Wilfa varmepumpe

Er du på udkig efter en velfungerende varmepumpe, som ikke koster det hvide ud af øjnene? Så er en Wilfa varmepumpe en god løsning. Wilfa er et norsk selskab, som blev etableret i 1948, og som i dag er en af Nordens førende leverandører af dels småelektriske artikler til hjemmet, samt prisbillige luft til luft varmepumper. Wilfa varmepumper har gode priser, men dette er dog hverken på bekostning af kvalitet, design eller sikkerhed. En Wilfa varmepumpe er således en rigtig god løsning til både sommerhus og helårsboliger, hvor du ønsker en god og prisvenlig varmekilde. Tag et kig på vores udvalg af Wilfa varmepumper herunder.

Udvid tekst

Filtrér efter

Pris
kr kr
A mærke
Indbygget Wi-Fi
Decibel
SCOP
SEER
Filter
Wilfa

 22 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

Wilfa

 22 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

 

Wilfa luft til luft varmepumper

Wilfa varmepumpe af høj kvalitet til rimelige penge

Vil du gerne spare på udgifterne til din varmepumpe uden at gå på kompromis med kvaliteten? Vores Wilfa varmepumper er et godt eksempel på, at det ikke behøver at være dyrt at omlægge til en grønne og mere økonomisk fordelagtig varmekilde. Med en luft til luft varmepumpe fra Wilfa får du nemlig en hel del for pengene samtidig med, at både design, sikkerhed og kvalitet er helt i top. Som førende leverandør inden for alt fra småelektriske artikler til hjemmet til varmepumper i Norden er det norske selskab Wilfa, som efterhånden har over 70 år på bagen, nemlig en erfaren frontfigur på markedet.

Wilfa varmepumper er designet med sans for detaljen

Et særligt kendetegn, der præger vores udvalg af Wilfa varmepumper, er, at det gennemgående fokus på selv de mindste detaljer. Går du på opdagelse i vores sortiment, vil du opdage, at vores Wilfa varmepumper har indbyggede detaljer, som gør produktet ekstra lækkert og brugervenligt. Blandt har samtlige Wilfa varmepumper i vores sortiment indbygget WiFi, hvilket gør nemt for dig at styre din varmepumpe via en app, selv når du ikke er i din bolig. En anden smart funktion i vores luft-til-luft-Wilfa varmepumper er, at de er udstyret med et særligt filter, som renser luften for bakterier og lugt.

Wilfa varmepumpe montering er en nem og enkel installation

Når du bestiller din Wilfa varmepumpe hos NovaSolar kan du både bestille med eller uden montering. Hos NovaSolar tilbyder vi en nem og enkel løsning, hvor du på en og samme tid kan bestille selve varmepumpen samt monteringen af den. Vælger du denne fordelagtige løsning, aftaler vi i fællesskab en dato for monteringen af din nye varmepumpe. På dagen for monteringen af din varmepumpe medbringer montøren alt tilbehør og materiale og vil være færdig med at installere din varmepumpe efter 3-5 timer. Så enkelt kan det gøres!

Wilfa varmepumpe kommer med op til 7 års garanti

Du får op til 7 års garanti på din Wilfa varmepumpe, når den er købt og monteret af NovaSolar. Efter monteringen af din varmepumpe kan du derfor være tryg ved, at vi står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå et problem med din varmepumpe. Samtidig er det også NovaSolar som står får de lovpligtige serviceeftersyn, som er påkrævet ved installation af en varmepumpe. Når du vælger at få monteret din varmepumpe installeret af NovaSolar, kan du altså også nøjes med at henvende dig ét sted, når der skal laves serviceeftersyn på din varmepumpe. Hos NovaSolar står vi klar til at hjælpe dig med at få det optimale ud af din varmepumpe og sikre, at du kan nyde godt af din grønne og økonomiske varmekilde så længe som muligt.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe