Wilfa varmepumpe

Er du på udkig efter en velfungerende varmepumpe, som ikke koster det hvide ud af øjnene? Så er en Wilfa varmepumpe en god løsning. Wilfa er et norsk selskab, som blev etableret i 1948, og som i dag er en af Nordens førende leverandører af dels småelektriske artikler til hjemmet, samt prisbillige luft til luft varmepumper. Wilfa varmepumper har gode priser, men dette er dog hverken på bekostning af kvalitet, design eller sikkerhed. En Wilfa varmepumpe er således en rigtig god løsning til både sommerhus og helårsboliger, hvor du ønsker en god og prisvenlig varmekilde. Tag et kig på vores udvalg af Wilfa varmepumper herunder.

NovaSolar består af et professionelt team både på kontor og "i marken". Vi ønsker at give vores kunder de bedste varmepumpe løsninger. Skal vi også hjælpe dig med at finde den rette Panasonic varmepumpe? Kontakt os her 👈

Udvid tekst

Filtrér efter

Pris
kr kr
SCOP
SEER
Lydniveau (dB)
Energimærke
Indbygget Wi-Fi
Filter
Wilfa

 22 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

Wilfa

 22 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

 

Wilfa luft til luft varmepumper

Wilfa varmepumpe af høj kvalitet til rimelige penge

Vil du gerne spare på udgifterne til din varmepumpe uden at gå på kompromis med kvaliteten? Vores Wilfa varmepumper er et godt eksempel på, at det ikke behøver at være dyrt at omlægge til en grønne og mere økonomisk fordelagtig varmekilde. Med en luft til luft varmepumpe fra Wilfa får du nemlig en hel del for pengene samtidig med, at både design, sikkerhed og kvalitet er helt i top. Som førende leverandør inden for alt fra småelektriske artikler til hjemmet til varmepumper i Norden er det norske selskab Wilfa, som efterhånden har over 70 år på bagen, nemlig en erfaren frontfigur på markedet.

Wilfa varmepumper er designet med sans for detaljen

Et særligt kendetegn, der præger vores udvalg af Wilfa varmepumper, er, at det gennemgående fokus på selv de mindste detaljer. Går du på opdagelse i vores sortiment, vil du opdage, at vores Wilfa varmepumper har indbyggede detaljer, som gør produktet ekstra lækkert og brugervenligt. Blandt har samtlige Wilfa varmepumper i vores sortiment indbygget WiFi, hvilket gør nemt for dig at styre din varmepumpe via en app, selv når du ikke er i din bolig. En anden smart funktion i vores luft-til-luft-Wilfa varmepumper er, at de er udstyret med et særligt filter, som renser luften for bakterier og lugt.

Wilfa varmepumpe montering er en nem og enkel installation

Når du bestiller din Wilfa varmepumpe hos NovaSolar kan du både bestille med eller uden montering. Hos NovaSolar tilbyder vi en nem og enkel løsning, hvor du på en og samme tid kan bestille selve varmepumpen samt monteringen af den. Vælger du denne fordelagtige løsning, aftaler vi i fællesskab en dato for monteringen af din nye varmepumpe. På dagen for monteringen af din varmepumpe medbringer montøren alt tilbehør og materiale og vil være færdig med at installere din varmepumpe efter 3-5 timer. Så enkelt kan det gøres!

Få et tilbud på Wilfa varmepumpe inkl montage

Vi tilbyder et bredt udvalg af Wilfa luft til luft varmepumper af høj kvalitet. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe, der passer til dine behov. Hvis du udfylder kontaktformularen nedenfor, vil en af vores erfarne teknikere kontakte dig snarest muligt. På denne måde kan vi rådgive dig til at vælge den rette Wilfa varmepumpe. Vores team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Tak for din interesse i vores produkter, og vi ser frem til at høre fra dig snart.

Få et personligt tilbud

 

Wilfa varmepumpe kommer med op til 7 års garanti

Du får op til 7 års garanti på din Wilfa varmepumpe, når den er købt og monteret af NovaSolar. Efter monteringen af din varmepumpe kan du derfor være tryg ved, at vi står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå et problem med din varmepumpe.

Samtidig er det også NovaSolar som står får de lovpligtige serviceeftersyn, som er påkrævet ved installation af en varmepumpe. Når du vælger at få monteret din varmepumpe installeret af NovaSolar, kan du altså også nøjes med at henvende dig ét sted, når der skal laves serviceeftersyn på din varmepumpe. Hos NovaSolar står vi klar til at hjælpe dig med at få det optimale ud af din varmepumpe og sikre, at du kan nyde godt af din grønne og økonomiske varmekilde så længe som muligt.

Sådan fungerer det ved NovaSolar

1. Du tager kontakt til NovaSolar eller bestiller direkte på hjemmesiden.
2. Vi modtager din ordre, og begynder at arbejde på en rute omkring din adresse.
3. Vi ringer dig op ca. 1 uge inden med tilbud om en montage tid. 
4. Vi kommer ud på dagen og installere varmepumpen.
5. Vi trækker/fakturerer først pengene efter færdig installation.

Ofte stillede spørgsmål om Wilfa varmepumper

Hvordan tilslutter man Wilfa varmepumpe til wifi?

Vi har lavet en komplet guide til wifi-opsætning af varmepumper. De typiske fejl ved Wi-Fi opkobling, er at man skal bruge en 2,4 GHz forbindelse. Bruges der andet, kan der ikke forbindes til Wi-Fi modulet.

Er Wilfa en god varmepumpe?

Helt sikkert. Wilfa varmepumper er blandt de billigste i branchen. Selvom de er billige er der dog en vis kvalitet bagved produkterne alligevel. Wilfa modellerne passer især godt til mindre rum.

Hvordan installerer man en varmepumpe?

Efter du har bestilt din varmepumpe hos NovaSolar behøver du ikke at gøre mere – vi klarer nemlig resten, hvis du både køber varmepumpe og montering hos os. Det er en nem og enkel løsning, som gør at du slipper helt for besværet og blot skal overlade det til en af vores dygtige montører.

Hvor lang garanti gives der på Wilfa varmepumper?

Når du køber og får din Wilfa-varmepumpe monteret af NovaSolar, får du 5 års garanti. Garantien er dog betinget af, at det lovpligtige serviceeftersyn foretages som påkrævet af NovaSolar eller producenten selv. Vi tilbyder sågar 2 års loyalitetsgaranti oveni, hvis du får lavet service af NovaSolar.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe