Lille varmepumpe til garage

Lille varmepumpe til garage

Published at: 2022-05-24
Kategorier: Varmepumper

Det er nok de færreste, der ligefrem bor i deres garage, men det kan stadig være en god idé at holde den varm – eller som minimum over frysepunktet. Vi ved vist alle, hvor irriterende det er at komme ud til en iskold bil en vintermorgen. Og selvom garagen forhindrer overisning, går der alligevel noget tid, inden kabinen er så varm, at du ikke længere kan se din ånde; og så rart er det bare ikke at sidde og fryse. 

Har du overvejet at investere i en varmepumpe til garage?

En rigtig god løsning på at holde din garage nogenlunde varm er, at installere en lille varmepumpe til garage. Det er uden tvivl den billigste varmekilde til garage, så du behøver ikke bekymre dig om varmeregningen, men det er ydermere en miljøvenlig varmekilde. Varmepumpen udnytter varmen, som er i luften udenfor, til at varme din garage op. 

Hvis du er typen, der elsker at stå og rode med motorer eller lignende ude i din garage, vil du med garanti sætte pris på, at du ikke får frosne fingrer, når du står og roder med motorcyklen i vinterhalvåret. Med en lille varmepumpe til garage kan du nemt og hurtigt skrue op for temperaturen, så der er behageligt at arbejde. Derudover har luft til luft varmepumpen et filter, der fanger støv, pollen, røg og andre partikler, så luftkvaliteten bliver bedre at arbejde i.

Slut med duggede ruder og jordslåede kasser

Har du problemer med meget dug på ruderne, når du sætter dig ud i bilen om morgenen, kan en luft til luft varmepumpe i garagen også være den rigtige løsning, da varmepumpen er med til at sænke luftfugtigheden og vedligeholde en god luftcirkulation. De ting, du har stående i garagen, vil heller ikke blive jordslåede, hvis garagen har en varmepumpe installeret. En varmepumpe til garagen er også en god idé, hvis du har en ældre bil, der ikke er så glad for at starte, når det er koldt eller fugtigt. 

Det er heller ikke kun motoriserede køretøjer, der med fordel kan være parkerede i garagen; løbehjul, rulleskøjter og meget andet kan sagtens blive opbevaret derude, hvis der ikke er for koldt og fugtigt. Særligt cykler har godt af at være parkeret i en lun garage – det forhindrer blandt andet, at gearene fryser i frostvejr. 

Det er nok med en lille varmepumpe i garage

Du kan sagtens nøjes med en lille varmepumpe til garage, da det er et lille rum, der ikke behøver komme helt op på stuetemperatur. Det er også nemmere at finde en billig varmepumpe til garage, da det sjældent er et lige så stort problem med støjgener, fordi man ikke typisk opholder sig i garagen i lange perioder.

En varmepumpe i garagen er en rigtig god investering, fordi det er en billig og miljøvenlig løsning. Den er nem at bruge, og du kan bare indstille den ønskede temperatur, så slår varmepumpen selv til og fra efter behov. Varmepumpen er også nem og hurtig at få installeret, så der er faktisk ingen undskyldning for ikke som minimum at undersøge muligheden.

Fordelene ved at have en lille varmepumpe til garage

Om vinteren holder din varmepumpe garage frostfri, så i en luft til luft varmepumpe garage kan du kan med ro i sjælen opbevare ting, der ikke må få fugt eller frost. Det giver dig meget mere frihed til at bruge garagen som et ekstra, let tilgængeligt opbevaringssted for alt det, der ikke har en plads i huset. Alt fra julepynt til rulleskøjter kan stå tørt og varmt ude i din garage. 

Det er også en gang for alle slut med at få kolde fingre, når du arbejder i garagen, eller at komme ud at sidde i en iskold bil, der ikke vil starte. Med andre ord er der mange gode grunde til, at du kan blive glad for at have en varmepumpe i din garage.

Kontakt NovaSolar i dag for at få råd, vejledning, et godt tilbud på en varmepumpe til garagen eller bare svar på dine spørgsmål om varmepumper. Vi har mange års erfaring med salg og montering af varmepumper, så vi er godt rustet til at vejlede dig. 


NovaSolar anbefaler nedenstående luft til luft varmepumper til garage
Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe