Panasonic varmepumper

Leder du efter en varmepumpe, hvor kvaliteten er i top? Så er du godt på vej. Her på siden finder du vores brede udvalg af luft til vand og luft til luft Panasonic varmepumper. Vores udvalg rummer varmepumper i flere størrelser med forskellige varmeydelser, støjniveauer og funktioner til opvarmning af både små kolonihavehuse, sommerhuse og større helårshuse. Når du vælger en Panasonic varmepumpe får du kvalitet for pengene, og du er garanteret et godt indendørs miljø, selvom kulden raser udenfor. Alle Panasonic varmepumper bidrager nemlig til at opretholde en behagelig indendørs temperatur – selv ved udetemperaturer på ned til -30 grader. Se hele vores udvalg af Panasonic varmepumper herunder, og find den løsning, der passer dig.

Udvid tekst

Filtrér efter

Pris
kr kr
A mærke
Indbygget Wi-Fi
Decibel
SCOP
SEER
Filter
Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 18 dB(A) 

Panasonic

 18 dB(A) 

Panasonic

 20 dB(A) 

Panasonic

 20 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Nyhed
Panasonic

 19 dB(A) 

Nyhed
Panasonic

 19 dB(A) 

Nyhed
Panasonic

 19 dB(A) 

Nyhed
Panasonic

 19 dB(A) 

Nyhed

 18 dB(A) 

Nyhed
Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Varmtvand2
LagerStatus
Varmtvand2
LagerStatus
 

Panasonic varmepumper

Sådan fungerer en Panasonic luft til luft varmepumpe

En luft-til-luft-varmepumpe består af to dele: en del, der monteres indendørs, og en del, der monteres udendørs. Varmepumpen fungerer således, at den udvendige del af pumpen udnytter varmen i luften udenfor og ved hjælp af et kølemiddel transporterer varmen ind i varmepumpens indendørs del. Derefter sørger den indvendige del af varmepumpen for, at luften bliver fordelt rundt i hjemmet ved hjælp af en indbygget ventilator. Helt simpelt kan man altså sige, at en luft-til-luft-varmepumpe fungerer lidt ligesom en aircondition eller et køleskab, bare omvendt: varmepumpen trækker nemlig varm luft ud af luften udenfor og anvender den energi til at generere varme indenfor i din bolig.

Værd at vide om en Panasonic varmepumpe luft til luft

Du skal dog være opmærksom på, at en luft til luft varmepumpe kun kan bruges til at opvarme luften indenfor – den kan altså ikke anvendes til opvarmning af brugsvand eller til gulvvarme, ligesom den heller ikke kan levere varme til radiatorer. Men derfor kan en luft til luft Panasonic varmepumpe alligevel være en aldeles fordelagtig investering: en luft-til-luft-varmepumpe er nemlig en både grøn og økonomisk løsning, og du kan faktisk reducere din varmeregning betragteligt med en luft til luft Panasonic varmepumpe.

I mange tilfælde kan det ligeledes være en fordel at kombinere luft til luft varmepumpen med et udsugningsanlæg med en varmeveksler, som genvinder varmen i den luft, som varmepumpen suger ud af boligen – på den måde kan du undgå et stort varmetab, når du lufter ud i din bolig. Det smarte ved en luft til luft varmepumpe er desuden, at den har en såkaldt dobbelt-funktion: ligesom varmepumpen kan generere varme i boligen, kan den også ”vendes om” og afkøle boligen ved behov i sommerperioden.

Billig opvarmning med en Panasonic varmepumpe

Ved montering af en Panasonic varmepumpe får du en varmekilde, som er utroligt billig i drift. Varmepumperne fra Panasonic har nemlig en SCOP-værdi på mellem 4,1 og helt op til 6,2 – det vil sige, at varmepumperne fra Panasonic i vores sortiment, genererer mellem 4,1 og 6,2 gange så meget energi, som de selv anvender. Derfor er en Panasonic varmepumpe økonomisk favorable, ligesom de også er et særdeles velegnet, grønt alternativ til mere traditionelle varmekilder som elvarme, olie og gas.

Panasonic varmepumpe luft til vand er fremtiden i Danmark

Gas-, pille- og oliefyr kommer de næste år til at være i fokus. De skal nemlig udfases i takt med Danmarks vej til at blive grønne og mere Co2 neutral. Danskerne skal have opvarmning over på el, som skal forsynes ved grøn- og vedvarende strøm. Allerede nu kan du gå fremtiden i møde med en Panasonic varmepumpe luft til vand. Netop disse varmepumper kan erstatte din nuværende primære varmekilde. Panasonic luft til vand varmepumper kan erstatte centralvarme systemet i dit hus, og stå for at evt. opvarme din gulvvarme fremover. 

Vi forhandler kun Panasonics All in one serie. De kommer med det nyeste R32 kølemiddel er effektiviteten blevet forbedret. En Panasonic luft til vand varmepumpe kommer desuden med en stor økonomisk gevinst. Det kan nogle gange betyde op til 60-70% besparelser i forhold til den tidligere opvarmningskilde. 

Panasonic varmepumper med lavt støjniveau

Luftvarmepumperne fra Panasonic har desuden et meget lavt støjniveau. De fleste modeller støjer ganske få decibel fra den del af pumpen, som er monteret indenfor. Panasonic producerer tilmed selv deres kompressorer, hvilket har gjort dem i stand til at tilbyde udendørs varmepumper med det laveste støjniveau på markedet - kun 45dB(A) støjudledning. Derfor egner luft til luft varmepumper fra Panasonic sig specielt godt til at blive monteret ved støjfølsomme steder.

Fjernstyring af din Panasonic varmepumpe via indbygget Wi-Fi

En særlig smart detalje ved luft-til-luft-varmepumperne fra Panasonic er, at de kan fjernstyres via dit Wi-Fi eller via tilkøbt GSM/Wi-Fi. Alt du behøver er altså din smartphone, din tablet eller din computer med internetforbindelse til at downloade den gratis app ”Panasonic Comfort Cloud”. Derved kan du nemt og enkelt styre, overvåge og time din Panasonic-varmepumpe, uanset hvor du befinder dig.

Nye flotte og effektive gulvmodeller fra Panasonic

Panasonic har udviklet de flotteste gulvmodeller, som spreder den varme luft langs gulvet i din bolig. Dermed koncentreres varmen fra varmepumpen langs gulvet frem for i hovedhøjde, som det er tilfældet ved traditionelle varmepumper. Nogle foretrækker de traditionelle luft til luft varmepumper, hvor luften fordeles i hovedhøjde, imens andre foretrækker varmespredningen i gulvhøjde – en ting er dog sikkert: vi er stærkt imponerede over designet af Panasonics nye gulvmodeller. Du kan se nærmere på en af modellerne her.

Få din Panasonic varmepumpe installeret af NovaSolar

Bestiller du din Panasonic varmepumpe hos NovaSolar, har du mulighed for at købe montering af varmepumpen med. Det er en enkel og nem løsning, hvor vi i samarbejde aftaler en dato for montering af din Panasonic-varmepumpe. På selve dagen for monteringen medbringer montøren al materiel, som er nødvendigt for at montere din varmepumpe, og efter 3-5 timer er din varmepumpe kørende. Har du allerede takket ja til et Panasonic varmepumpe tilbud via mail, kan du regne med at vi allerede er igang med at finde en tid til dig. 

Det kan du forvente af en Panasonic varmepumpe

Panasonic er med god grund det mest kendte mærke, hvad varmepumper i Danmark angår. Panasonic har i mange år været førende på det danske varmepumpemarked med deres luft til luft flagskibsmodeller. Panasonic HZ25WKE har længe været den mest sælgende model fra Panasonic. De har dog i år (2022) lanceret en ny model, nemlig HZ25XKE, der har fået en række opgraderinger. XKE-serien har nu en af de kraftigste luft til luft varmepumper i vores sortiment. Panasonics varmepumper er både gode til køl og opvarmning. De kan derfor bruges året rundt, og spare dig penge på varmeregningen. 

Panasonic varmepumpe tilbud

Ønsker du at vi laver et personligt tilbud til dig, kan du starte med at tage kontakt til os via vores tilbudsformular angående varmepumper. Hvis du i kommentar feltet skriver er du er interesseret i et tilbud på Panasonic varmepumper, vil vi inden for 1 arbejdsdag tage kontakt til dig med et Panasonic varmepumpe tilbud. Vi laver ikke konsulent besøg på luft til luft varmepumper. Men hvis du ønsker at finde den bedste luft til luft Panasonic varmepumpe til din bolig/garage, vil vi meget gerne hjælpe dig inden du foretager et køb på hjemmesiden. Vi tilbyder altid gratis rådgivning til vores kunder, der ønsker at træffe det rigtig valg i købsprocessen. 

Garanti på din Panasonic varmepumpe

En anden fordel ved at lade NovaSolar stå for monteringen af din Panasonic varmepumpe er, at du derved også får 5 års garanti med i købet. For at få garanti, når du har købt din Panasonic varmepumpe hos NovaSolar, kræver det desuden, at de lovpligtige serviceeftersyn foretages af NovaSolar – det er som regel enten et lovkrav eller et krav af producenten ved montering af varmepumper. Det smarte ved at lade NovaSolar stå for montering og service af din varmepumpe er i øvrigt, at du på den måde kan få alt ét sted fra, frem for at skulle henvende dig flere steder, hvis noget skal ordnes på din Panasonic-varmepumpe. I udgangspunktet kræver din Panasonic varmepumpe dog ingen vedligeholdelse – men de påkrævede serviceeftersyn, som typisk foretages en gang om året i en årrække, er vigtige for at sikre, at alt fungerer fint på din varmepumpe. På den måde bliver det også opdaget, hvis din varmepumpe mister effekt, eller hvis dens strømforbrug stiger, hvilket jo vil betyde en stigning i dine varmeudgifter.

Populære Panasonic varmepumper

Panasonic NZ25VKE er en af vores bestsellere når det kommer til varmepumper luft til luft fra Panasonic. Panasonic NZ25VKE Varmepumpe SCOP værdi på 4,6 og kan opvarme op til 125 m2 - også er det en varmepumpe med indbygget Wi-Fi. Du kan vælge, at lade NovaSolar stå for det hele fra a-z med vores Panasonic NZ25VKE Pakketilbud, her får du en Panasonic NZ25VKE varmepumpe (indbyggede Wi-Fi med Standardmontage, fødder til udedel og en varmepumpeskjuler i træ. Derudover, giver NovaSolar 5 års garanti på Panasonic varmepumper, som er købt og monteret af NovaSolar. Panasonic CZ25WKE er en anden efterspurgt luft luft model som du kan se her - Panasonic CZ25WKE Varmepumpe - Du kan også vælge at købe Panasonic CZ25WKE inkl montering og 7 års loyalitets garanti hos NovaSolar her. Skal du have 7 års garanti på din Panasonic varmepumper er der kun ét krav, og det er, at du løbende får serviceret din luft til luft varmepumpe hos NovaSolar i de 7 år.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe