Haier Split Expert Nordic AS25 varmepumpe Indedel
  Haier Split Expert Nordic AS25 varmepumpe Udedel
  Haier Split Expert Nordic AS25 varmepumpe closeup
  Haier Split Expert Nordic AS25 varmepumpe sensor
  Haier Split Expert Nordic AS25 varmepumpe i vand
  Haier Split Expert Nordic AS25 varmepumpe Mobilstyring
  Haier Split Expert Nordic AS25 varmepumpe i rum
Haier
Delbetaling
385 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.595 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 385 kr. Samlede kreditomk. 3.264 kr. Samlet tilbagebetaling 13.859 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,98%. Der er fortrydelsesret.
 • Panasonic Pro Partner
 • KMO
 • AAA
 • Truspilot
 • VE godkendt varmepumpe
 • VE godkendt solceller
 • Tekniq

Beskrivelse

Haier Expert 25 Nordic

Haier Expert Nordic varmepumpen er en energieffektiv og pålidelig løsning til opvarmning og køling af dit hjem. Med dens avancerede teknologi og smarte funktioner, er den ideel til at skabe et komfortabelt indeklima året rundt. Her er nogle af dens vigtigste funktioner og fordele.
 • Indbygget wifi
 • Lydniveau ned til 18dB
 • SCOP-værdi på 5,1
 • Levere sund luft
 • Øko-sensor
denne varmpumpe fungerer også som en aircondition
denne varmpumpe har indbygget WiFi
denne varmpumpe er meget energieffektiv
denne varmepumpe har et lavt lydniveau

UVC PRO-STERILISERING

Serien omfatter for første gang det nye UVC Pro-modul, som genererer plasma til sterilisering for at fremme et sundere og renere luftmiljø i rummet. Den nye UVC Pro er blevet uafhængigt testet af Texcell for at hæmme SARS-CoV-2 på enheden med en effektivitet på 99,991 %. UVC Pro er også hurtigtvirkende og blev testet til at opnå en effektivitet på 85,208 % i et rum på 6,7 m3 på kun fire timer.

56 °C STERI-CLEAN

Ifølge de seneste undersøgelser kan næsten ingen bakterier og virus overleve ved 56 °C i mere end 30 minutter. Når opvarmningsprocessen er afsluttet, afkøles fordamperen øjeblikkeligt for at opnå bedre steriliseringsresultater. Virus og bakterier fjernes fra både veksleren og andre omgivende komponenter i maskinen. Resultatet er også testet af SGS-laboratorierne, som har vist, at det er effektivt.

LYDNIVEAU OG YDELSE

Haier Expert 25 har et lydniveau på ned til 18dB fra indedelen. Varmepumpen har en maks. ydelse 7,4, som gør den kan opvarme op til 148m2 i en velisoleret og åben bolig.

SCOP

SCOP-værdien fortæller hvor god varmepumpen er til at omdanne strøm til varme. En el-radiator bruger 1kW strøm på at producere 1kW varme. Expert 25 varmepumpen har en SCOP-værdi på 5,1, hvilket betyder at hver gang varmepumpen bruger 1kW strøm producerer den 5,1kW varme. Det betyder at varmepumpen i gennemsnit er mere end 5 gange så energieffektiv som en traditionel el-radiator.

INDBYGGET WIFI MODUL

Expert 25 har fået indbygget et WiFi modul, der giver dig mulighed for at styre og overvåge varmepumpen på telefon, computer eller tablet.

Garanti hos NovaSolar

Når du køber en Haier varmepumpe, er du i gode og trykke hænder. NovaSolar og Haier giver 6 års garanti på varmepumper, som er købt og monteret af NovaSolar. Garantien kræver at de service som er lovpligtige er lavet af NovaSolar, idet det er lovkrav eller krav fra producent. Hvis over 1 kg. kølemiddel, vil det kræve 5 servicebesøg fordelt på 6 år og hvis under 1 kg. kølemiddel vil det kræve service hvert andet år, iht. producentens krav.

Haier varmepumper er omfattet af vores Haier partnerskab, der betyder at vi kan tilbyde dig 6 års garanti, når du køber og får monteret varmepumpen af NovaSolar. Køber du varmepumpen hos NovaSolar og får den installeret af NovaSolar, skal du desuden kun henvende dig 1 sted - uanset om der er tale om spørgsmål, produktfejl eller service. Vi kan hjælpe fra start til slut på hele varmepumpens levetid. Det betyder også at vi er villige til at tilbyde loyalitetsgaranti på yderligere 1 år, så du kan få garanti på din varmepumpe i hele 7 år.

Loyalitetsgarantien på 1 ekstra år gælder hvis NovaSolar monterer pumpen og laver de nødvendige servicebesøg efterfølgende.  

Læs mere om lovkrav vedr. varmepumper og Haier– Split Expert AS25: tryk her

Ønsker du en årlig serviceaftale? - Du kan aftale det med montøren, når han er på adressen. Se hvad et service indeholder: tryk her

Køber du en varmepumpe uden montage og får den monteret af et andet KMO eller VE certificeret varmepumpe firma (certificeret montør på faktura) - så vil NovaSolar alene kunne tilbyde en reklamationsret på 2 år og ingen garanti.

Fordele ved køb af varmepumpe hos NovaSolar

 • Varmepumpen er blevet testet af Energistyrelsen
 • NovaSolar A/S er Partner med Haier
 • NovaSolar har en lang liste med meget tilfredse kunder, hvilket vores Trustpilot tydeligt viser

Efter du har bestilt en Haier Expert 25 Nordic - Levering af varmepumpe

Hvis du køber varmepumpe UDEN montage hos NovaSolar:

Har du købt varmepumpen uden montering bliver din varmepumpe inkl. evt. tilbehør afsendt med Danske Fragtmænd efter 1-4 hverdage. Inden afsendelse modtager du en mail hvor regler og lovkrav er beskrevet. Varmepumpen samt tilbehør er pakket forsvarligt ind i folie, som beskytter forsendelsen mod regn og slud. Vi kontakter dig INDEN vi sender varmepumpen. Vær opmærksom på, at varmepumpen leveres til kantsten med Danske Fragtmænd, da den afsendes på palle.

Vi leverer/sender til hele Danmark eksl. Bornholm, Grønland, Færøerne og andre ikke-brofaste øer. Ønskes levering til ikke-brofast ø- spørg os for pris. 

Har du købt en varmepumpe Med montering hos NovaSolar A/S sker der følgende:

 • Vi sender dig en mail hvor regler og lovkrav er beskrevet.
 • Vi går i gang med at finde en montagedato samt tidspunkt for din montering.
 • Når vi har en eller flere datoer at tilbyde, kontakter vi dig for at træffe en aftale om montering.
 • Montøren kommer på aftalt tidspunkt og er færdig efter 3-5 timer.
 • Montøren har varmepumpen samt alt tilbehør og materialer med i bilen.
 • Montøren har en serviceaftale med ved ankomst, samt opstarts rapporter for Haier varmepumper.
 • Som tommelfingerregel kan vi installere din varmepumpe indenfor to-tre uger efter bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i højsæsonen fra d. 1/9 - 1/2 eller usædvanligt travle perioder - Du er velkommen til at spørge. 
 • Læs om vores standardmontage ved at trykke her.

Standardmontage: Hvad er med i prisen?

Når du køber en standardmontage er der følgende med i prisen:

 • 4 meter kobberrør m. isolering
 • 4 meter kabelkanal
 • Fast pris på arbejdsløn! - uanset om monteringen har taget 3 eller 5 timer
 • Professionel rådgivning mht. placering og brug af varmepumpen
 • Borer hul i ydervæg og trækker kobberrør imellem inde- og udedel
 • Tilslutning af varmepumpen til nærmeste 230V stikkontakt med jord
 • Tæthedsprøvning
 • Vaccumering af installationen
 • Kondensafledning

Bemærk:

Der er indbygget wifi modul i denne model. Det skal være muligt at koble sig på 2,4 GHz forbindelse. Installation af den gratis app og opsætning i app'en er ikke en del af prisen for hverken varmepumpen eller varmepumpemonteringen.


Ring til NovaSolar på tlf. 71 99 94 93

Produkt detaljer

A mærke
A+++
Decibel
18
SCOP
5.1
Varmekapacitet (Maks)
7,4
Varmekapacitet (Nominel)
3,20
SEER
8.5
Kølekapacitet (Nominel)
2,6
Indbygget Wi-Fi
Ja
Serviceeftersyn
Årlig service
Garanti
6 år
MaksimalM2
148

Typiske spørgsmål om NovaSolar og varmepumper inden køb

Hvor lang ventetid er der på montage?


Typisk har vi kun 2-3 ugers ventetid på installation fra bestilling. I meget travle perioder kan der forekomme længere ventetid - i disse tilfælde skilter vi naturligvis med det her på hjemmesiden. Vi ringer dig op, når vi kan tilbyde en tid.

Kommer NovaSolar på konsulentbesøg inden montage?


Vi kommer ikke på konsulentbesøg inden installation, når det gælder køb af luft til luft varmepumpe. Hvis du ønsker at købe denne varmepumpe, men er i tvivl, hvor den skal placeres?
Så kan du med fordel kontakte vores kontor - både via telefon eller email. Med billeder kan vi rådgive dig inden du køber. På montage-datoen er der også afsat tid med montøren, så I sammen kan snakke om installationen.

Er der beton i væggen?


Hvis du mistænker eller ved, at der er beton i den væg, hvor varmepumpen skal placeres, skal du kontakte NovaSolar inden du køber.

Hvordan modtager jeg de 7 års garanti?


Hos NovaSolar tilbyder vi som de eneste i Danmark 7 års garanti på varmepumper. Du modtager og opretholder denne garanti, hvis du køber og får monteret pumpen af NovaSolar. Derudover skal efterfølgende serviceeftersyn også foretages af NovaSolar.
Læs mere om vores loyalitetsgaranti her

Laver NovaSolar el til varmepumpen?


Vores montører er køleteknikere og ikke elektrikere, hvilket betyder at de ikke arbejder i din boligs el netværk. Vi tilslutter derfor varmepumpen til eksisterende stikkontakt efter færdig installation. Skal der oprettes en ny stikkontakt, anbefaler vi, at det bliver gjort efter vores installation, så du får det flotteste resultat.

*Vigtigt* - Varmepumpen skal tilsluttes til strøm med jordforbindelse. Er der ikke jord i din udvalgte stikkontakt, kan vi lave en lokal jordforbindelse for varmepumpen via et jordspyd - dette er et tilkøb.

Typiske spørgsmål om NovaSolar og varmepumper efter køb

Hvad skal jeg have klar inden montøren ankommer?


Vores montør har varmepumpen og materiale med ud til dig. Du skal blot sørge for der er ryddet, så montøren kan komme til de steder inde- og udedelen skal placeres.

Skal jeg være hjemme under installationen?


Det er en stor fordel at være hjemme, når montøren ankommer. I skal sammen aftale placering af varmepumpe, så der ikke sker misforståelser. Du behøver ikke være hjemme efterfølgende.

Produkter i samme kategori

Daikin

 19 dB(A) 

Panasonic_Flagship

 18 dB(A) 

Daikin

 20 dB(A) 

Mitsubishi_Hero

 19 dB(A) 

Panasonic

 19 dB(A) 

Haier
7ars
sikkerheds pilot

NovaSolar lever af tilfredse og glade kunder

Se anmeldelser på Trustpilot
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe