• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt

Daikin

Leder du efter en god luft til luft varmepumpe, hvor pris og kvalitet hænger uløseligt sammen? Så er en Daikin varmepumpe måske noget for dig. Varmepumper fra Daikin er både innovative i deres design og har et stilrent look, som passer ind i de fleste boliger. Her får du en varmepumpe, der kan opvarme selv store rum og som sikrer, at varmen bliver godt fordelt i rummet. Der er flere forskellige modeller at vælge imellem, så du kan få en varmepumpe, der passer til lige præcis til dit behov. Så gå på opdagelse i vores udvalg af Daikin varmepumper herunder, og find den grønne energikilde, der passer bedst ind i dit hjem.

Filtrér efter

Price
kr kr
A mærke
Varmekapacitet (Nominel)
Indbygget Wi-Fi
Filter
 

Stilrene varmepumper fra Daikin af høj kvalitet

Er du på udkig efter en varmepumpe til rimelige penge, men er du samtidig ikke villig til at gå på kompromis med kvaliteten? Hos NovaSolar forhandler vi et bredt udvalg af luft til luft varmepumper fra Daikin i varierende prisklasser til forskellige typer behov. Uanset om du leder efter en varmepumpe til en større bolig eller blot til et sommerhus, så finder du løsninger af høj kvalitet blandt vores udvalg af Daikins luft-til-luft-varmepumper. Samtidig er Daikins varmepumper kendetegnet ved et stilrent og klassisk design, hvormed din varmepumpe fremstår ganske anonym i hjemmet og ikke bryder med indretningsstilen eller vækker opsigt.

Daikin-varmepumper med elegante detaljer

Mange af Daikins varmepumper er designet med sans for de små, men mærkbare, detaljer, som gør varmepumpen ekstra brugervenlig og lækker i sit design. Blandt andet har alle Daikin-varmepumper i vores sortiment indbygget WiFi, og flere af modellerne er sågar udstyret med stemmestyret WiFi, og du kan derfor nemt indstille og styre din varmepumpe via din app, selv når du ikke er i boligen. Derudover er alle vores varmepumper fra Daikin kendetegnet ved et yderst minimalt støjniveau, så varmepumperne ikke skaber lydgener i dit hjem. Kan du ikke få nok af kreative løsninger og lækkert design, så kan du med fordel vælge en af vores pakkeløsninger fra Daikin, hvor du foruden varmepumpen blandt andet får en elegant varmepumpeskjuler i træ med i købet, så din varmepumpe indgår mere naturligt i indretningen i din bolig. 

Få din Daikin-varmepumpe installeret af NovaSolar

Når du køber din varmepumpe fra Daikin hos NovaSolar, har du muligheden for at gøre installationen af din varmepumpe så nem som overhovedet muligt. Hos NovaSolar kan du nemlig købe montering af din varmepumpe samtidig med, at din varmepumpe bestilles. Med denne løsning aftaler vi en dato for monteringen af din Daikin-varmepumpe, og på selve dagen for monteringen medbringer montøren alt det nødvendige til opsætningen af din nye varmepumpe. Du skal med andre ord ikke bekymre dig om noget, når først du har bestilt din nye varmepumpe fra Daikin. Det tager blot mellem 3-5 timer for montøren at opsætte varmepumpen, og derefter er din Daikin-varmepumpe kørende. 

Garanti på din varmepumpe fra Daikin

Køber du din Daikin-varmepumpe hos NovaSolar, og vælger du den fordelagtige løsning med at bestille montering af varmepumpen med i købet, så får du hele 5 års garanti på din Daikin-varmepumpe fra NovaSolar. Garantien er dog betinget af, at de lovpligtige serviceeftersyn, som typisk skal foretages cirka 1 gang om året, foretages af NovaSolar. Det smarte ved at få din Daikin-varmepumpe monteret af NovaSolar er dermed også, at alt er samlet ét sted: både køb af varmepumpe, montering og serviceeftersyn.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe