• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt

Varmepumper

Køb kvalitets varmepumper med montage hos NovaSolar A/S

Trænger din gamle varmepumpe til at blive udskiftet – eller er du førstegangskøber? Uanset hvorfor du er på udkig efter en varmepumpe, er du landet det rigtige sted. Der er mange fordele ved at investere i denne varmekilde – ikke mindst for pengepungen! Det er nemlig en grønnere løsning til en pris, som alle kan være med på. Hos NovaSolar forhandler vi både luft til luft og luft til vand varmepumper. Vi har desuden et godt udvalg at mærker, så som Mitsubishi, Panasonic, Wilfa og Daikin, så der er gode muligheder for at finde netop den løsning, du leder efter.

Se hele vores udvalg herunder, og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til dit køb.

Varmepumpe | Køb varmepumpe BILLIGT | +50.000 glade kunder
  • Panasonic Pro Partner
  • KMO
  • AAA
  • Truspilot
  • VE godkendt varmepumpe
  • VE godkendt solceller
  • Tekniq

Filtrér efter

Prisfilter
kr kr
Mærker
A mærke
Varmekapacitet (Nominel)
SCOP
SEER
Indbygget Wi-Fi
Filter

Aktive filtre

Hvad er en varmepumpe?

Luft varmepumpen bruger varmen i luften udefra, og kan nemt opvarme et sommer-, kolonihave- eller helårshus.

Varmepumpen består hovedsagligt af to dele, en udedel og en indedel. Udedelen er monteret udenfor, og komprimerer varmen i kølevæsken, for så at frigive varmen i rummet, hvor indedelen er monteret. Selv i ekstremt koldt vejr, er der energi/varme nok i luften til at pumpen kan flytte det indenfor – pumpen bliver blot en smule mindre effektiv i sin drift. Derved skaber du værdi for pengene ift. andre supplerende varmekilder som f.eks. elvarme, hvor du vil fordoble din elregning i de kolde vintermåneder.

Der er stor komfort ved skift til en varmepumpe. Som astmatiker kan du nyde godt af at få luften renset, og har du problemer med f.eks. pollen- eller støvallergi vil du bemærke, at du ikke er så medtaget som før.

Pumpen fungerer i bund og grund som et aircondition anlæg eller køleskab om du vil: Kølemidlet bringer energien udefra og ind. I kompressoren sker endnu en opvarmning af kølemidlet (ofte R410A på nyere modeller), som så skaber et overtryk i indedelen som til slut afgiver energien igen. En luft til luft varmepumpe ”kører” på elektricitet og bruger oftest kun omkring en trediedel af hvad energi- og elpaneler bruger.

Kvalitet eller privatlabel?

Som varmepumpespecialist har vi hos NovaSolar oplevet det hele. Dårlige og utætte monteringer af ikke-KMO certificerede montører, defekte printkort i billige modeller og kompressorer som står af efter et par år.

Har du købt en varmepume, og får den monteret af en montør som ikke har KMO-beviset, vil dine garantier bortfalde. Derfor er det vigtigt, at du tjekker om din montør er på KMOs medlemsliste (denne finder du på www.kmo.dk).

Pris og kvalitet hænger som med alt andet sammen. Så er du på udkig efter en varmepumpe som skal holde i mange år, skal du ud og lave en investering, men husk at den betaler sig hjem igen.

Køber du for billigt, risikerer du at pumpen bliver defekt inden den har tjent sig selv hjem igen.

Vi har mange henvendelser fra folk som f.eks. har købt et privatlabel mærke fra Kina, som er blevet defekt efter to år, hvor garantien lige er udløbet. Man reparerer meget sjældent på luft-til luft varmepumper, da det økonomisk ikke kan betale sig. Derimod udskifter man i stedet den defekte inde- eller udedel.

Det betyder at du skal ud og have en ny varmepumpe, hvor du ved monteringen skal afholde ekstra udgifter for demontering af gammel varmepumpe, bortskaffelse af gammel kølemiddel mm.

Hold dig til derfor til kvalitetsmærker som Mitsubishi, Panasonic, Pioneer, Toshiba mm.

Læs mere om varmepumper her

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe