Varmepumpe service

Hos NovaSolar hjælper vi dig gennem hele varmepumpe processen, dette gælder alt lige fra rådgivning, dimensionering, installering/montering, placering og varmepumpe service af din luft til vand- eller luft til luft varmepumpe. Leder du efter folk, der kan lave serviceeftersyn på din varmepumpe? Eller ønsker du at vide, hvad et servicebesøg indeholder? - Så er du kommet til det rigtige sted. NovaSolar er Danmarks førende virksomhed inden for serviceeftersyn af varmepumper.

Det lovpligtige årlige varmepumpeeftersyn

I Danmark er der nogle lovkrav for at opretholde garantien på luft til luft varmepumper. Ét af de krav er at der skal foretages et årligt serviceeftersyn på alle varmepumper med 1 kg kølemiddel eller derover (det gælder de fleste). Indeholder varmepumpen derimod mindre end 1 kg kølemiddel, er der ikke et lovkrav om årligt service.

Dog kræver de fleste producenter (Panasonic, Haier, Mitsubishi m.f), at der bliver foretaget et serviceeftersyn af varmepumpen hvert 2. år, for at opretholde garantien på varmepumpen.

Hvis man overholder kravene har man 5 års producent garanti. Derudover tilbyder NovaSolar 2 års ekstra loyalitetsgaranti, såfremt man har haft service hos NovaSolar i alle de 5 år. Så ender man med at være garanteret 7 år i alt. Du kan læse mere om vores loyalitetsgaranti til luft/luft varmepumper.

Hvis man ikke overholder kravene frafalder ens garanti. du kan læse mere om lovkrav vedr varmepumper i Danmark.

luft til luft service a novasolar

Serviceeftersyn - luft til luft varmepumpe service - 995 kr

Trænger din luft til luft varmepumpe til et grundigt serviceeftersyn - eller er du blot på udkig efter en god serviceaftale, så du slipper for unødvendige varmepumpebekymringer i hverdagen? Service af din luft til luft varmepumpe inkluderer følgende:

✓ Generel gennemgang af varmepumpe
✓ Kontrol af samlinger og tæthedskontrol
✓ Kontrol af udblæsningstemperatur
✓ Kontrol af køl, rensning af filtre, antibakteriel behandling.

Bestil luft til luft service

luft til vand service a novasolar

Serviceeftersyn - luft til vand varmepumpe service - 1495 kr.

Vil du gerne sikre dig at din luft til vand varmepumpe er i gode hænder? Så kan du i første omgang få NovaSolar forbi til et luft til vand varmepumpe service. NovaSolar tilbyder service af din luft til vand varmepumpe, hvor du kan forvente følgende:

✓ Generel gennemgang af varmepumpe.
✓ Kontrol og eventuel regulering af; klimastyring.
✓ Ekspansionsbeholder (såfremt afspærringsventil er monteret)
✓ Anlægstryk på varmeanlæg.
✓ Snavssamler på varmeanlæg.
✓ Tjek kompressor og tilslutninger.
✓ Rensning af fordamper samt justeringer.
✓ Evt. udskiftning af luftfiltre.

Bestil luft til vand serviceSådan opretholder service på varmepumpe din garanti

Når man investerer i installation og montering af varmepumpe ved købet af sin nye pumpe, vil man naturligvis gerne sikre at varmepumpen virker mange år i fremtiden. Der er dog flere krav, der skal være opfyldt, for at du kan sikre dig denne garanti, der typisk er på 5 år. Det er her at et varmepumpe serviceeftersyn er vigtigt. Typiske regler for overholdelse af garanti: ✓ Varmepumpen er opsat og installeret af KMO certificeret firma og montør
✓ Varmepumpen er vedligeholdt i henhold til brugervejledningen
✓ Anlægget er serviceret af autoriseret KMO montør, mindst én gang indenfor 12 måneder. (24 måneder for pumper under 1 kg kølemiddel)
✓ Varmepumpen anvendes i henhold til de retningslinjer, som er beskrevet i brugsanvisningen
✓ Varmepumpen er opsat og installeret i henhold til den medfølgende montageanvisning
✓ Der er lovlig el-installation og 230V forsyning med jord, til varmepumpen.

Har du allerede tegnet en serviceaftale hos os, behøver du ikke at bestille en tid til serviceeftersyn her på hjemmesiden. Vi skal nok kontakte dig, når det er tid igen. Serviceeftersynet indeholder ikke reparationer af varmepumper, som NovaSolar ikke selv har monteret. Vi laver serviceeftersyn på alle mærker af luft til luft varmepumper - også dem vi ikke selv forhandler. Vi har Ingen bindingsperiode på vores serviceaftaler, så du kan opsige den løbende og når du bliver kontaktet - trygt og enkelt som det skal være. Pris på service dækker Jylland, Fyn, Sjælland og brofaste øer. → For ikke brofaste øer, merpris kr. 2.000,-. se vores leveringsbetingelser for at læse mere. Serviceaftaler for varmepumper der ikke er købt og monteret af NovaSolar er ikke inkl. evt. påfyldning af kølevæske og andre reservedele. Vi laver serviceeftersyn på alle mærker af luft til luft varmepumper - også dem vi ikke selv forhandler. Vi har ingen bindingsperiode på vores serviceaftaler, så du kan opsige den løbende og når du bliver kontaktet - trygt og enkelt som det skal være. Pris på service dækker Jylland, Fyn, Sjælland og brofaste øer. → For ikke brofaste øer, merpris kr. 2.000,-. se vores leveringsbetingelser for at læse mere. NovaSolar tilbyder ikke reparationer af varmepumpen ved serviceeftersyn på varmepumper, som vi ikke selv har sat op. Har din varmepumpe derfor fejl og mangler, skal du kontakte din montør, der satte varmepumpen op. NovaSolar er landsdækkende med egne servicefolk. Bestiller du derfor et serviceeftersyn os hos, kommer vi forbi dig næste gang vi er i området.

Vi udfører varmepumpe service på alle mærker og modeller

Hos NovaSolar er vi eksperter i varmepumper . Vi yder service på varmepumper af alle varmepumper, både luft til luft - og luft til vand varmepumper i hele landet, uanset varmepumpe mærke og model. Vi er også Panasonic Pro Partner, hvilket betyder, at vi lever op til en række krav som producenten stiller.


Varmepumpe service - Serviceaftale af varmepumper hos NovaSolar

Du kan nemt lave en serviceaftale med NovaSolar. Vi holder styr på hvornår din varmepumpe skal serviceres næste gang. Når det er ved at være tid, ringer vi dig op og tilbyder en tid på dit varmepumpe service. På den måde skal du ikke tænke eller huske på, hvornår din varmepumpe skal serviceres næste gang. Der er ingen binding på dette! Ringer vi dig op kan du i samme opkald annullere serviceaftalen. NovaSolar laver de lovpligtige serviceeftersyn samt almindeligt service på varmepumpe af alle mærker. Det gælder både luft til luft varmepumper og luft til vand varmepumper. Hos NovaSolar har vi vores eget, erfarne service personale, som har mange års erfaring med varmepumpe service og varmepumpe serviceeftersyn. Det er vigtigt, at dit varmepumpe service bliver udført af en godkendt af KMO kølemontør. NovaSolar udfører selv alle deres varmepumpe serviceeftersyn. Hos NovaSolar er vi autoriserede KMO kølemontører og VE certificerede. Vi kan derfor lave service på varmepumpen uanset mærke eller fabrikant.

NovaSolar har fokus på varmepumpe service

Varmepumper er kommet for at blive i de danske hjem, sommerhuse og kolonihaver . NovaSolar har været med på hele rejsen i udviklingen af varmepumpe salget i Danmark. Vi ved derfor rigtig meget om varmepumper generelt. Når du som kunde køber en varmepumpe og får den monteret af virksomheder som NovaSolar, eller nogen af vores konkurrenter, beder vi dig om løbende at få foretaget varmepumpe service eftersyn. Dette er ved nogle varmepumper et lovkrav og ved andre varmepumper et producentkrav. For alle varmepumpe gælder det dog om at opretholde garantien på varmepumpen og samtidig forlænge dens levetid. Vi har i den seneste tid oplevet at mange nye kunder henvender sig til os, hvilket vi er glade for. NovaSolar har et setup i virksomheden, der muliggører, at vi har plads til de nye kunder, der henvender sig. Vi bruger kun vores egne oplærte montører, hvilket betyder vi står inde for det arbejde de laver. NovaSolar kan derfor tilbyde grundigt service på varmepumpe.

Hvorfor er det nødvendigt med service på varmepumpe?

Som tidligere nævnt er det et lovkrav, at få foretaget varmepumpe service på de fleste varmepumper, der er installeret i Danmark. Her er der både tale om luft til vand- og luft til luft varmepumper. Lovkravet er opstået, da varmepumper indeholder kølemiddel, der kan være meget forudrenende, hvis det slipper ud i naturen. Ved serviceeftersynet tjekkes der af den grund blandt andet for lækager. Service af varmepumpe, er dog generelt en god ide, hvis du vil have det maksimale ud af dine varmepumpe. Det gælder både levetid og effektivitet. Mangler en varmepumpe eksempelvis kølemiddel, vil man ofte miste en vis effekt på ydelsen. Varmepumpe service kan derfor være en “lille” investering i at få mest muligt ud af varmepumpen, så den kan holde mange år frem.

Skal din varmepumpe sættes til Wi-Fi?

Opsætning af Wi-Fi på din varmepumpe, kan være bøvlet. På et servicebesøg er det ikke afsat tid til at hjælpe dig og din varmepumpe på Wi-Fi, da der kan være problemer, som skal løses ved din internetudbyder. Vi har derfor lavet en komplet guide til opsætning af Wi-Fi på varmepumper, som du kan bruge. 


Har du en luft til luft- eller luft til vand varmepumpe?

Ønsker du at bestille et service på varmepumpe, men er du i tvivl om der er tale om en luft til luft- eller luft til vand varmepumpe? En luft til luft varmepumpe har en udedel, der står uden for dit hus, imens indedelen typisk hænger et sted på din væg indenfor. En luft til vand varmepumpe har også en udedel. Denne udedel er dog tilluttes en stor “kasse”, der står for at opvarme vandet i din bolig. Ligemeget hvilken type varmepumpe du har, kan NovaSolar tilbyde et serviceeftersyn af din varmepumpe. Vi tilbyder de billigste serviceeftersyn i Danmark, hvilket vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder. Varmepumpe service priser afhænger af hvilken type, der er tale om, da et luft til vand varmepumpe service er mere krævende. Vores varmepumpe service pris er Danmarks billigste. Vi ved at man i hverdagen ikke går og tænker over det næste varmepumpe eftersyn. Vi holder derfor styr på, hvornår du skal have foretaget et igen, hvis du ønsker en løbende serviceaftale med os. Aftalen er ikke bindende, hvilket betyder, at du til enhver tid kan afmelde igen.

Varmepumpe service i sommerhuset

Hos NovaSolar har vi allerede monteret rigtig mange varmepumper i de danske sommerhuse. Alle disse pumper, skal naturligvis også have service enten årligt eller hvert andet år. Det kan muligvis virke svært at få lavet et serviceeftersyn i sommerhuset, da du sikkert ikke er tilstede mange hverdage om året. Vores servicepersonale arbejder i hverdage, men kan sagtens komme forbi dit sommerhus selvom du ikke er hjemme. Har du nøgleboks eller kan ligge en nøgle et gemt sted, kan vi professionelt følge dine anvisninger, og få serviceret din varmepumpe. Skal du have foretaget et varmepumpe serviceeftersyn, men er dit sommerhus lejet ud, skal det heller ikke være et problem. Vi kan godt komme forbi og lave et service af varmepumpen, uden det behøves at være til store gener for lejerne. Et luft til luft varmepumpe service tager typisk imellem 15-30 minutter. Vi har skrevet en hel artikel om Varmepumpe til sommerhust.
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe