Handelsbetingelser

Nedenstående finder I vores handelsbetingelser for hhv. køb af varer og køb af tjenesteydelser (montering og service). Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 13.03.2024

Generelle oplysninger

NovaSolar A/S
CVR-nr.: 35205632
Vejlbjergvej 31
8240 Risskov
Danmark

E-mail: [email protected]
Tlf.: 71 99 94 93

1. Når du afgiver en ordre

Når du har afgivet en ordre i NovaSolar Webshop, vil vores system automatisk sende dig en bestillingsoversigt via e-mail. Faktura sendes til dig via e-mail i forbindelse med afsendelse af ordren.
Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

2. Persondatapolitik

Vi indsamler persondata for at kunne opretholde vores kontraktuelle forpligtelser, altså gennemfører salg og montage af varmepumper, samt fastholde serviceaftaler og garantiforpligtelser.
Vi bruger også persondata til markedsføring, der kan være salgsfremmende for nye kunder, eller til at ekskludere eksisterende kunder fra reklamer.
Du kan læse hele vores persondatapolitik her

3. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt fra NovaSolar Webshop kan annulleres ved at kontakte NovaSolar på telefon 71 99 94 93 eller ved at sende en mail til: [email protected].

4. Priser

Alle angivne priser er i danske kroner og inklusiv 25 % moms.

5. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Dankort, Visa, Visa Electron, og Mastercard, Sparxpres finansiering eller bankoverførsel. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Disse oplysninger transmitteres krypteret mellem kunde og NovaSolar Webshop. Sparxpres finansiering - såfremt køb af vare eller tjenesteydelse fortrydes, bortfalder aftale om finansiering ligeledes.

6. Fragt og levering

Bestillinger med montage

Vi sælger som udgangspunkt vores varmepumper med montering. Montøren har varmepumpen og andet tilbehør med ud til dig. Når du bestiller varmepumpe og montering via vores webshop, kan der typisk gå imellem 1-3 uger, inden vi kontakter dig og tilbyder en tid til montering. (i nogle perioder er denne periode forhøjet grundet travlhed)

Hvis vi du udeblive, fejler i at overlevere en nøgle, eller på anden måde umuliggøre vores opfyldelse af en aftalt montage vil du blive pålagt et forgæves kørsels gebyr på: kr. 1.500,- Dette gælder, uanset fortrydelsesfrist.

Bestillinger uden montage

Hvis du ikke ønsker vores montør skal tage varmepumpen og/eller andet tilbehør med har du følgende muligheder:

levering med Danske Fragtmænd

Alle pakker sendes med Danske Fragtmænd, med en forventet leveringstid 3-6 arbejdsdage, fra ordrebekræftelse. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet. og leveres til hele Danmark, dog ikke Grønland, Færøerner, ved levering til Bornholm og andre ikke-brofaste øer - spørg for pris.
Vær opmærksom på, at varer leveres til kantsten med Danske Fragtmænd.

Afhentning ved vores lager

Pakken kan også afhentes på vores adresse:
NovaSolar A/S
Vejlbjergvej 31, 8240 Risskov, Danmark

Vær dog opmærksom på at du først kan hente bestillingen ved endelig ordrebekræftelse, da det først er der vi kan sikre at vi har varen på lager

7. Fortrydelses- og returret for køb af varer

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fristen begynder den dag, du modtager din bestilling.

Det betyder du har 14 dage fra modtagelsen af din varmepumpe til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til [email protected] eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder her: Download fortrydelsesformularen

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.
OBS: Har du købt montage som en del af dit køb, så bortfalder fortrydelsesfristen, når montøren har forladt adressen efter montage.
OBS: Hvis du fortryder din bestilling, skal du kontakte os enten via mail eller pr. telefon, 24 timer inden din aftalte tid, ellers vil du blive pålagt et forgæves kørsels gebyr på: kr. 1.500,-

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Varen skal returneres til vores adresse:
NovaSolar A/S
Vejlbjergvej 31
8240 Risskov
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

8. Reklamationsret for køb af varer

Som forbruger har du 24 måneders reklamationsret på alle varer.
Opdager du en fejl eller mangel ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte NovaSolar og forklare, hvori fejlen eller manglen består. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. NovaSolar vil derefter håndtere din reklamation.
Lider varen af en fejl eller mangel, vil NovaSolar søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering.

9. Klageorgan og klagevejledning

Ankenævnet for tekniske installationer
Skanderborgvej 238
8260 Viby J
www.el-vvs-anke.dk

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte [email protected]. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus
For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her

10. Andre dokumenter

Vores salgs og leveringsbetingelser

Ud over vores handelsbetingelser gælder NovaSolars salgs- og leveringsbetingelser også.

PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner. Hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb, Kan du som medlem på PriceRunner få Købsgaranti hos PriceRunner. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner. Hvis du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt NovaSolar via Pricerunner, så kan du inden for 60 minutter efter dit køb gennemføre din konto registrering. Det er gratis og tager mindre end tre minutter, og vupti så er dit køb omfattet af garantien! Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti

Hvis du ønsker, at dit køb skal sikres gennem Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er beskadiget, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. Erstatning gives kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter. På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien, samt de gældende betingelser.

Forbrugere skal kunne føle sig trygge, når de handler online - det er formålet med Købsgarantien. På PriceRunners hjemmeside vises de udvalgte butikker, der er en del af garantien, med Købsgaranti-symbolet ud for deres navn. Vi er glade for at være en af de udvalgte butikker!

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe