Salg af varmepumper i Jylland

NovaSolar anbefaler

Bedste varmepumpe service i Jylland

Skal du have hjælp med din varmepumpe i Jylland? Så du landet det helt rigtige sted. Vi er nemlig eksperter i varmepumper og har samlet set mere end 100 års erfaring med salg, montering og service af varmepumper i Jylland.

Hos NovaSolar er det gode håndværk en del af vores sjæl. Og det er heldigt, for vi samler kun på tilfredse kunder. Jeres tilfredshed er grundstenen i vores daglige arbejde. Derfor kan vi tilbyde jer de bedste produkter og den billigste service og montering af varmepumper i Jylland.

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

Montering og service af varmepumper i Jylland

Varmepumper er blevet det foretrukne valg for mange danskere, der ønsker at prioritere den grønne omstilling. Hos os finder du et stort udvalg af forskellige varmepumper til forskellige formål. Uanset om du skal bruge en varmepumpe til boligen, sommerhuset eller kolonihaven.

Vi sælger, monterer og servicerer varmepumper i hele Jylland. Har du brug hjælp til at finde den rigtige varmepumpe til dit hjem? Så står vi klar til at hjælpe dig med at matche dit behov med det helt rigtige anlæg. Vi er autoriserede Panasonic Pro Partner, men forhandler også Daikin, Wilfa, Mitsubishi m.fl.

Har din varmepumpe brug for et service tjek? Så klarer vi også den. Vi tilbyder nemlig varmepumpe eftersyn på alle mærker og modeller. Med en serviceaftale hos NovaSolar kan du slippe for alle unødvendige bekymringer om din varmepumpe. Vi har nemlig fuldkommen styr på, hvornår det igen er tid til et grundigt serviceeftersyn.

Er uheldet ude? Vi står klar til at hjælpe dig med din varmepumpe i Jylland

Uanset hvor i Jylland du bor, kan vi hjælpe dig med din varmepumpe. Vi har lokale montører og håndværkere placeret i hele Jylland, der alle er KMO-godkendte. De kan deres kram til fingerspidserne, og de står naturligvis også klar til at hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Nok er vores hjemstavn østjysk. Nærmere betegnet 8240 Risskov. Men vi kommer gerne og installerer eller servicerer varmepumper i hele Jylland. Og også i resten af Danmark, for det ikke skal være løgn.NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i hele Jylland. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Jylland? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Jylland. Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe