Panasonic varmepumper

Søger du en kvalitetsvarmepumpe? Du er på rette sted. Vi har et stort udvalg af Panasonic varmepumper, både luft til vand og luft til luft. Uanset om du har et lille kolonihavehus, sommerhus eller et stort helårshus, har vi den rette varmepumpe til dig. Med Panasonic får du værdi for pengene og et behageligt indendørs klima, selv i koldt vejr. Vores varmepumper fungerer godt selv ved -30 grader udetemperatur. Tag et kig på vores udvalg og find den perfekte løsning for dig. Har du brug for råd eller vejledning, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. 

NovaSolar består af et professionelt team både på kontor og "i marken". Vi ønsker at give vores kunder de bedste varmepumpe løsninger. Skal vi også hjælpe dig med at finde den rette Panasonic varmepumpe? Kontakt os her 👈

Udvid tekst

Filtrér efter

Pris
kr kr
SCOP
SEER
Lydniveau (dB)
Energimærke
Indbygget Wi-Fi
Filter
Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

LuftVand Nyhed
Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

LuftVand Nyhed
Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

LuftVand Nyhed
Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

LuftVand Nyhed
Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

LuftVand Nyhed
Panasonic

 20 dB(A) 

LuftVand Nyhed
Panasonic

 20 dB(A) 

Varmtvand2
L-gen
LuftVand Nyhed
L-gen
LuftVand Nyhed
LuftVand Nyhed
k-gen
LuftVand Nyhed
k-gen
LuftVand Nyhed
k-gen
LuftVand Nyhed
k-gen
L-gen
LuftVand Nyhed
 

Panasonic varmepumper

Sådan fungerer en Panasonic luft til luft varmepumpe

En luft-til-luft-varmepumpe består af to dele: en del, der monteres indendørs, og en del, der monteres udendørs. Varmepumpen fungerer således, at den udvendige del af pumpen udnytter varmen i luften udenfor og ved hjælp af et kølemiddel transporterer varmen ind i varmepumpens indendørs del. Derefter sørger den indvendige del af varmepumpen for, at luften bliver fordelt rundt i hjemmet ved hjælp af en indbygget ventilator. Helt simpelt kan man altså sige, at en luft-til-luft-varmepumpe fungerer lidt ligesom en aircondition eller et køleskab, bare omvendt: varmepumpen trækker nemlig varm luft ud af luften udenfor og anvender den energi til at generere varme indenfor i din bolig.

Værd at vide om en Panasonic varmepumpe luft til luft

Du skal dog være opmærksom på, at en luft til luft varmepumpe kun kan bruges til at opvarme luften indenfor – den kan altså ikke anvendes til opvarmning af brugsvand eller til gulvvarme, ligesom den heller ikke kan levere varme til radiatorer. Men derfor kan en luft til luft Panasonic varmepumpe alligevel være en aldeles fordelagtig investering: en luft-til-luft-varmepumpe er nemlig en både grøn og økonomisk løsning, og du kan faktisk reducere din varmeregning betragteligt med en luft til luft Panasonic varmepumpe.

I mange tilfælde kan det ligeledes være en fordel at kombinere luft til luft varmepumpen med et udsugningsanlæg med en varmeveksler, som genvinder varmen i den luft, som varmepumpen suger ud af boligen – på den måde kan du undgå et stort varmetab, når du lufter ud i din bolig. Det smarte ved en luft til luft varmepumpe er desuden, at den har en såkaldt dobbelt-funktion: ligesom varmepumpen kan generere varme i boligen, kan den også ”vendes om” og afkøle boligen ved behov i sommerperioden.

Billig opvarmning med en Panasonic varmepumpe

Ved montering af en Panasonic varmepumpe får du en varmekilde, som er utroligt billig i drift. Varmepumperne fra Panasonic har nemlig en SCOP-værdi på mellem 4,1 og helt op til 6,2 – det vil sige, at varmepumperne fra Panasonic i vores sortiment, genererer mellem 4,1 og 6,2 gange så meget energi, som de selv anvender. Derfor er en Panasonic varmepumpe økonomisk favorable, ligesom de også er et særdeles velegnet, grønt alternativ til mere traditionelle varmekilder som elvarme, olie og gas.

Få et tilbud på Panasonic varmepumpe inkl montage

Vi tilbyder et bredt udvalg af Panasonic luft til luft varmepumper af høj kvalitet. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe, der passer til dine behov. Hvis du udfylder kontaktformularen nedenfor, vil en af vores erfarne teknikere kontakte dig snarest muligt. På denne måde kan vi rådgive dig til at vælge den rette Panasonic varmepumpe. Vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Tak for din interesse i vores produkter, og vi ser frem til at høre fra dig snart.

Få et personligt tilbud

 

Panasonic varmepumpe luft til vand er fremtiden i Danmark

Gas-, pille- og oliefyr kommer de næste år til at være i fokus. De skal nemlig udfases i takt med Danmarks vej til at blive grønne og mere Co2 neutral. Danskerne skal have opvarmning over på el, som skal forsynes ved grøn- og vedvarende strøm. Allerede nu kan du gå fremtiden i møde med en Panasonic varmepumpe luft til vand. Netop disse varmepumper kan erstatte din nuværende primære varmekilde.

Panasonic luft til vand varmepumper kan erstatte centralvarme systemet i dit hus, og stå for at evt. opvarme din gulvvarme fremover. Vi forhandler kun Panasonics All in one serie. De kommer med det nyeste R32 kølemiddel er effektiviteten blevet forbedret. En Panasonic luft til vand varmepumpe kommer desuden med en stor økonomisk gevinst. Det kan nogle gange betyde op til 60-70% besparelser i forhold til den tidligere opvarmningskilde.

Panasonic varmepumper med lavt støjniveau

Luftvarmepumperne fra Panasonic har desuden et meget lavt støjniveau. De fleste modeller støjer ganske få decibel fra den del af pumpen, som er monteret indenfor. Panasonic producerer tilmed selv deres kompressorer, hvilket har gjort dem i stand til at tilbyde udendørs varmepumper med det laveste støjniveau på markedet - kun 45dB(A) støjudledning. Derfor egner luft til luft varmepumper fra Panasonic sig specielt godt til at blive monteret ved støjfølsomme steder.

Fjernstyring af din Panasonic varmepumpe via indbygget Wi-Fi

En særlig smart detalje ved luft-til-luft-varmepumperne fra Panasonic er, at de kan fjernstyres via dit Wi-Fi eller via tilkøbt GSM/Wi-Fi. Alt du behøver er altså din smartphone, din tablet eller din computer med internetforbindelse til at downloade den gratis app ”Panasonic Comfort Cloud”. Derved kan du nemt og enkelt styre, overvåge og time din Panasonic-varmepumpe, uanset hvor du befinder dig.

Nye flotte og effektive gulvmodeller fra Panasonic

Panasonic har udviklet de flotteste gulvmodeller, som spreder den varme luft langs gulvet i din bolig. Dermed koncentreres varmen fra varmepumpen langs gulvet frem for i hovedhøjde, som det er tilfældet ved traditionelle varmepumper. Nogle foretrækker de traditionelle luft til luft varmepumper, hvor luften fordeles i hovedhøjde, imens andre foretrækker varmespredningen i gulvhøjde – en ting er dog sikkert: vi er stærkt imponerede over designet af Panasonics nye gulvmodeller. Du kan se nærmere på en af modellerne her.

Sådan fungerer det ved NovaSolar

1. Du tager kontakt til NovaSolar eller bestiller direkte på hjemmesiden.
2. Vi modtager din ordre, og begynder at arbejde på en rute omkring din adresse.
3. Vi ringer dig op ca. 1 uge inden med tilbud om en montage tid. 
4. Vi kommer ud på dagen og installere varmepumpen.
5. Vi trækker/fakturerer først pengene efter færdig installation.

Få din Panasonic varmepumpe installeret af NovaSolar

Bestiller du din Panasonic varmepumpe hos NovaSolar, har du mulighed for at købe montering af varmepumpen med. Det er en enkel og nem løsning, hvor vi i samarbejde aftaler en dato for montering af din Panasonic-varmepumpe. På selve dagen for monteringen medbringer montøren al materiel, som er nødvendigt for at montere din varmepumpe, og efter 3-5 timer er din varmepumpe kørende. Har du allerede takket ja til et Panasonic varmepumpe tilbud via mail, kan du regne med at vi allerede er igang med at finde en tid til dig.

Det kan du forvente af en Panasonic varmepumpe

Panasonic er med god grund det mest kendte mærke, hvad varmepumper i Danmark angår. Panasonic har i mange år været førende på det danske varmepumpemarked med deres luft til luft flagskibsmodeller. Panasonic HZ25WKE har længe været den mest sælgende model fra Panasonic. De har dog i år (2022) lanceret en ny model, nemlig HZ25XKE, der har fået en række opgraderinger. XKE-serien har nu en af de kraftigste luft til luft varmepumper i vores sortiment. Panasonics varmepumper er både gode til køl og opvarmning. De kan derfor bruges året rundt, og spare dig penge på varmeregningen.

Panasonic varmepumpe tilbud

Ønsker du at vi laver et personligt tilbud til dig, kan du starte med at tage kontakt til os via vores tilbudsformular angående varmepumper. Hvis du i kommentar feltet skriver er du er interesseret i et tilbud på Panasonic varmepumper, vil vi inden for 1 arbejdsdag tage kontakt til dig med et Panasonic varmepumpe tilbud. Vi laver ikke konsulent besøg på luft til luft varmepumper. Men hvis du ønsker at finde den bedste luft til luft Panasonic varmepumpe til din bolig/garage, vil vi meget gerne hjælpe dig inden du foretager et køb på hjemmesiden. Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder, der ønsker at træffe det rigtig valg i købsprocessen.

Garanti på din Panasonic varmepumpe

En anden fordel ved at lade NovaSolar stå for monteringen af din Panasonic varmepumpe er, at du derved også får 5 års garanti med i købet. For at få garanti, når du har købt din Panasonic varmepumpe hos NovaSolar, kræver det desuden, at de lovpligtige serviceeftersyn foretages af NovaSolar – det er som regel enten et lovkrav eller et krav af producenten ved montering af varmepumper. Det smarte ved at lade NovaSolar stå for montering og service af din varmepumpe er i øvrigt, at du på den måde kan få alt ét sted fra, frem for at skulle henvende dig flere steder, hvis noget skal ordnes på din Panasonic-varmepumpe. I udgangspunktet kræver din Panasonic varmepumpe dog ingen vedligeholdelse – men de påkrævede serviceeftersyn, som typisk foretages en gang om året i en årrække, er vigtige for at sikre, at alt fungerer fint på din varmepumpe. På den måde bliver det også opdaget, hvis din varmepumpe mister effekt, eller hvis dens strømforbrug stiger, hvilket jo vil betyde en stigning i dine varmeudgifter.

Populære Panasonic varmepumper

Panasonic NZ25VKE er en af vores bestsellere når det kommer til varmepumper luft til luft fra Panasonic. Panasonic NZ25VKE Varmepumpe SCOP værdi på 4,6 og kan opvarme op til 125 m2 - også er det en varmepumpe med indbygget Wi-Fi. Du kan vælge, at lade NovaSolar stå for det hele fra a-z med vores Panasonic NZ25VKE Pakketilbud, her får du en Panasonic NZ25VKE varmepumpe (indbyggede Wi-Fi med Standardmontage, fødder til udedel og en varmepumpeskjuler i træ. Derudover, giver NovaSolar 5 års garanti på Panasonic varmepumper, som er købt og monteret af NovaSolar. Skal du have 7 års garanti på din Panasonic varmepumper er der kun ét krav, og det er, at du løbende får serviceret din luft til luft varmepumpe hos NovaSolar i de 7 år.

Ofte stillede spørgsmål om Panasonic varmepumper

Hvordan tilslutter man Panasonic varmepumpe til wifi?

Vi har lavet en komplet guide til wifi-opsætning af varmepumper. De typiske fejl ved Wi-Fi opkobling, er at man skal bruge en 2,4 GHz forbindelse. Bruges der andet, kan der ikke forbindes til Wi-Fi modulet.

Er Panasonic en god varmepumpe?

Absolut. Panasonic er blandt de førende varmepumpeteknologi producenter i verden. I Danmark er deres modeller de mest udbredte i de danske hjem og sommerhuse.

Hvordan fungerer en Panasonic luft-til-luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe består af en indendørs og en udendørs del. Den udvendige del henter varmen fra luften udenfor og transporterer, ved hjælp af kølemiddel, varmen ind til varmepumpens indendørs del, som sørger for at luften bliver fordelt i hjemmet ved hjælp af en ventilator. Præcis ligesom en luft-til-vand-varmepumpe udnytter Panasonics luft-til-luft-varmepumper varmen i luften udenfor til at generere varme indenfor i boligen.

Hvordan installerer man en varmepumpe?

Efter du har bestilt din varmepumpe hos NovaSolar behøver du ikke at gøre mere – vi klarer nemlig resten, hvis du både køber varmepumpe og montering hos os. Det er en nem og enkel løsning, som gør at du slipper helt for besværet og blot skal overlade det til en af vores dygtige montører.

Hvor lang garanti gives der på Panasonic varmepumper?

Når du køber og får din Panasonic-varmepumpe monteret af NovaSolar, får du 5 års garanti. Garantien er dog betinget af, at det lovpligtige serviceeftersyn foretages som påkrævet af NovaSolar eller producenten selv. Vi tilbyder sågar 2 års loyalitetsgaranti oveni, hvis du får lavet service af NovaSolar.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe