Varmepumpeskjuler i træ
  varmepumpeskjuler showroom
 • Panasonic Pro Partner
 • KMO
 • AAA
 • Truspilot
 • VE godkendt varmepumpe
 • VE godkendt solceller
 • Tekniq

Beskrivelse

Der er mange fordele ved at pakke (beskytte) varmepumpens udedel med en varmepumpeskjuler

 • For det første beskytter varmepumpe afdækning mod vind og vejr, samt forhindrer at sne og is ligger sig direkte på varmepumpens udendørs enhed.
 • For det andet sænker du lyd niveauet (db) en del, over for dig selv og dine naboer mv. *
 • For det tredje gør du det sværere for hærværksmænd at komme til varmepumpen.
 • For det fjerde beskytter du mod aktiviteter i haven (eks. boldspil mv.) i at ramme varmepumpens udedel.


* en varmepumpe beskyttelseskasse til luft- til luft varmepumpe som skjuler varmepumpens udedel samt reducerer lydniveauet fra varmepumpens udedel med ca. 3 dB(A).

Skjuleren er fremstillet af svensk fyrretræ fra Norrland og er af den højeste kvalitet. Skjuleren er fremstillet af FSC certificeret træ. Skjuleren er testet af SP-rådet og udviklet så den ikke sænker varmepumpens effektivitet. Skjuleren leveres i fire trædele til nem montering. Skjuleren beskytter desuden varmepumpen mod sne og slud. 

OBS:

Varmepumpeskjuleren vi bruger til luft til luft monteringer er VP1.

Købes varmepumpeskjuleren inkl. montering af varmepumpe er monteringen af skjuleren et tilkøb. Varmepumpeskjuleren kan også købes alene, hvis du allerede har en varmepumpe monteret. 

Varmepumpeskjuleren leveres usamlet. -> Vi har dog lavet en guide til hvordan du samler den herunder 👇

Guide: Sådan samler du en varmepumpe beskyttelseskasse

Du kan selv male din varmepumpe skjuler

Varmepumpe skjuleren kommer i ubehandlet træ. Det vil sige du selv har mulighed for at male den, så den passer til din bolig. Har din bolig derfor mørke farver, kan du med fordel male varmepumpe skjuleren i samme farver. Uanset hvilken farve du vælger, vil vi dog anbefale du giver din varmepumpeskjuler noget træbeskyttelse inden opsætning. På den måde sikre du dig at skjuleren kan holde de værste vinter- og vejrforhold, som vi ofte ser i Danmark. 

Det er en rigtig god ide at male varmepumpe skjuleren, inden du samler den. Det gør arbejdet meget nemmere for dig selv. 

Gem varmepumpens udedel væk med en varmepumpe skjuler

Alle varmepumper kommer med en udedel, der skal sidde uden på bygningen. Den generelle holdning fra vores kunder, er dog at varmepumpens udedel ikke er det kønneste at se på. Når det gælder udedelen er det heller ikke design, der er fokus på fra producenternes side, men i stedet ydelse og effekt. Ønsker du derfor at gemme udedelen væk i haven, kan det gøres med en varmepumpeskjuler.

Du skal heldigvis ikke bekymre dig, om hvorvidt effekten forsvinder, når du dækker udedelen med en varmepumpeskjuler. Vores varmepumpe skjuler er nemlig lavet så den holder 95% effektivitet, men på samme tid er beskyttet imod vind, vejr, bolde og så meget andet.  

Specifikationer

Indemål: H:600 x B: 920 x D: 410 mm

Udemål: H:600 x B: 1000 x D: 500 mm

Dækmål: D: 550 x B: 1060 mm

Vægt: 17 kg.

Vores skjuler til varmepumpe er blandt markedets bedste

Vi tør godt sige at denne varmepumpeskjuler er blandt markedets bedste, da der er gode muligheder for at male den så usynlig som mulig. Bliver skjuleren til varmepumpen nemlig malet i samme farve som væggen den står op ad, falder den godt i ét med baggrunden. Denne skjuler til varmepumpe kommer desuden i et forholdsvis flot design. 

Produkt detaljer


Produkter i samme kategori

sikkerheds pilot

NovaSolar lever af tilfredse og glade kunder

Se anmeldelser på Trustpilot
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe