• Panasonic Pro Partner
 • KMO
 • AAA
 • Truspilot
 • VE godkendt varmepumpe
 • VE godkendt solceller
 • Tekniq
indkøbsvogn
Der er ikke flere vare i din kurv
ring til Henrik Hvis du stadig har spørgsmål kan du ringe inden for vores åbningstider på: 71 99 94 93
Hvis du bestiller nu vil du blive ringet op af os når vi kan tilbyde dig en tid til montage
Henrik smiler over hvor let det er

Når du bestiller pumpe med montage:

 1. Du bestiller varmepumpen lige her.*
 2. Når vi modtager din ordre, begynder vi at finde en tid til dig.
 3. Vi ringer til dig med ca. 1 uges varsel, og tilbyder en tid til montage.
 4. Montøren kommer ud på det aftalte tidspunkt med varmepumpen og evt. tilbehør.
 5. Kræver installationen yderligere materiale eller tilbehør, kan der laves tilkøb på dagen.
 6. → Ventetid på CA. 2 UGER, fra køb til montage.
 7. *Vi trækker først pengene, når varmepumpen er sat op - Alle varmepumper er både inde- og udedel inkluderet

Typiske spørgsmål vedrørende køb af en varmepumpe

Hvad sker der, efter jeg har afgivet min ordre?


Når du afgiver din ordre, begynder vi at planlægge en rute, så en montør kan besøge dig. Vi ringer til dig en uge i forvejen og tilbyder en tid til montering. Hvis du har specifikke ønsker, kan du notere dem i kommentarfeltet på næste side.

Hvor lang er ventetiden på montering?


Ved køb af en luft til luft varmepumpe kan vi typisk montere din nye varmepumpe efter 2-3 ugers ventetid. I perioder med længere ventetid bestræber vi os på at informere om dette.

Laver NovaSolar el-tilslutningen til varmepumpen?


Vores montører er køleteknikere og ikke elektrikere, hvilket betyder, at de ikke arbejder med din boligs elnetværk. Vi tilslutter derfor varmepumpen til en eksisterende stikkontakt efter installationen er færdig. Hvis der skal oprettes en ny stikkontakt, anbefaler vi, at dette gøres efter vores installation for at sikre det flotteste resultat.

*Vigtigt* - Varmepumpen skal tilsluttes til strøm med jordforbindelse. Hvis der ikke er jord i den valgte stikkontakt, kan vi etablere en lokal jordforbindelse for varmepumpen via et jordspyd - dette er en ekstra service, der kan tilkøbes på dagen.

Hvornår trækker NovaSolar pengene?


NovaSolar trækker naturligvis først pengene efter installationen er fuldført. Hvis du foretager tilkøb på dagen for montagen, vil du efterfølgende modtage en faktura for disse tilkøb.

Hvad sker der, hvis installationen ikke kan lade sig gøre?


Hvis vores montør ankommer til adressen og ikke kan udføre opgaven, vil der blive udstedt en faktura for forgæves kørsel. Dette kan skyldes beton i væggen, mangel på plads til varmepumpens indedel, at der ikke er nogen hjemme til at lukke os ind eller at det var forventet, at rør skulle trækkes gennem loftet.

Er du i tvivl om, hvorvidt en montage kan lade sig gøre, anbefaler vi, at du kontakter vores kontor, før vi sender en montør ud. Så kan vi sammen vurdere installationen og mulighederne for placering. Du kan også læse mere om vores standardmontage her

Følger der rørtræk med til varmepumpen ved køb uden montage?


Nej. Hvis du køber en varmepumpe uden tilhørende montage, sender vi varmepumpens inde- og udedel på en palle via Danske Fragtmænd. Rør og sammenkobling skal din egen installatør stå for.

Kan jeg bestille en bestemt tid til montering?


Du kan ikke bestille en specifik tid og dato. Vi planlægger løbende ruter for at undgå, at vores montører skal udføre installationer i eksempelvis Skagen og Svendborg samme dag. MEN du er velkommen til at angive, hvilke ugedage der passer bedst for dig i kommentarfeltet på næste side. Vi vil så forsøge at planlægge efter dine ønsker.
Subtotal kr 0,00
I alt (inkl. moms) kr 0,00
Inkluderet moms kr 0,00

NovaSolars vidensblog - læs alt om varmepumper


best i test varmepumper

Varmepumpe test: De bedste varmepumper

Er du på udkig efter en ny varmepumpe? Er du typen der gerne vil have den bedste varmepumpe? Vi har gjort det nemmere og mere overskueligt at skabe sig et overblik over vores mange luft til luft varmepumper. Vi hjælper dig naturligvis med at finde den bedste varmepumpe til lige netop dit behov. Se vores skema herunder - Klikker du på varmepumpens navn, kan du læse mere om modellen. Du kan sortere tabellen, hvis du klikker på overskrifterne.

Opdateret: 2024-01-03

læs videre
WiFi setup guide

Guide - Opsætning af WiFi til varmepumper

Har du købt en ny varmepumpe med indbygget WiFi, og har du brug for hjælp til opsætning af dette? Varmepumpe WiFi opsætning kan være lidt kringlet, hvilket er derfor vi har lavet denne artikel. Læs og find den guide, der passer til din varmepumpe, så du kan starte med at styre den fra mobilen.

Opdateret: 2023-03-21

læs videre
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe