Varmepumpe salg i København

København

NovaSolar anbefaler

København er et varmepumpe "hotspot"

NovaSolar modtager rigtig mange henvendelser fra kunder i og omkring København. Vi ved derfor hvor populært luft til luft varmepumper er blevet i området. Vi har især opsat rigtig mange varmepumper i sommerhuse og kolonihaver i København området, hvor varmepumperne skal bruges til billig opvarmning om vinteren og behagelig nedkøling om sommeren. 

Vores erfaring fortæller at når først man har oplevet, hvor godt luft til luft varmepumper rent faktisk virker, så skifter man dem ikke ud med andet igen. Et dejligt tempereret og sundt indeklima, har været grunden til mange københavnere allerede har fået opsat varmepumper. Vi har i den seneste tid fået rigtig mange henvendelser fra naboer og familiemedlemmer, der har besøgt en kolonihave/ sommerhus med en varmepumpe monteret. De ønsker nu selv et tilbud og pris på at få en varmepumpe monteret. - OG DET GØR VI GERNE!

→ Se vores luft til luft varmepumpe tilbud

Hjælp med varmepumpe i København?

Her på siden kan du købe både din varmepumpe og din montering uanset hvor i København du bor. Vi leverer og monterer luft- til luft varmepumper i hele Danmark og til samme lave priser, uanset hvor i landet du bor.

På hjemmesiden kan du finde priser og information om vores forskellige varmepumper. Du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi er altid klar til, at hjælpe dig med at finde den rigtige varmepumpe til dit hjem.

Vores kontor ligger i 8240 Risskov, men vi dækker hele landet og har hvert uge en mand i København til varmepumpe opsætning!

Derfor skal du have en luft til luft varmepumpe til din bolig i København

Igennem hele 2022 har vi set hvordan faktorer, som vi ikke selv kan styre har påvirket priser, så det er blevet dyrere som forbruger. Det gælder også opvarmningspriser af boliger, hvilket er meget vigtigt at have råd til i løbet af vinteren. Hvis man ikke længere føler, at man kan stole på sin nuværende opvarmnings situation, kan det derfor være en god ide at anskaffe sig en luft til luft varmepumpe. På den måde har du bedre mulighed for at tilpasse dig, hvis priserne på andre opvarmningskilder ændre sig. 

Om sommeren kan en luft til luft varmepumpe også virke som aircondition. Du kan derfor regne med en behagelig temperatur året rundt. 

NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i København og omegn. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i København? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i København. Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe