaktor (SCOP eller COP), og den beskriver, hvor effektiv varmepumpen er. Nye pumper giver højere energieffektivitet for pengene.

Luft-vand varmepumper bruger lidt mere strøm end jordvarmeanlæg i den kolde vinter, men forskellen i energiforbrug er relativt beskedent, og derfor skal man nøje vurdere, om de store investeringer til udlæg af slanger i et jordvarmeanlæg er rentable.