Skræddersyet tilbud på varmepumpe | Varmepumpe tilbud

Få et uforpligtende tilbud eller rådgivning fra en varmepumpe specialist

Få et personligt tilbud til lige netop dit behov fra NovaSolars varmepumpeeksperter. Vi har tid til alle vores kunder og til alle typer af spørgsmål vedrørende varmepumper. Er du i tvivl om hvilken varmepumpe, der passer til dit behov, kan vi med informationerne herunder sende dig et forslag til at starte med. Hvis du udfylder formularen herunder, så vi ved hvad din henvendelse omhandler, tager vi kontakt til dig inden for 1 arbejdsdag. Sidder du med spørgsmål uden for vores arbejdstid, kan du måske finde svar i vores FAQ eller vores BLOG.  Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 71 99 94 93, hvor vi kan tage en snak om valg af varmepumpe, teknik og andre spørgsmål. Vi besvarer din henvendelse inden for 1 arbejdsdag 👍

Kontaktformular

 

Skal vi finde den rette luft til luft varmepumpe?

Vi ved godt at det kan være meget svært at finde rundt i de mange forskellige varmepumper - De kan jo det samme. Alt efter dit behov og forbrug, kan den rette varmepumpe dog variere en del. NovaSolar tilbyder derfor professionel hjælp og rådgivning til valg af luft til luft varmepumper. Det er helt gratis at modtage et uforpligtende tilbud fra os. Udfyld skemaet, skriv evt en kommentar om dit ønske/behov, så kontakter vi dig via email med et skriv og et forslag til en passende varmepumpe! 

5 gode grunde til at vælge NovaSolar

Tak fordi du overvejer os til at hjælpe dig med din installation, valg af varmepumpe eller andet. Vi giver os tid til alle henvendelser, hvilket betyder at du roligt kan ringe eller skrive til os. Vi synes naturligvis selv, at du bør vælge os som forhandler og installatør af din nye luft til luft varmepumpe. Derfor får du 5 gode grunde til at vælge os.

  • 1. Kvalitetsprodukter - Vi forhandler kun varmepumpe-mærker, hvor vi kan stå inde for kvaliteten af produkter.
  • 2. God kundeservice - Det er muligt at få fat på en medarbejder fra kontoret. Vi ønsker altid at afhjælpe problemer eller svare på spørgsmål - om det er angående køb eller generelle spørgsmål. 
  • 3. Hurtig levering - Vi har alle vores varmepumpe på lager. Køber du derfor uden montage, kan vi typisk sende varmepumpen 1-3 hverdage efter ordren er modtaget. Skal du have installation med i købet, skal du vente på vi har en montør klar til at sende ud til dig. Her er ventetiden afhængig af travlhed. Generelt er vi dog typisk blandt de hurtigste i branchen. 
  • 4. Gode kundeoplevelser - Vi har heldigvis rigtig mange tilfredse kunder, hvilket vi stolt kan vise frem på vores TrustPilot
  • 5. Mulighed for service - Mange virksomheder er hurtige til at tilbyde dig en varmepumpe, men det er langt fra alle, der de følgende år kan håndtere at klare din service af varmepumpe - det kan vi. NovaSolar-Service er alledere Danmarks største indenfor serviceeftersyn af varmepumper.

Stort udvalg af varmepumper
Stort udvalg af varmepumper
Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe