Panasonic Z25UFE - Varmepumpe Gulvmodel
  Panasonic z25UFE luft til luft varmepumpe gulvmodel showroom
  Panasonic z25UFE luft til luft varmepumpe gulvmodel showroom
  Panasonic z25UFE luft til luft varmepumpe gulvmodel energimærke
  Panasonic z25UFE luft til luft varmepumpe gulvmodel udedel
Panasonic
Delbetaling
385 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 10.595 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 385 kr. Samlede kreditomk. 3.264 kr. Samlet tilbagebetaling 13.859 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,98%. Der er fortrydelsesret.
 • Panasonic Pro Partner
 • KMO
 • AAA
 • Truspilot
 • VE godkendt varmepumpe
 • VE godkendt solceller
 • Tekniq

Beskrivelse

Om Panasonic Z25UFE gulvmodel

Panasonic Z25UFE er en Panasonic gulvmodel fra efteråret 2018. Varmepumpen er med det nyeste R32 kølemiddel, der gør varmepumpen mere effektiv i hård frost. Panasonic Z25UFE er en kompakt gulvmodel, der er lavet til at erstatte eksisterende radiatorer. Varmepumpen er udstyret med trinløs sommerhusfunktion fra 8 til 10 grader

Med et nanoe™ X luftrensningssystem, fremragende effektivitet (A++), komfort superstar teknologi, kun 19 dB (A) og frisk luft kombineret med state-of-the-art design; Er der tale om af de bedste luft til luft gulvmodeller på markedet.

 • Lydniveauet på kun 19dB(A) fra indedelen dette er kun 1 dB fra topmodellerne.
 • Ydelsen er på hele 5,50 kW hvilket gør varmepumpen ideel til huse på mellem 15 – 110 m2.
 • Indedelen er kompakt så den ikke skæmmer rummet. Samtidig er den ideel til udskiftning af eksisterende radiatorer.
 • Varmepumpen indeholder det nye og miljøvenlige kølemiddel R32
 • Varmepumpen er udstyret med nanoe™ X som er et system der anvender nanoteknologi til at rense luften i rummet for lugt samt hæmmer vækst af visse bakterier og vira. Dette giver et godt og sundere indeklima.
 • Sommerhusfunktion som kan indstilles fra 8 til 10 grader
 • Panasonic Z25UFE har under 1 kg. Kølemiddel og skal derfor ikke have årligt serviceeftersyn, men kun serviceeftersyn hvert andet år.
denne varmpumpe fungerer også som en aircondition
denne varmpumpe er en gulvmodel
denne varmpumpe skal kun have service hvert andet år
denne varmpumpe er bedst til mindre rum

LYDNIVEAU OG YDELSE

Den nye Panasonic Z25UFE model udleder kun 19db(A) støj fra indedelen. Det gør varmepumpen til en af de mest støjsvage varmepumper på markedet. Z25UFE varmepumpen har en maks. ydelse på 5,5 kW ved varmedrift. En ydelse på 5,5 kW gør at varmepumpen egner sig til opvarmning af boliger på mellem 15-110m2.

SCOP

SCOP værdien fortæller hvor god varmepumpen er til at omdanne strøm til varme. En el-radiator bruger 1kW strøm på at producere 1kW varme. Panasonic Z25UFE varmepumpen har SCOP værdi på 4,7 hvilket betyder, at varmepumpen bruger 1kW strøm på at producere 4,7 kW varme. Det betyder, at varmepumpen i gennemsnit er mere end 4 gange så energieffektiv som en traditionel el-radiator.

Altid frisk og ren luft med nanoe™ X

nanoe™ X med nanoteknologi, luften i rummet renses med elektrostatiske finpartikler af vand.

 • Rensning kan foregå samtidig med eller uafhængigt af varme-/kølefunktion.
 • Fjerner lugt og hæmmer virus og bakterier (bakterier, svampe, pollen, virus og cigaretrøg).
 • OH-radikaler fjerner brint, hvilket effektivt fjerner lugt og steriliserer luften.

Garanti hos NovaSolar

NovaSolar giver 5 års garanti på varmepumper, som er købt og monteret af NovaSolar. Garantien kræver at de service som er lovpligtige er lavet af NovaSolar, idet det er lovkrav eller krævet af producent. Hvis over 1 kg. kølemiddel, vil det kræve 4 servicebesøg fordelt på 5 år og hvis under 1 kg. kølemiddel vil det kræve service hvert andet år, iht. producentens krav.

Panasonic varmepumper er omfattet af vores Pro Partner certificering, hvilket betyder at uanset hvad der sker med NovaSolar, eller andre, så vil varmepumpen være dækket af Panasonic Danmarks udvidet garanti, hvilket du får et certifikat på direkte sendt til dig, dette kræver også service efter ovenstående, men betyder at du også kan bringe en reklamation direkte til Panasonic Danmark.

Når du køber varmepumpen hos NovaSolar og får den installeret af NovaSolar, skal du kun henvende dig 1 sted - uanset om produkt eller montage og service. Det gør at vi kan hjælpe fra start til slut på hele varmepumpens levetid. Det betyder også at vi er villige til at tilbyde loyalitetsgaranti på yderligere 2 år, så du kan få garanti på din varmepumpe i hele 7 år.

Loyalitetsgarantien på 2 ekstra år gælder hvis NovaSolar monterer pumpen og laver de nødvendige servicebesøg efterfølgende. Loyalitetsgarantien på 2 år er desuden ikke dækket af Panasonic pro partner certificeringen. 

Læs mere om lovkrav vedr. varmepumper og Panasonic – Z25UFE: tryk her

Ønsker du en årlig serviceaftale? - Du kan aftale det med montøren, når han er på adressen. Se hvad et service indeholder: tryk her

Køber du en varmepumpe uden montage og får den monteret af et andet KMO eller VE certificeret varmepumpe firma (certificeret montør på faktura) - så vil NovaSolar alene kunne tilbyde en reklamationsret på 2 år og ingen garanti.

Fordele ved køb af varmepumpe hos NovaSolar

 • Varmepumpen er blevet testet af Energistyrelsen
 • NovaSolar A/S er Panasonic Pro Partner og alle Panasonic varmepumper som NovaSolar monterer, bliver registreret hos Panasonic - læs om Panasonic Pro Partner her
 • Panasonic opretholder din garanti i tilfælde af at NovaSolar A/S går konkurs o.l.

Efter du har bestilt en Z25UFE varmepumpe - Levering af varmepumpe

Hvis du køber varmepumpe UDEN montage hos NovaSolar:

Har du købt varmepumpen uden montering bliver din varmepumpe inkl. evt. tilbehør afsendt med Danske Fragtmænd efter 1-4 hverdage. Inden afsendelse modtager du en mail hvor regler og lovkrav er beskrevet. Varmepumpen samt tilbehør er pakket forsvarligt ind i folie, som beskytter forsendelsen mod regn og slud. Vi kontakter dig INDEN vi sender varmepumpen. Vær opmærksom på, at varmepumpen leveres til kantsten med Danske Fragtmænd, da den afsendes på palle.

Vi leverer/sender til hele Danmark eksl. Bornholm, Grønland, Færøerne og andre ikke-brofaste øer. Ønskes levering til ikke-brofast ø- spørg os for pris. 

Har du købt en varmepumpe Med montering hos NovaSolar A/S sker der følgende:

 • Vi sender dig en mail hvor regler og lovkrav er beskrevet.
 • Vi går i gang med at finde en montagedato samt tidspunkt for din montering.
 • Når vi har en eller flere datoer at tilbyde, kontakter vi dig for at træffe en aftale om montering.
 • Montøren kommer på aftalt tidspunkt og er færdig efter 3-5 timer.
 • Montøren har varmepumpen samt alt tilbehør og materialer med i bilen.
 • Montøren har en serviceaftale med ved ankomst, samt opstarts rapporter for Panasonic varmepumper.
 • Som tommelfingerregel kan vi installere din varmepumpe indenfor to-tre uger efter bestilling. Længere leveringstid kan forekomme i højsæsonen fra d. 1/9 - 1/2 eller usædvanligt travle perioder - Du er velkommen til at spørge. 
 • Læs om vores standardmontage ved at trykke her.

Standardmontage: Hvad er med i prisen?

Når du køber en standardmontage er der følgende med i prisen:

 • 4 meter kobberrør m. isolering
 • 4 meter kabelkanal
 • Fast pris på arbejdsløn! - uanset om monteringen har taget 3 eller 5 timer
 • Professionel rådgivning mht. placering og brug af varmepumpen
 • Borer hul i ydervæg og trækker kobberrør imellem inde- og udedel
 • Tilslutning af varmepumpen til nærmeste 230V stikkontakt med jord
 • Tæthedsprøvning
 • Vacuumering af installationen
 • Kondensafledning

Bemærk:

Der er ikke indbygget WiFi modul i denne model. Det er dog muligt at tilkøbe et WiFi modul - Du er velkommen til at henvende dig og spørge ind til dette. 


Ring til NovaSolar på tlf. 71 99 94 93

Produkt detaljer

A mærke
A++
Decibel
19
SCOP
4.7
Varmekapacitet (Maks)
5,50
Varmekapacitet (Nominel)
3,00
SEER
8,10
Kølekapacitet (Nominel)
2,50
Indbygget Wi-Fi
Nej
Serviceeftersyn
Hvert andet år
Garanti
5 år
MaksimalM2
110

Typiske spørgsmål om NovaSolar og varmepumper inden køb

Hvor lang ventetid er der på montage?


Typisk har vi kun 2-3 ugers ventetid på installation fra bestilling. I meget travle perioder kan der forekomme længere ventetid - i disse tilfælde skilter vi naturligvis med det her på hjemmesiden. Vi ringer dig op, når vi kan tilbyde en tid.

Kommer NovaSolar på konsulentbesøg inden montage?


Vi kommer ikke på konsulentbesøg inden installation, når det gælder køb af luft til luft varmepumpe. Hvis du ønsker at købe denne varmepumpe, men er i tvivl, hvor den skal placeres?
Så kan du med fordel kontakte vores kontor - både via telefon eller email. Med billeder kan vi rådgive dig inden du køber. På montage-datoen er der også afsat tid med montøren, så I sammen kan snakke om installationen.

Er der beton i væggen?


Hvis du mistænker eller ved, at der er beton i den væg, hvor varmepumpen skal placeres, skal du kontakte NovaSolar inden du køber.

Hvordan modtager jeg de 7 års garanti?


Hos NovaSolar tilbyder vi som de eneste i Danmark 7 års garanti på varmepumper. Du modtager og opretholder denne garanti, hvis du køber og får monteret pumpen af NovaSolar. Derudover skal efterfølgende serviceeftersyn også foretages af NovaSolar.
Læs mere om vores loyalitetsgaranti her

Laver NovaSolar el til varmepumpen?


Vores montører er køleteknikere og ikke elektrikere, hvilket betyder at de ikke arbejder i din boligs el netværk. Vi tilslutter derfor varmepumpen til eksisterende stikkontakt efter færdig installation. Skal der oprettes en ny stikkontakt, anbefaler vi, at det bliver gjort efter vores installation, så du får det flotteste resultat.

*Vigtigt* - Varmepumpen skal tilsluttes til strøm med jordforbindelse. Er der ikke jord i din udvalgte stikkontakt, kan vi lave en lokal jordforbindelse for varmepumpen via et jordspyd - dette er et tilkøb.

Typiske spørgsmål om NovaSolar og varmepumper efter køb

Hvad skal jeg have klar inden montøren ankommer?


Vores montør har varmepumpen og materiale med ud til dig. Du skal blot sørge for der er ryddet, så montøren kan komme til de steder inde- og udedelen skal placeres.

Skal jeg være hjemme under installationen?


Det er en stor fordel at være hjemme, når montøren ankommer. I skal sammen aftale placering af varmepumpe, så der ikke sker misforståelser. Du behøver ikke være hjemme efterfølgende.

Produkter i samme kategori

Panasonic

 19 dB(A) 

Haier

 20 dB(A) 

Mitsubishi_Hero

 19 dB(A) 

Wilfa

 21 dB(A) 

Haier

 21 dB(A) 

Panasonic
7ars
sikkerheds pilot

NovaSolar lever af tilfredse og glade kunder

Se anmeldelser på Trustpilot
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe