Om NovaSolar

NovaSolar - Varmepumpespecialist

NovaSolar A/S – Danmarks “nok bedste” ekspertise inden for varmepumper.

Hos NovaSolar A/S får du den helt rigtige rådgivning. Vi sælger, monterer og servicerer alt indenfor luft/luft, samt luft/vand varmepumper.

Vi går ikke på kompromis, og er din garanti og sikkerhed for veludført arbejde.

NovaSolar har i mange år beskæftiget- og specialiseret sig i alt inden for luft/luft samt luft/vand varmepumper. NovaSolar er KMO certificerede og har stor erfaring med montering, installation og service af en anerkendte og højeffektive varmepumper. Hos NovaSolar forhandler vi bla. Panasonic, Mitsubishi, Carrier mfl., og tilbyde et bredt udvalg af energibesparende luft/luft og luft/vand varmepumper. NovaSolar er Panasonic Pro Partner

I vores dagligdag arbejder vi tæt sammen med en række retailkæder som Salling Group, Bauhaus, Skousen og White­Away. Vi er kendt for at yde en ekstraordinær service for vore kunder i form af punktlighed, pligtopfyldelse, ærlighed, højt kommunikations flow, godt dokumentations niveau og kvalitets arbejde.

VORES DNA

Er at vi er håndværkere, der skal levere landsdækkende kvalitet, service og montage til de bedste priser.

Vores styrke er, at vi er stærke på hver vores måde og således sikrer kunden det bedste produkt, den bedste kundeservice og den absolut bedste montage landsdækkende, Vi kan med vores uddannelser og kompetencer sørge for at kundeservice, indkøb, produktvalg, priser og montager altid er de bedste.

KVALITET OG SERVICE – NATURLIGVIS!

Vi kører også service for en række andre brands, hvor vi ikke har lavet montagen.

På vores kontor i Risskov er vi klar til at varetage kundens spørgsmål og du vil straks blive opmærksom på, at vi faktisk ved hvad vi taler om. Du kan jo prøve at ringe til NovaSolar på telefon 71 99 94 93.

Vi har siden starten i 2013 haft et stigende overskud og vi har aldrig trukket penge ud af vores firma, da vi vil sikre en soliditet der tilgodeser kunden, som en langvarig garanti for at vi har en sund forretning.

Alle begår fejl, det gør vi også, men når vi gør, så retter vi dem straks og det er vel i virkeligheden den største tryghed en kunde kan få. Trygheden er at vi lever af det. Om det er produktfejl eller menneskelig fejl – ja det kan kunden jo ikke skelne imellem og derfor vælger også de største virksomheder i Danmark NovaSolar A/S.

Vi oplever tit, at hvis vi udbedrer en fejl hos en kunde, så kommer kunden faktisk igen og køber hos NovaSolar A/S.

Vi har en fejlprocent på vores montager på ca 1,3% Vi oplever KUN produktfejl på vores brands på 3,7%. Vi ved at dette generelt er ualmindeligt godt, og da vi også udfører service for andre brands, hvor varmepumpen og montagen ikke er købt hos os, så har vi noget at sammenligne med.


Prisvurdering af forsikringsager af alle arter.
(kan være forsaget af vejret, hærværk eller fejlmontering)

Produktionsberegning af solcelleanlæg.
(hvad bør dit anlæg producere?)

Vurdering af materialeomkostninger i alle afskygninger.
(ift. til montering, vedligeholdelse og service af solcelle anlæg)

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte NovaSolar – Vi er DK´s bedste varmepumpe specialist. Ring på tel. 71 99 94 93


Hos NovaSolar A/S finder du kun anerkendte fabrikater og brands.

NovaSolar - Førende brands og fabrikater