• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt

Mitsubishi

Mitsubishi luft- til luft varmepumper

Trænger du til et frisk pust af grøn energi i dit hjem? Så er Mitsubishi varmepumper måske noget for dig. På denne side finder du vores store udvalg af Mitsubishi luft til luft varmepumper. Mitsubishis effektive og miljøvenlige varmepumper søger for, at dit hjem har den helt rette temperatur – uanset om du leder efter en varmepumpe til sommerhuset, kolonihaven eller helårshuset. Vores udvalg rummer løsninger med forskellige varmeydelser, lydniveauer og funktioner, så du har mulighed for at finde en varmepumper, der passer til præcis dine behov.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Mitsubishi varmepumper herunder, og find den løsning, der passer dig!

Filtrér efter

Price
kr kr
A mærke
Varmekapacitet (Nominel)
Indbygget Wi-Fi
Filter
 

Mitsubishi varmepumper med lavt støjniveau

Luft til luft Varmepumperne fra Mitsubishi er kendetegnet ved deres lave støjniveau. Se blandt andet LN25 modellen, som kun støjer 19-17db(A) fra den indendørs del. Vi tilbyder også Mitsubishi LN35, som har den højeste SCOP værdi på 5,1, hvilket betyder, at varmepumpen er 5 gange så billig at bruge til opvarmning i forhold til almindelig elvarme.

LN25 og LN35 er 100% identisk med ”Hero” Mitsubishi varmepumperne

Mitsubishi Hero, er et registreret varmemærke, fra en primært svensk ejet virksomhed, som også sælger i Danmark. Det er kun virksomheder som køber igennem dem, som må bruge navnet ”Hero”, men den er 100% identisk med LN25 og LN35 og har samme produktnavn fra samme samlebånd. NovaSolar ønsker ikke at støtte et svensk ejet varmemærke, som alene skal skabe en højere pris for kunderne hos denne distributør. NovaSolar AS foretrækker at købe det bedste for slutkunden, uanset navn.

Sådan fungerer en Mitsubishi luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe består af en indendørs og en udendørs del. Den udvendige del henter varmen fra luften udenfor og transporterer, ved hjælp af kølemiddel, varmen ind til varmepumpens indendørs del. Den indvendige del sørger for at luften bliver fordelt i hjemmet ved hjælp af en ventilator.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe