Tilbehør

Tilbehør til varmepumpe

NovaSolar tilbyder et bredt udvalg af ekstra udstyr til din varmepumpe. Her finder du tilbehør, der passer til både luft til luft og luft til vand varmepumper. Blandt vores udvalg finder du f.eks. fødder, så du kan hæve varmepumpens udedel fra jordhøjde. Du finder også vægbeslag, således du kan montere udedelen på væg. Vi har også flotte varmepumpeskjulere i træ og meget, meget mere.

Se hele vores udvalg af tilbehør til varmepumper herunder. Husk, hvis du bestiller tilbehør sammen med en montering, f.eks. som en del af vores pakketilbud, kommer vores montør med det. Montage af tilbehøret kan også tilkøbes på dagen.

Udvid tekst

Aktive filtre

Det trygge valg

Din tryghed hos NovaSolar

trust_five_star

5 stjerner på Trustpilot

Over 150 glade anmeldelser

orange_bg

7 års loyalitetsgaranti

Kun hos NovaSolar!

tre_klistermærker

KMO og VE godkendt

Certificeret på alle områder

Opgrader din varmepumpe med tilbehør

Der findes forskelligt smart tilbehør til varmepumper, som både har en praktisk og indretningsmæssig funktion. Med det rette tilbehør til din varmepumpe kan du virkelig få det optimale ud af din varmekilde-omlægning. F.eks. har et vægbeslag til udedelen af varmepumpen en vigtig funktion, eftersom det hjælper med at holde varmepumpen fri for blade og grene. Samtidig bidrager et vægbeslag også med et flot finish, og vælger du et vægbelsag af hårdført materiale, kræver det heller ingen vedligeholdelse.

En anden smart type tilbehør til din varmepumpe er en drypbakke, som kan lede vand væk fra varmepumpen – på grund af varmepumpens temperaturskifte mellem kold og varm dannes der ofte kondens ved varmepumpens udedel, hvorfor en drypbakke er yderst praktisk som tilbehør til din varmepumpe. I vores udvalg af tilbehør finder du desuden vægbeslag og fødder til varmepumpens udedel – det anbefales nemlig, at varmepumpen er hævet minimum 10 cm over jordhøjde.

Har din varmepumpe ikke indbygget WiFi, kan du også tilkøbe et modul, så du nemt kan styre din varmepumpe via en app, også når du ikke befinder dig i din bolig. App’en er gratis og helt enkel at installere og anvende. Blandt vores udvalg af tilbehør finder du desuden buffertanke til din varmepumpe, som kan minimere uhensigtsmæssige start og stop af din varmepumpe.

Smart og stilrent tilbehør til varmepumper

Overvejer du at få monteret en varmepumpe i dit hjem? Måske du så er bekymret for, om varmepumpen vil spolere det æstetiske udtryk på din bolig. Men frygt ikke – selvom en varmepumpe ikke altid passer helt ind i indretningsæstetikken, er der hjælp at hente. Du kan nemlig tilkøbe en række forskelligt tilbehør til din varmepumpe, som kan skjule eller afskærme varmepumpen, hvormed den ikke vækker nær så meget opsigt. I vores tilbehørssortiment finder du forskellige typer varmepumpeskjulere i et stilrent design, som samtidig er praktiske, eftersom de beskytter varmepumpen mod vejr og vind.

Bestil tilbehør og få det leveret samtidig som din varmepumpe

Hvis du ønsker, kan du bestille diverse tilbehør til din varmepumpe allerede, når du bestiller selve varmepumpen og monteringen af den. Hos NovaSolar tilbyder vi nemlig montering til vores kunder, så du kan samle alt, der vedrører installation af din varmepumpe, ét sted. Bestiller du tilbehør med som en del af et af vores pakketilbud, så medbringer vores montør tilbehøret på dagen for monteringen af din varmepumpe, men du kan også sagtens tilkøbe tilbehør på dagen for monteringen.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe