• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt

Panasonic

Panasonic varmepumper

Leder du efter en varmepumpe, hvor kvaliteten er i top? Så er du godt på vej. Her på siden finder du vores brede udvalg af luft til luft varmepumper fra Panasonic. Vores udvalg rummer varmepumper i flere størrelser med forskellige varmeydelser, støjniveauer og funktioner til opvarmning af både små kolonihavehuse, sommerhuse og større helårshuse. Når du vælger en Panasonic varmepumpe får du kvalitet for pengene, og du er garanteret et godt indendørs miljø, selvom kulden raser udenfor. Alle Panasonic varmepumperne bidrager nemlig til at opretholde en behagelig indendørs temperatur – selv ved udetemperaturer på ned til -30 grader.

Se hele vores udvalg af Panasonic varmepumper herunder, og find den løsning, der passer dig.

Filtrér efter

Price
kr kr
A mærke
Varmekapacitet (Nominel)
Indbygget Wi-Fi
Filter
 

Billig opvarmning med Panasonic varmepumper

Ved montering af en varmepumpe fra Panasonic får du et varmekilde, som er utroligt billigt i drift. Varmepumperne har en SCOP værdier fra 4,1 (Panasonic CZ25TKE) og op til 6,2 (Panasonic VZ9SKE), hvoraf varmepumpen med den højeste SCOP værdi er billigst at bruge til opvarmning.
Den mest solgte Panasonic luft- til luft varmepumpe har en SCOP på 5,38 (Panasonic HZ25UKE), hvilket betyder, at varmepumpen er 5,3 gange billigere at bruge til opvarmning end traditionel elvarme.

Varmepumper med lavt støjniveau

Luftvarmepumperne fra Panasonic har et meget lavt støjniveau. De fleste modeller støjer 18dB(A) fra delen, som er monteret indenfor. Panasonic producerer desuden selv deres kompressor, hvilket har gjort dem i stand til at tilbyde udendørs varmepumper med det laveste støjniveau på markedet - kun 45dB(A) støjudledning. Derfor egner Panasonic sig specielt godt til at blive monteret ved støjfølsomme steder.

Fjernstyring via indbygget WiFi

Luft til luft varmepumperne fra Panasonic kan fjernstyres via dit WiFi eller tilkøbt GSM/WiFi. Du skal blot bruge en smartphone, tablet eller en computer med internetforbindelse og downloade den gratis app. ”Panasonic Comfort Cloud”. På den måde kan du let styre, overvåge og time din varmepumpe, uanset hvor du befinder dig.

Nye flotte og effektive gulvmodeller

Panasonic har udviklet de flotteste gulvmodeller der spreder den varme luft langs gulvet og dermed foregår varme spredningen langs gulvet og knap så meget i hovedhøjde som ved traditionelle modeller. Det er en smagssag om man ønsker gulvmodeller, eller ej – men vi er ret imponeret over deres udseende og man får nu samme varme som hvis væghængt og kommer ned fra øjenhøjde til gulvhøjde – De nye modeller Z25UFE samt Z35UFE er selvfølge altid på vores lager og kan ses på hjemmesiden.

Sådan fungerer en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe består af en indendørs og en udendørs del. Den udvendige del henter varmen fra luften udenfor og transporterer, ved hjælp af kølemiddel, varmen ind til varmepumpens indendørs del. Den indvendige del sørger for at luften bliver fordelt i hjemmet ved hjælp af en indbygget ventilator.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe