• Panasonic Pro Partner
 • Over 50.000 kunder
 • Landsdækkende montage
 • Gratis levering på alt
 • Loyalitetsgaranti

Pakketilbud

NovaSolar har klargjort en række pakketilbud til ethvert behov

Er du en sand tilbudshaj, og er du på udkig efter et godt pakketilbud på luft til luft varmepumper til enten sommerhuset eller din helårsbolig? Så stopper jagten her. Hos NovaSolar har vi nemlig en række skarpe tilbud på luft til luft varmepumper, der både inkluderer montering og tilbehør, så du kan få en grøn energikilde til en ekstra god pris.
Læs mere om de forskellige pakketilbud på luft til luft varmepumper ved at trykke på pakkerne herunder. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores pakkeløsninger og blive vejledt til det rette valg for dig.

Pakketilbud » Luft- til luft varmepumper inkl. montering og tilbehør | Køb nu
 • Panasonic Pro Partner
 • KMO
 • AAA
 • Truspilot
 • VE godkendt varmepumpe
 • VE godkendt solceller
 • Tekniq

Filtrér efter

Prisfilter
kr kr
Mærker
A mærke
Indbygget Wi-Fi
Filter

Mitsubishi HR25 COOL er tænkt som et airconditionanlæg. Med denne model får du en god driftsøkonomi når du skal køle dit hus ned de varme sommerdage. Udover at være effektiv til køling, hjælper HR25 COOL også med at varme om foråret og efteråret, med en minimums udendørstemperatur ned til -10 °C.

HR25 COOL har en maks. ydelse ved køledrift på 2,9kW som gør den kan køle op til 58m2, i en velisoleret bolig

Availability: Ikke på lager

 21 dB(A) 

Det trygge valg

Din tryghed hos NovaSolar

5 stjerner på Trustpilot

Over 150 glade anmeldelser

orange_bg

7 års loyalitetsgaranti

Kun hos NovaSolar!

KMO og VE godkendt

Certificeret på alle områder

Varmepumpe pakketilbud inklusiv standardmontering

Vil du have kvalitet til en fordelagtig pris? Så bør du se nærmere på vores mange pakketilbud, som kan være en favorabel løsning, hvis du skal have installeret en luft til luft varmepumpe. Med vores pakketilbud får du nemlig alt det nødvendige til din luft til luft varmepumpe, uden du behøver at tilkøbe ekstraudstyr. Det betyder, at du med et pakketilbud får alt, du behøver til installationen af din luft til luft varmepumpe, i én samlet løsning – og oveni følger tilmed en favorabel pris. 

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores mange pakketilbud med luft til luft varmepumper, standardmontering og ekstraudstyr. Du finder alt fra pakketilbud med mindre varmepumper, som er velegnede til kolonihavehuse og mindre sommerhuse, til luksuspakker med en høj varmeydelse til store sommerhuse og helårshuse. I vores brede udvalg af pakketilbud med varmepumper finder du en række forskellige typer varmepumper fra forskellige anerkendte producenter som Panasonic, Mitsubishi, Daikin og Wilfa.

Vælg et pakketilbud og få lækkert og praktisk tilbehør med til din varmepumpe

Det kan være en yderst fordelagtig løsning at vælge et pakketilbud, når du skal købe varmepumpe. Ved at købe et pakketilbud får du nemlig en masse lækkert og praktisk ekstraudstyr til din varmepumpe, så du får det optimale ud af din nye varmekilde og kan nyde godt af den så længe som muligt. F.eks. er der i alle vores pakketilbud inkluderet en varmepumpeskjuler i træ, som både fungerer som en rigtig fin og æstetisk afskærmning af varmepumpen, men som også beskytter varmepumpen mod vejr og vind.

Derudover er fødder til varmepumpens udedel også en del af vores pakketilbud, ligesom standardmontering af varmepumpen også er inkluderet i alle vores pakketilbud. Det anbefales nemlig, at varmepumpen er hævet mindst 10 cm over jordhøjde.

Ønsker du yderligere tilbehør til din varmepumpe udover det, der er inkluderet i dit pakketilbud, kan du udforske vores udvalg af diverse ekstra tilbehør til varmepumper. Foruden det fordelagtige ekstraudstyr i vores pakketilbud tilbyder vi nemlig også en række andre typer tilbehør, f.eks. en smart og praktisk drypbakke, som sørger for at lede kondensvand væk.

Få hjælp til hvilket pakketilbud, der passer bedst til dit behov

Er du i tvivl om hvilket varmepumpe-pakketilbud, der passer dit behov bedst, er du altid velkommen til at ringe på telefonnummer 71 99 94 93 for at få en snak om placering, dimensionering eller valg af varmepumpe. Vi har klargjort en række varmepumpe-pakker til ethvert behov her på siden.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe