Om NovaSolar

Hos NovaSolar A/S får du den helt rigtige rådgivning. Vi er ærlige og svarer gerne på alle dine spørgsmål. Vi sælger, monterer og servicerer luft til luft samt luft til vand varmepumper. Vi går ikke på kompromis, og er din garanti og sikkerhed for veludført arbejde.

NovaSolar består af et godt team, hvor vi blandt andet har kundeservice, salg og IT siddende på et hovedkontor i Risskov ved siden af vores lager. Montørerne kommer hver uge forbi, og henter de varmepumper, som de skal bruge i ugens løb. Herefter de kører ud i landet til vores kunder. NovaSolar bruger kun egne montører, hvilket betyder vi kan stå inde for det vi laver.

har i mange år beskæftiget -og specialiseret sig i alt inden for luft/luft samt luft/vand varmepumper. Vi har et godt og tæt samarbejde med Salling Group omkring salg, montage, installation og service af varmepumper. NovaSolar er KMO certificerede og har allerede erfaring med installation af en række varmepumper.

Vi forhandler Panasonic, Mitsubishi, Daikin og Wilfa varmepumper. Ved alle mærker kan vi tilbyde en række energibesparende luft/luft varmepumper.

NovaSolar er Panasonic Pro Partner I vores dagligdag arbejder vi tæt sammen med en række retailkæder som Salling Group, Skousen og WhiteAway.

Vi er kendt for at yde en ekstraordinær service for vore kunder i form af punktlighed, pligtopfyldelse, ærlighed, højt kommunikations flow, godt dokumentations niveau og kvalitets arbejde.
• KMO certificerede montører såvel som firma.
• VE godkendt installatør på solceller og varmepumper.
• TEKNIQ's garantiordning.
• Servicepartner for mærker som Danfoss, Fronius og Diehl.
• Panasonic Pro Partner
• Landsdækkende levering og montering.*
• Over 1500 servicebesøg og udbedringer for større selskaber.
• Mere end 10.000 installationer siden 2014.
• Ingen underleverandører - vores montører er erfarne specialister.Montørerne

KarstenKarsten Pedersen
Montageansvarlig
KMO & VE godkendt
JonasJonas Pedersen
Montør
KMO & VE godkendt
Rasmus OlejniczakRasmus Olejniczak
Montør
KMO & VE godkendt
Dennis OlejniczakDennis Olejniczak
Montør
KMO & VE godkendt
Nicolai FaberNicolai Faber
Montør
KMO & VE godkendt
Rasmus DohnRasmus Dohn
Autoriseret
El-Installatør

Service

Stefan MøllerStefan Møller
Servicemontør
Mathais Lindek Mathias Lindek
Handelselev
Mikkel Pedersen Mikkel Pedersen
Handelselev

Kontoret

Henrik Henrik Amby Pedersen
Projektansvarlig
Vibeke Vibeke Svendsen
Økonomiansvarlig
Louise Louise Nielsen
Salgsansvarlig

IT afdelingen

Erik Funder Erik Funder
Full Stack Developer
Søren Lorentzen Søren Lorentzen
Full Stack Developer
Christian Sejersen Christian Sejersen
Grafisk Designer
Jesper Byg Jesper Nissen Byg
Multimediedesigner & Frontend Developer

Er du klar til fremtidens opvarmning?

Teknologien indenfor varmepumper er i rivende udvikling!

Derfor er det vigtigt med den rette fagmand på området, så du kan træffe rigtige beslutninger når du skal købe din varmepumpe. At have den rette know-how og kompetence indenfor varmepumpe teknologi er altafgørende. Derfor er det også vigtigt at du vælger den rette leverandør.

NovaSolars vision er at være anerkendt som de håndværker- og fagmænd, der rykker danskerne i en grønnere retning!


Mission

NovaSolar er en familievirksomhed som er startet af håndværkere og vores DNA er startet på "jorden" hos slutkunden. Vi er en grøn virksomhed, som bidrager til værdiskabelse for kunder og for miljøet gennem installation, salg, service og reparationer af grønne energikilder. - Dette gør vi i tæt samarbejde med de største detail kæder i Danmark.

Vi vil skabe og deltage i koncepter som giver værdi for vores kunder og virksomheder.

Vi bruger ikke underleverandører og vil have de bedste medarbejdere indenfor vores område og vil fokusere på at opbygge og videreudvikle den knowhow vi har og vores DNA er fra gulvet og op.

Vision

NovaSolars vision er at være anerkendt som virksomheden, der rykker danskerne i en grønnere retning ved at være de bedste håndværkere på nettet, men også gennem detailkæderne og via vores samarbejde med energiselskaber. Dette gør vi til gavn for de danske forbrugere, så vi via volumen og mange salg kan sikre at vi er til stede på nettet, med kvalitetsprodukter som ingen kender bedre og at man landsdækkende kan købe produkter der kan installeres til konkurrencedygtige priser og til en kvalitet der overgår alle andre til de samme kroner. NovaSolar vil opnå dette gennem en fremragende service og vejledning inden for varmepumper og solceller. Vi tager alle opgaver seriøst og ønsker at alle kunder får den bedste løsning. Vi er håndværkeren på nettet, der levere landsdækkende salg og montage der overgår den lokale håndværkers kompetencer, fordi vi er specialister og ikke laver alt muligt andet. Vi skal kunne forklare kunderne hvad vi sælger online og kan træffes på telefon og ved kundebesøg, så vi ikke bare er endnu en webshop.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe