Få et uforpligtende tilbud eller rådgivning fra din varmepumpe specialist

Få et personligt tilbud til lige netop dit behov fra NovaSolars varmepumpeeksperter. Vi har tid til alle vores kunder og til alle typer af spørgsmål vedrørende varmepumper. Er du i tvivl om hvilken varmepumpe, der passer til dit behov, kan vi med informationerne herunder sende dig et forslag til at starte med. Hvis du udfylder formularen herunder, så vi ved hvad din henvendelse omhandler, tager vi kontakt til dig inden for 1 arbejdsdag. Sidder du med spørgsmål uden for vores arbejdstid, kan du måske finde svar i vores FAQ. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på 71 99 94 93, hvor vi kan tage en snak om valg af varmepumpe, teknik og andre spørgsmål.

Tilbudsformular

 

Få et gratis konsulentbesøg ved luft til vand

NovaSolar tilbyder et GRATIS konsulentbesøg for installationen af en luft til vand varmepumpe. Normalprisen for dette er 1.995 kr. inklusiv moms. Ring til os på 71 99 94 93 og få svar på dine spørgsmål!

Skal vi finde den rette luft til luft varmepumpe?

NovaSolar tilbyder professionel hjælp og rådgivning til alt omkring luft til luft varmepumper. Det er helt gratis at modtage et uforpligtende tilbud fra os. Udfyld skemaet, så kontakter vi dig via email!

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe