Vi laver demontering af varmepumper, hurtigt og nemt.
  • Panasonic Pro Partner
  • KMO
  • AAA
  • Truspilot
  • VE godkendt varmepumpe
  • VE godkendt solceller
  • Tekniq

Beskrivelse

Der kan være mange forskellige grunde til et ønske om demontering af varmepumpe. Er varmepumpen gammel og defekt? Skal varmepumpen flyttes? Skal varmepumpen tages ned for at få sat en ny model op? NovaSolar kan tage sig af din henvendelse, når du ønsker en demontering. 

Demontering af luft til luft varmepumpe og opsætning af ny

Ønsker du at erstatte din gamle varmepumpe med en ny? - så kan vi give rabat på demonteringen. I stedet for at lægge varen i kurven på denne side, skal du i stedet købe demonteringen som tilkøb, når du bestiller din nye varmepumpe her på hjemmesiden. Er du i tvivl, så kontakt os via tel 71 99 94 93 eller mail: [email protected]

Hvis din nye varmepumpe skal sidde det samme sted som den gamle, kan du forvente en hurtig installation efter demonteringen er udført. Vores montører kan ofte gøre den inden for 3-4 timer, måse endda hurtigere. 

Vigtig viden om demontering af luft til luft varmepumper

Demontering af luft til luft varmepumpe er ikke det typiske "gør-det-selv" arbejde - det er faktisk mindre ulovligt. Her skal du gerne have en KMO-certificeret kølemontør til at tage sig af det. Dette skyldes at en varmepumpe bruger noget meget forurenende kølemiddel, som helst ikke må løbe ud. Det er for det første utroligt usundt for miljøet, hvis det render ud i haven. For det andet er det meget dyrt at påfylde igen, hvis du ønsker varmepumpen opsat igen. Vi tilbyder derfor en professionel demontering af din luft til luft varmepumpe, så du ikke skal bekymre dig. 

*OBS: Ved demonteringen tager vi din luft til luft varmepumpe ned og pakker den ind, så du nemt kan aflevere den på genbrugsstationen. Grunden til du selv skal aflevere den, er at NovaSolar som virksomhed kun har adgang til genbrugsstationer, som vi betaler adgang til. Vi kan derfor ikke aflevere varmepumpen på den lokale genbrugsstation for dig. 

Det er ikke bare noget vi siger. Energistyrelsen har skrevet et kort indlæg om dette: Skrot din gamle varmepumpe

Produkt detaljer


Produkter i samme kategori

sikkerheds pilot

NovaSolar lever af tilfredse og glade kunder

Se anmeldelser på Trustpilot
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe