Haier varmepumper

Leder du efter en innovativ, smart og god varmepumpe, hvor prisen er i bund? Så er du godt på vej. Her på siden finder du vores brede udvalg af luft til luft Haier varmepumper. Vores udvalg rummer varmepumper i flere størrelser med forskellige varmeydelser, støjniveauer og funktioner til opvarmning af både små kolonihavehuse, sommerhuse og større helårshuse. Når du som forbruger vælger Haier, vælger du samtidig et brand der går ind for brugervenlighed og gennemsigtighed - så du blandt andet kan styre alle deres produkter igennem én app. Indeklima er desuden et stort fokus, når det kommer til Haier varmepumper. Her har flere af produkterne UVC Pro, hvilket vil sige at varmepumpen sterilisere 99,998% af den luft, der kommer igennem. Det kan du læse mere om her. 

Hvis det lyder interessant er du naturligvis velkommen til at kontakte os for at høre mere om produkterne eller komme med spørgsmål angående installation. Vi fanges på [email protected] eller 71 99 94 93 - Så finder vi sammen den løsninger, der passer til dig. 🤝

Udvid tekst

Filtrér efter

Pris
kr kr
SCOP
SEER
Lydniveau (dB)
Energimærke
Indbygget Wi-Fi
Filter
Haier

 18 dB(A) 

Haier

 18 dB(A) 

Haier

 18 dB(A) 

Haier

 18 dB(A) 

Haier

 15 dB(A) 

Haier

 15 dB(A) 

Haier

 16 dB(A) 

Haier

 16 dB(A) 

Haier

 21 dB(A) 

Haier

 21 dB(A) 

Haier

 23 dB(A) 

Haier

 23 dB(A) 

Haier

 20 dB(A) 

Haier

 20 dB(A) 

Haier

 21 dB(A) 

Haier

 21 dB(A) 

 

Luft til luft Haier varmepumper

Funktionaliteter på Haier varmepumper

Haier varmepumper er designet til at give dig optimal effektivitet, komfort og bekvemmelighed i dit hjem. Med avancerede teknologier og funktioner kan disse varmepumper give en bred vifte af indstillingsmuligheder for at tilpasse varme- og kølebehovene i dit hjem. Ikke samtlige varmepumper i vores sortiment, har alle disse funktionaliter. Vi beskriver dem dog herunder, så du ved hvad du skal kigge efter på de enkelte produktsider.

Garanti, service og support ved Haier varmepumper

Når du overvejer at købe en varmepumpe, er det vigtigt at tænke på, hvad der sker, hvis der opstår problemer. Selvom Haier varmepumper er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed, kan der altid opstå situationer, hvor du har brug for hjælp. Derfor er det vigtigt at forstå, hvad Haier tilbyder i form af garanti og support.

Garanti på Haier varmepumper

NovaSolar kan tilbyde en udvidet garanti på 6 år + 1 år til Haier varmepumper, som er købt og opsat igennem os. Skulle der imod forventning opstå fejl eller skader på produktet, vil din Haier varmepumper blive repareret hurtigst muligt. Netop dette bringer os til et andet vigtigt punkt, som er værd at tage med, når du vælger varmepumpe mærke. Haier har som de eneste 9 serviceafdelinger fordelt rundt i Danmark. For dig som kunde betyder det, at du hurtigt kan have en service montør ude på adressen for at fikse varmepumpen.

Haier produkter med UVC PRO-Sterilisering

De første varmepumper med det nye UVC Pro-modul, som genererer plasma til sterilisering for at fremme et sundere og renere luftmiljø i rummet, er nu på markedet. UVC Pro modulet er blevet uafhængigt testet af Texcell for at hæmme SARS-CoV-2 på enheden med en effektivitet på 99,991 %. UVC Pro er også hurtigtvirkende og blev testet til at opnå en effektivitet på 85,208 % i et rum på 6,7 m3 på kun fire timer. Med andre ord - Du finder ikke en varmepumpe, der giver et sundere og renere indeklima. De Haier modeller med netop denne feature finder du her: Expert Nordic 25 | Expert Nordic 35

Indbygget WiFi på Haier produkter

Med Haier finder indbygget WiFi i de fleste af deres produkter. Er der ikke indbygget WiFi i den model, som du har udset dig, er det heldigvis nemt at tilknytte varmepumpen alligevel. Haier tilbyder nemlig en WiFi USB-pind, der nemt kan tilsluttes varmepumpen. Det er derfor muligt at styre alle vores Haier varmepumper i sortiment med den samme app. Har du andre Haier produkter i huset, behøver du ikke at hente flere apps, de bruger allesammen den samme.

Få et tilbud på Haier varmepumpe inkl montage

Vi tilbyder et bredt udvalg af Haier luft til luft varmepumper af høj kvalitet til en fair pris. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe, der passer til dine behov. Hvis du udfylder kontaktformularen nedenfor, vil en af vores erfarne teknikere kontakte dig snarest muligt. På denne måde kan vi rådgive dig til at vælge den rette haier varmepumpe. Tak for din interesse i vores produkter - vi ser frem til at høre fra dig snart.

Få et personligt tilbud

 

Så enkelt er det at installere din Haier varmepumpe

Efter du har bestilt din Haier varmepumpe hos NovaSolar behøver du ikke at gøre mere – vi klarer nemlig resten, hvis du både køber varmepumpe og montering hos os. Det er en nem og enkel løsning, som gør at du slipper helt for besværet og blot skal overlade det til en af vores dygtige montører. Når du køber din varmepumpe, aftaler vi sammen, hvornår varmepumpen skal monteres, og på selve dagen for monteringen medbringer montøren al nødvendigt materiale. Du har mulighed for at tage en god snak med montøren om placering, hvor han vil kunne besvare dine spørgsmål inden installationen sættes igang. Efter 3-5 timer er varmepumpen færdigmonteret, og du kan nyde godt af din nye varmekilde. Du kan naturligvis altid kontakte os både før og efter installationen, skulle der opstå spørgsmål, som du gerne vil have svar på.

Ofte stillede spørgsmål om Haier varmepumper

Hvad koster Haier varmepumpe?

Prisen på en Haier varmepumpe varierer selvfølgelig efter hvilket behov du har. Vores priser på en Haier varmepumpe luft til luft går fra 6.800 kr. til 11.600 kr. Der er altså tale om kvalitets produkter til fair priser.

Er Haier en god varmepumpe?

Helt sikkert! Haier er blandt de førende varmepumpeteknologi producenter i verden, hvor de især har fokus på indeklima, ydeevne og ikke mindst brugervenlighed. Teknisk kan de konkurrere med de bedste på markedet.

Hvordan fungerer en Haier luft-til-luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe består af en indendørs og en udendørs del. Den udvendige del henter varmen fra luften udenfor og transporterer, ved hjælp af kølemiddel, varmen ind til varmepumpens indendørs del, som sørger for at luften bliver fordelt i hjemmet ved hjælp af en ventilator. Haiers produkter er særligt gode til at rense luften, så du slipper fra lugt, pollen og bakterier.

Hvordan installerer man en Haier varmepumpe?

Kun Haier-partnere kan/må installere din nye Haier-varmepumpe - ellers dækker garantien ikke eventuelle fejl. NovaSolar er naturligvis Haier forhandler og partner, hvilket betyder du trygt kan handle med os - Så installerer vi varmepumpen for dig.

Hvor lang garanti gives der på Haier varmepumper?

Når du køber og får din Haier-varmepumpe monteret af NovaSolar, får du 6 års garanti. Garantien er dog betinget af, at det lovpligtige serviceeftersyn foretages som påkrævet af NovaSolar eller producenten selv.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe