NovaSolar – Alt i varmepumper

Novasolar Aps

NovaSolar – Alt i luft til luft og luft til vand varmepumper.

NovaSolar har indgået et samarbejde med Dansk Supermarked omkring salg, installation og service af varmepumper.

Vi er KMO certificerede og har bred og stor erfaring med installation af en række varmepumper. Vi forhandler Panasonic og Mitsubishi, og kan tilbyde de pålidelige og energibesparende luft/luft varmepumper fra:

  • Panasonic CZ-, HZ, NZ og VZ-serien. 
  • Mitsubishi Electric FH og Mitsubishi LN HERO (LN HERO fås i hvid, sort og rød)

 

Se mere om luft-til-luft varmepumper her »

 


Køb luft/luft varmepumper fra kendte mærker til DKs bedste priser.

Varmepumper giver en god cirkulation af både luften og varmen i huset, eftersom varmen kommer ud gennem en ventilator. Ønsker du et tilbud på montering af varmepumpe, er du velkommen til at kontakte os. Du kan og finde alle vor priser på vores hjemmeside. Se også priser på både varmepumpe og installation. Vi giver gerne uforpligtende tilbud på en varmepumpe – hvor du samtidig får et konkret estimat på diverse økonomiske faktorer, som eksempelvis prisen på den bedst egnede varmepumpe til dine specifikke behov, årligt varme/el-forbrug, tilbagebetalingstid, fradragsmuligheder (du får håndværkerfradrag for den tid, som vi bruger på installationen), energitilskudsmuligheder og meget mere. Læs mere her.

Hvad for en varmepumpe bør du vælge?.


Varmepumper er nemme at betjene, og du kan hurtigt varme huset op.

Bruger du varmepumpen i dit sommerhus, kan du tilkøbe en sms-fjernstyring, så du kan styre luft til luft varmepumpen hjemmefra og sikre, at sommerhuset er dejlig opvarmet, når du kommer frem. Både luft til luft, luft til vand varmepumper er nogle af de mest energieffektive opvarmningskilder der findes, og en investering er som regel tjent hjem på få år. Varmepumpen benytter sig af varmen i luften udenfor (uanset om vi mennesker kan føle den eller ej), der bliver pumpet ind i huset enten i form af varm luft eller varmt vand – deraf navnene luft til vand varmepumpe” og luft til luft varmepumpe”.

Benyt varmepumpen som aircondition og køleanlæg – Læs artiklen her.

Udover luft til luft varmepumper sælger NovaSolar også luft til vand varmepumpe samt forskellige mærker af varmepumper såsom Panasonic luftvarmepumpe. Vi kører i hele Danmark, og har landsdækkende montage- og service. I nogle luft/luft-varmepumper er der monteret et elektrisk varmekabel i udedelen, som automatisk slår til ved 2 grader og dermed bruger op til 70 watt døgnet rundt hele vinteren. Hvis du får installeret en luft til luft varmepumpe, skal du huske, at du i 2018 kan få op til 12.000 kr. pr. person i håndværkerfradrag ved bl.a. installation af varmepumper.

Eksempel ved varmepumpe installation i sommerhus.

I nedenstående eksempel har vi lavet et regnestykke, hvor eks. et sommerhus bliver opvarmet med elvarme. Det årlige elforbrug 8000 kWh a 2 kr., hvilket vil sige 16.000 kr. Dette forbrug kan reduceres med ca. 9.000 kr. årligt ved installation af en varmepumpe, hvormed der altså er en årlig besparelse på 7.000 kr., selvom der stadig anvendes elvarme til dækning af 30 % af varmebehovet. Luft varmepumpen bruger varmen i luften udefra, og kan nemt opvarme et sommer-, kolonihave- eller helårshus. Aquarea T-CAP hører til den nye generation af Panasonic luft-vand varmepumper, og sikrer dig energieffektiv varme og varmt brugsvand uanset årstid.

Dobbelte luftdeflektorer fordeler varmestrømmen både opad og nedad, så hele rummet føles behageligt fra top til tå. Køleluften rettes opad, og varmeluften rettes nedad, så du altid får den hurtigst mulige effekt. Luft til luft varmepumpen har en god cirkulation af både luften og varmen i huset, eftersom varmen kommer ud gennem en ventilator.

WiFi og SMS modul til din varmepumpe.

Skal varmepumpen monteres i dit sommerhus kan vi også tilbyde AirPatrol,
så du via sms kan styre din varmepumpe, og du er på den måde sikret en god temperatur når du ankommer til sommerhuset.


NovaSolar er KMO godkendt servicemontør.

Luft til vand varmepumper indeholder altid mere end et kg kølemiddel og skal derfor altid efterses en gang årligt. Efter ganske kort tid vil varmepumpen have tjent sig selv ind, men ligesom med luft til luft varmepumper, kræver de et årligt serviceeftersyn for at sikre, at alt fungerer, som det skal. Hvis du har en varmepumpe med mindre end 1 kg kølemiddel, anbefaler vi en serviceaftale med eftersyn hvert 2. år. Så sikrer du, at din varmepumpe altid fungerer, som den skal – og det giver både komfort og god varmeøkonomi. Læs mere om service hos NovaSolar her.

Har du investeret i en varmepumpe, der er udstyret med mere end 1 kg kølemiddel, hvilket gælder for alle luft til vand varmepumper, så er der ingen vej udenom – loven dikterer, at den skal serviceres af en certificeret servicetekniker minimum 1 gang årligt.

Med NovaSolar ved din side, er du sikret både luft-til-luft samt luft-til-vand varmepumper, vedligeholdelse, serviceeftersyn og reservedele. Luft til luft varmepumper kan have mindre end et kg kølemiddel, og det afhænger derfor af størrelsen på varmepumpen om du skal vælge en aftale med service hvert eller hvert andet år. Hvis varmepumpen indeholder mere end 1 kg. kølemiddel, skal der afholdes årligt serviceeftersyn, i de første 4 år.

NovaSolar tilbyder alt indenfor salg, montering, service og reparation af aircondition, luft-luft varmepumper, luft-vand varmepumper i hele landet. 


Gå direkte til vores webshop her »


Læs mere om:

Varmepumpe som nedkøling – Læs mere.
Luft-til luft varmepumpe – Læs mere.
Luft-til vand varmepumpe – Læs mere.
Varmepumpe Pakketilbud- Læs mere.