Guide - Opsætning af WiFi til varmepumper

Guide - Opsætning af WiFi til varmepumper

Published at: 2023-03-21
Vi gennemgår i denne artikel:

Har du købt en ny varmepumpe med indbygget WiFi, og har du brug for hjælp til opsætning af dette? Varmepumpe WiFi opsætning kan være lidt kringlet, hvilket er derfor vi har lavet denne artikel. Læs og find den guide, der passer til din varmepumpe, så du kan starte med at styre den fra mobilen.

Ting du skal have styr på inden du starter wifi opsætning til varmepumpe - Vigtigt

Der er en række ting, du skal have styr på inden du starter opsætningen af WiFi til din varmepumpe. Vi har listet dem med tyk skrift herunder.

 • Routeren skal sende signal ud på 2.4 GHz (Det er vigtigt at der ikke sendes både 2.4 GHz og 5 GHz ud på samme SSID).
  Du kan ringe til din internetudbyder, og bede dem om at slukke for 5 GHz forbindelsen imens du sætter varmepumpen til WiFi.
 • Der skal være et password på signalet fra routeren.
 • Du skal opsætte varmepumpe til WiFi med mobil - ikke tablet.
 • Nyeste version af app'en “Panasonic Comfort Cloud” skal downloades og installeres på mobilen.
 • Nyeste version af Android eller IOS skal være opdateret på mobilen.
 • Mobilen skal være på samme netværk, som varmepumpen skal kobles på.
 • Varmepumpen skal være slukket og stå i standby.

Generelt er det en god ide at læse/ se guiden, før du selv starter med opsætningen. Nogle punkter kan være lidt bøvlet, eller kræve at punkterne gøres i den helt rigtige rækkefølge.
Guide til Panasonic varmepumpe WiFi opsætning

At få din Panasonic varmepumpe tilsluttet til dit trådløse netværk kan være en god måde at styre varmepumpens indstillinger og optimere dens effektivitet på. Men for at gøre det, er det vigtigt at følge nogle enkle trin for at oprette forbindelse til dit WiFi-netværk.

I denne guide vil vi trin-for-trin gennemgå, hvordan du opsætter WiFi-forbindelse til din Panasonic varmepumpe. Så kan du snart nyde en mere bekvem og effektiv opvarmning i dit hjem. *Husk at læse de vigtige punkter før WiFi opsætning*

Hvis du overtager varmepumpen fra tidligere ejer

Har du købt/overtaget en bolig fra tidligere ejere, der har været tilsluttet varmepumpen, kan det være en god ide at sætte varmepumpen tilbage til fabriksindstilling. Sådan gendanner du varmepumpen til fabriksindstillingerne:

Før du kan nå knappen, bliver du nødt til at finde en papirclips eller lign, der kan nå ind i det meget smalle hul på fjernbetjeningen. Vi har illustreret, hvordan det skal gøre på billedet.

 • Bekræft, at LED-lampen for trådløs LAN på indendørsenheden er tændt/blinker og tryk på WiFi-nappen for trådløs LAN i 5 sekunder. ("1" vises)
 • Tryk på  ^  indtil "5" vises.
 • Tryk på set i 3 sekunder og driften stoppes.
 • LED-lampen for trådløs LAN slukkes. (Geninstallation af fabriksindstillinger er fuldført)

For at ophæve registering af klimaanlægsenhed fra Panasonic Comfort Cloud-appen, skal du gå ind i Menu og vælge "Device Lift" og slette den valge enhed.
Guide til Mitsubishi varmepumpe WiFi opsætning

At tilslutte din Mitsubishi varmepumpe til dit WiFi-netværk er en hurtig og nem måde at styre varmepumpens indstillinger og få mest muligt ud af dens ydeevne. Ved at oprette forbindelse til dit trådløse netværk kan du styre temperaturen i dit hjem fra en app på din smartphone eller tablet. Derudover kan du også programmere varmepumpen til at tænde eller slukke på bestemte tidspunkter.

Mitsubishi har selv super godt materiale, der forklarer og hjælper dig med at opsætte WiFi på din varmepumpe. Vi anbefaler at du starter med at se denne video. Så du får processen under huden, inden du selv skal gøre det. *Husk at læse de vigtige punkter før WiFi opsætning*

Klikker du på følgende link, bliver du sendt videre til en WiFi opsætningsguide til Mitsubishi varmepumper. Start med at gennemføre “step 1”, og vend derefter tilbage for at fuldføre “step 2”. Når du er igennem begge steps, bør din Mitsubishi varmepumpe være klar til brug med mobilen.

Start med at gennemføre step 1, og vend derefter tilbage og gennemfør step 2. Mitsubishi tager dig med hele vejen igennem processen med en interaktiv guide.
Guide til Daikin varmepumpe WiFi opsætning

At oprette forbindelse til dit trådløse netværk kan give dig adgang til en række praktiske funktioner på din Daikin varmepumpe, herunder fjernstyring af temperaturen og planlægning af tænd- og sluk-tidspunkter.

For at nyde disse fordele skal du dog først opsætte din varmepumpe til at forbinde til dit WiFi-netværk. I denne guide vil vi gennemgå alle trin til at oprette WiFi-forbindelse til din Daikin varmepumpe, så du kan drage fordel af denne smarte funktion.

Sådan connecter du din mobil til din Daikin varmepumpe

Det første du skal gøre, er at hente, installere og åbne Daikin Residential appen. Du kan finde appen i Apple app store eller Google Play.

Når du har hentet appen, er du nu klar til at følge video guiden, som Daikin har lavet til deres kunder. Video er på dansk, og fortæller alt hvad du skal gøre trin-for-trin. *Husk at læse de vigtige punkter før WiFi opsætning*
Guide til Wilfa varmepumpe WiFi opsætning

Varmepumper med indbygget WiFi, såsom dem fremstillet af Wilfa, kan fjernstyres ved hjælp af en smartphone eller tablet. Det giver større bekvemmelighed og energibesparelser, da du nemt kan styre hvornår varmepumpen skal arbejde.

Selve opsætning af WiFi i varmepumper kan dog være en udfordrende opgave for mange husejere. I denne guide vil vi give en trin-for-trin tilgang til at hjælpe dig med at tilslutte din Wilfa-varmepumpe til dit WiFi-netværk, så du kan begynde at nyde fordelene ved et forbundet hjem.

Når du skal igang med WiFi opsætning til Wilfa varmepumpen, skal du i første omgang hente appen i din appstore. Appen hedder “EWPW Smart”, og kan findes både i Google play og i Apple App Store. Når du har hentet og installeret appen, er du klar til at følge nedenstående guide. *Husk at læse de vigtige punkter før WiFi opsætning*
Stort udvalg af varmepumper
Stort udvalg af varmepumper
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe