NovaSolar - er KMO- og VE-certificerede i varmepumpe- og solcelleløsninger

NovaSolar - er KMO- og VE-certificerede i varmepumpe- og solcelleløsninger

Published at: 2023-12-19

Hos NovaSolar forstår vi, at installation og vedligeholdelse af varmepumper kræver specialiseret viden og færdigheder. Derfor er vi stolte over at være en KMO-certificeret virksomhed.

Vi gennemgår i denne artikel:

Hvad er KMO?

KMO, som står for "Kølebranchens Miljøordning", der er en essentiel organisation inden for køleindustrien i Danmark. Denne brancheforening repræsenterer en bred vifte af virksomheder, der arbejder med kølemidler, og spiller en kritisk rolle i at sikre, at disse virksomheder opererer på en måde, der beskytter miljøet. Det er vigtigt, da forkert håndtering af kølemidler kan resultere i miljø skade, herunder udslip af forurenende gasser.

Din garanti for kvalitet og sikkerhed

Når en virksomhed opnår en "KMO-certificering", er det et kvalitetsstempel, der indikerer, at virksomheden ikke alene overholder de gældende lovgivningsmæssige krav, men også de strenge kvalitetskrav, som branchen selv har sat. Disse krav omfatter alt fra korrekt installation og vedligeholdelse af kølesystemer til sikkerhedsprocedurer. Certificeringen er derfor et bevis på, at virksomheden forpligter sig til at udføre arbejde, der er både sikkert og miljømæssigt forsvarligt.

Siden etableringen i 2013 har NovaSolar stolt båret titlen som KMO-certificeret virksomhed. Dette demonstrerer vores langsigtede engagement i at levere kvalitet inden for installation og vedligeholdelse af kølesystemer.

Hvad er VE?

VE logo NovaSolar

Udover vores KMO-certificering er NovaSolar også VE-certificeret for solceller og varmepumper. VE-certificeringen bekræfter vores engagement og kompetencer i at levere løsninger, der ikke kun er effektive, men også bæredygtige. VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere vedvarende energianlæg som varmepumper og solceller.

Engagement i vedvarende energi

Denne certificering sikrer, at vi overholder de strengeste standarder for vedvarende energi installationer, hvilket garanterer høj kvalitet og optimal ydeevne. Vores VE-certificering er et bevis på vores dedikation til at fremme grøn energi og bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Vores ansvarlige VE medarbejdere har i begge tilfælde fået højeste karakter muligt. VE certificering er en eksamen på flere dage og spænder vidt på teori og vigtig viden indenfor begge fag.

Hvorfor er KMO- og VE-certificering vigtig?

KMO- og VE-certificeringerne er ikke blot kvalitetsstempler; det er din sikkerhed for, at arbejdet udføres korrekt og i overensstemmelse med de nyeste miljø- og sikkerhedsstandarder. Disse certificeringer sikrer, at vores teknikere har den nødvendige uddannelse og kompetence til ansvarligt at håndtere både kølemidler og vedvarende energisystemer. Med disse certificeringer kan du være sikker på, at du får en service, der er teknisk kompetent. Derudover kan det også få betydning for din garanti på produktet.

Varmepumper skal installeres af KMO-godkendte montører (garanti)

At installere en luft til luft varmepumpe er ikke en gør-det-selv opgave. Tværtimod er der specifikke krav, hvis du ønsker at have nogen former for garanti på dit anlæg. Varmepumpen skal være monteret og idriftsat af en KMO godkendt kølemontør samt firma som minimum. Husk at gemme en faktura, der kan dokumentere dette.

For at opretholde garanti skal varmepumper faktisk også have løbende serviceeftersyn. Disse eftersyn skal også udføres af KMO-godkendte teknikere. Bliver disse ikke foretaget, kan man miste garantien på sit anlæg.

→ Relateret artikel: Service af varmepumpe

NovaSolar har fokus på teknisk ekspertise

Som en KMO- og VE-godkendt virksomhed er hver montør, der besøger dig, er fuldt certificeret og trænet. Dette sikrer, at dine varmepumper og solceller installeres med den rette professionalisme. Vores team arbejder hårdt for at sikre, at hver installation lever op til dine forventninger og de tekniske standarder i branchen.

Stor viden - også på kontoret

Kontakter du NovaSolar, kan du forvente at få svar fra en kompetent medarbejder. Det er ikke kun vores montører, der ved alt det tekniske om varmepumper eller solceller - det gør kontoret også. Så er du interesseret i luft/vand-, luft/luft varmepumper eller solceller, kan du trygt kontakte os. Vi skal nok finde en medarbejder, der kan svare på dine spørgsmål. Vi er et familie firma og vi har sørget for at det bedste kompetencer er på både kontor og i marken, med de samme ledere som startede firmaet for over 10 år siden.

 
Skal vi tage en snak om dine muligheder? Udfyld formularen nedenfor:

Få et personligt tilbud

 


Kontakt os for mere information

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved at vælge en KMO- og VE-certificeret installatør, eller har du spørgsmål specifikt om vores certificeringer? Tøv ikke med at kontakte os. Vores team står klar til at besvare dine spørgsmål og guide dig gennem processen med at vælge de bedste løsninger for dit hjem.

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe