Mitsubishi varmepumpe Supreme 35
  Mitsubishi Supreme 35 varmepumpe showroom
  Mitsubishi Supreme 35 varmepumpe showroom
  Mitsubishi Supreme 35 varmepumpe udedel
  Mitsubishi Supreme 35 varmepumpe energimærke
Mistsubishi_Scandinavia
Delbetaling
592 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 17.595 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 592 kr. Samlede kreditomk. 3.684 kr. Samlet tilbagebetaling 21.279 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 13,56%. Der er fortrydelsesret.
 • Panasonic Pro Partner
 • KMO
 • AAA
 • Truspilot
 • VE godkendt varmepumpe
 • VE godkendt solceller
 • Tekniq

Beskrivelse

Om Supreme 35 varmepumpen

Den nye model fra Mitsubishi Supreme 35 varmepumpe, er den stærkeste, mest holdbare og mest funktionelle maskine de har bygget. Hvilket vil holde dit hjem varmt, selv når det 35 minusgrader udenfor. Varmepumpen er fyldt med funktionalitet, der forbedrer ydeevnen og forbedrer din komfort derhjemme. Med ”Wide Room Mode” justeres luftstrømmen således at den hurtigt fordeler varmen i store rum.

 • Indbygget Wi-fi
 • SCOP-værdi på 5,1
 • Lydniveau på ned til 19dB
 • 3D i-see sensor
 • Deodoriserende filter
 • Quiet mode
denne varmepumpe har et godt afrimnings program
denne varmpumpe er meget energieffektiv
denne varmpumpe har indbygget WiFi
denne varmpumpe fungerer også som en aircondition

Lydniveau og ydelse

Med et lydniveau på kun 19dB fra indedelen er Mitsubishi Supreme 35 blandt markedets mest lydsvage varmepumper.
Varmepumpen har en maks. ydelse på 7,0kW, hvilket gør at varmepumpen kan opvarme op til 140m2, i en åben og velisolerede bolig.

Luftrensning

Den nye Mitsubishi Supreme 35 er udstyret med et Premium filter Plasma Quad Plus, som forbedre luftkvaliteten i dit hjem. Gennem elektrostatisk ladning nedbryder filtrerings systemet partiklerne, der sidder fast i filteret. Funktionen fungerer som et forhæng, der stopper mellem 94 og 99 procent af usunde partikler.
Med et deodoriserende filter kan varmepumpen nedbryde ildelugtende lugte, såsom skimmelsvampe eller tobakslugt, på en halv time kan filteret reducere dårlig lugt med op til 90 procent.

Miljø og drift

Mitsubishi Supreme 35 anvender det nyeste R32 kølemiddel, der er mere energieffektivt og miljøvenligt end forgængeren R410A.
Mitsubishi varmepumpen er udviklet til det nordiske klima og kan opretholde varmedrift ned til minus 35 grader.
Varmepumpen har en ECO mode funktion, hvor den reducere elforbruget igennem en energieffektiv opstart.
Supreme 35 kommer desuden med den nyeste teknologi omkring afrimning, hvilket betyder at den bruger meget kortere tid på afrimning end andre pumper.

Garanti hos NovaSolar

NovaSolar giver 5 års garanti på varmepumper, som er købt og monteret af NovaSolar. Garantien kræver at de service som er lovpligtige er lavet af NovaSolar, idet det er lovkrav eller krævet af producent. Hvis over 1 kg. kølemiddel, vil det kræve 4 servicebesøg fordelt på 5 år og hvis under 1 kg. kølemiddel vil det kræve service hvert andet år, iht. producentens krav.

Mitsubishi varmepumper er omfattet af vores Mitsubishi partnerskab, der betyder vi kan tilbyde dig de 5 års garanti, når du køber og får monteret varmepumpen af NovaSolar. Når du køber varmepumpen hos NovaSolar og får den installeret af NovaSolar, skal du kun henvende dig 1 sted - uanset om produkt eller montage og service og det gør vi kan hjælpe fra start til slut på hele varmepumpens levetid. Det betyder også at vi er villige til at tilbyde loyalitetsgaranti på yderligere 2 år, så du kan få garanti på din varmepumpe i hele 7 år.

Loyalitetsgarantien på 2 ekstra år gælder hvis NovaSolar monterer pumpen og laver de nødvendige servicebesøg efterfølgende.

Læs mere om lovkrav vedr. varmepumper og Mitsubishi – Supreme 35-Hero: tryk her

Ønsker du en årlig serviceaftale? - Du kan aftale det med montøren, når han er på adressen. Se hvad et service indeholder: tryk her

Køber du en varmepumpe uden montage og får den monteret af et andet KMO eller VE certificeret varmepumpe firma (certificeret montør på faktura) - så vil NovaSolar alene kunne tilbyde en reklamationsret på 2 år og ingen garanti.

Fordele ved køb af varmepumpe hos NovaSolar

 • Varmepumpen er blevet testet af Energistyrelsen
 • NovaSolar A/S er Partner hos Mitsubishi
 • NovaSolar har en lang liste med meget tilfredse kunder, hvilket vores Trustpilot tydeligt viser

Efter du har bestilt en Supreme 35 varmepumpe - Levering af varmepumpe

Hvis du køber varmepumpe UDEN montage hos NovaSolar:

Har du købt varmepumpen uden montering bliver din varmepumpe inkl. evt. tilbehør afsendt med Danske Fragtmænd efter 1-4 hverdage. Inden afsendelse modtager du en mail hvor regler og lovkrav er beskrevet. Varmepumpen samt tilbehør er pakket forsvarligt ind i folie, som beskytter forsendelsen mod regn og slud. Vi kontakter dig INDEN vi sender varmepumpen. Vær opmærksom på, at varmepumpen leveres til kantsten med Danske Fragtmænd, da den afsendes på palle.

Vi leverer/sender til hele Danmark eksl. Bornholm, Grønland, Færøerne og andre ikke-brofaste øer. Ønskes levering til ikke-brofast ø- spørg os for pris. 

Har du købt en varmepumpe Med montering hos NovaSolar A/S sker der følgende:

 • Vi sender dig en mail hvor regler og lovkrav er beskrevet.
 • Vi går i gang med at finde en montagedato samt tidspunkt for din montering.
 • Når vi har en eller flere datoer at tilbyde, kontakter vi dig for at træffe en aftale om montering.
 • Montøren kommer på aftalt tidspunkt og er færdig efter 3-5 timer.
 • Montøren har varmepumpen samt alt tilbehør og materialer med i bilen.
 • Montøren har en serviceaftale med ved ankomst, samt opstarts rapporter for Mitsubishi varmepumper.
 • Som tommelfingerregel kan vi installere din varmepumpe indenfor to-tre uger efter bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i højsæsonen fra d. 1/9 - 1/2 eller usædvanligt travle perioder - Du er velkommen til at spørge.
 • Læs om vores standardmontage ved at trykke her.

Standardmontage: Hvad er med i prisen?

Når du køber en standardmontage er der følgende med i prisen:

 • 4 meter kobberrør m. isolering
 • 4 meter kabelkanal
 • Fast pris på arbejdsløn! - uanset om monteringen har taget 3 eller 5 timer
 • Professionel rådgivning mht. placering og brug af varmepumpen
 • Borer hul i ydervæg og trækker kobberrør imellem inde- og udedel
 • Tilslutning af varmepumpen til nærmeste 230V stikkontakt med jord
 • Tæthedsprøvning
 • Vaccumering af installationen
 • Kondensafledning

Bemærk:

Der er indbygget Wi-Fi modul i denne model. Det skal være muligt at koble sig på 2,4 GHz forbindelse. Installation af den gratis app og opsætning i app'en er ikke en del af prisen for hverken varmepumpen eller varmepumpemonteringen.


Ring til NovaSolar på tlf. 71 99 94 93

Produkt detaljer

A mærke
A+++
Decibel
19
SCOP
5.1
Varmekapacitet (Maks)
7,0
Varmekapacitet (Nominel)
4,00
SEER
9.4
Kølekapacitet (Nominel)
3,5
Indbygget Wi-Fi
Ja
Serviceeftersyn
Årlig service
Garanti
5 år
MaksimalM2
140

Typiske spørgsmål om NovaSolar og varmepumper inden køb

Hvor lang ventetid er der på montage?


Typisk har vi kun 2-3 ugers ventetid på installation fra bestilling. I meget travle perioder kan der forekomme længere ventetid - i disse tilfælde skilter vi naturligvis med det her på hjemmesiden. Vi ringer dig op, når vi kan tilbyde en tid.

Kommer NovaSolar på konsulentbesøg inden montage?


Vi kommer ikke på konsulentbesøg inden installation, når det gælder køb af luft til luft varmepumpe. Hvis du ønsker at købe denne varmepumpe, men er i tvivl, hvor den skal placeres?
Så kan du med fordel kontakte vores kontor - både via telefon eller email. Med billeder kan vi rådgive dig inden du køber. På montage-datoen er der også afsat tid med montøren, så I sammen kan snakke om installationen.

Er der beton i væggen?


Hvis du mistænker eller ved, at der er beton i den væg, hvor varmepumpen skal placeres, skal du kontakte NovaSolar inden du køber.

Hvordan modtager jeg de 7 års garanti?


Hos NovaSolar tilbyder vi som de eneste i Danmark 7 års garanti på varmepumper. Du modtager og opretholder denne garanti, hvis du køber og får monteret pumpen af NovaSolar. Derudover skal efterfølgende serviceeftersyn også foretages af NovaSolar.
Læs mere om vores loyalitetsgaranti her

Laver NovaSolar el til varmepumpen?


Vores montører er køleteknikere og ikke elektrikere, hvilket betyder at de ikke arbejder i din boligs el netværk. Vi tilslutter derfor varmepumpen til eksisterende stikkontakt efter færdig installation. Skal der oprettes en ny stikkontakt, anbefaler vi, at det bliver gjort efter vores installation, så du får det flotteste resultat.

*Vigtigt* - Varmepumpen skal tilsluttes til strøm med jordforbindelse. Er der ikke jord i din udvalgte stikkontakt, kan vi lave en lokal jordforbindelse for varmepumpen via et jordspyd - dette er et tilkøb.

Typiske spørgsmål om NovaSolar og varmepumper efter køb

Hvad skal jeg have klar inden montøren ankommer?


Vores montør har varmepumpen og materiale med ud til dig. Du skal blot sørge for der er ryddet, så montøren kan komme til de steder inde- og udedelen skal placeres.

Skal jeg være hjemme under installationen?


Det er en stor fordel at være hjemme, når montøren ankommer. I skal sammen aftale placering af varmepumpe, så der ikke sker misforståelser. Du behøver ikke være hjemme efterfølgende.

Produkter i samme kategori

Haier

 16 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Mistsubishi_Scandinavia
7ars
sikkerheds pilot

NovaSolar lever af tilfredse og glade kunder

Se anmeldelser på Trustpilot
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe