Nyhed: Panasonic Aquarea K generation af luft-til-vand varmepumper

Nyhed: Panasonic Aquarea K generation af luft-til-vand varmepumper

Published at: 2023-09-21
Vi gennemgår i denne artikel:

Vi er begejstrede for at kunne præsentere den nyeste tilføjelse til vores sortiment - Panasonic Aquarea K Generation. Disse luft til vand varmepumper når nye højder inden for design, effektivitet, tilslutningsmuligheder og bæredygtighed. Aquarea K Generation er et banebrydende lavenergisystem til opvarmning, køling og produktion af varmt brugsvand. Der er tale om en ideel serie til nye installationer og velisolerede hjem, der leverer en enestående ydeevne.

Hvad kan de nye Panasonic luft til vand varmepumper?

Aquarea K generation, er en videreudvikling af J-generationen, som vi har haft i sortiment de seneste år. I Danmark er vi så småt begyndt på udfasningen af traditionelle opvarmningsløsninger som gas-, pille- & oliefyr. En opgradering af luft til vand varmepumperne, kommer derfor på et perfekt tidspunkt, da mere end 400.000 boliger med traditionelle løsninger, ikke har udsigt til fjernvarme. I disse tilfælde er den optimale løsning en moderne luft til vand varmepumpe fra Panasonic.

Nøgle produktegenskaber for Panasonic Aquarea K generation

  • Stort udvalg: Der findes en passende model til en stor mængde boliger.
  • Moderne design: Udedelen har fået et moderne udtryk - kommer nu i sort.
  • Høj effektivitet: A+++ energiklasse med SCOP på 5,33 (3 kW K-serie).
  • Høj effektivitet for varmt brugsvand: COP-værdi for varmt brugsvand på op til 3,5.
  • Kompatibel med solceller: Forberedt til intelligent net med solcelle-drift.
  • Bluefin: Bluefin-behandlet beskyttelse på udendørs varmeveksler til barske omgivelsesforhold (eksempelvis i forhold til salt i luften ved kystnære områder).

Er du interesseret i at læse mere om produkternes tekniske specifikationer, kan du finde meget mere information i databladet.


Lad os hjælpe dig med at finde den rette model

Vi anerkender, at alle hjem har deres egen karakter og unikke krav. Vores dedikerede team er her for at guide dig gennem processen med at vælge den mest passende model af Aquarea K Generation, der vil komplementere din boligtype og opfylde dine specifikke behov. Hvad enten du bor i et charmerende, traditionelt hus, en stilfuld moderne lejlighed eller et hjem designet med fokus på energieffektivitet, er vi forpligtet til at sikre, at du får den bedste løsning, der matcher dine præferencer og livsstil.


Er du klar til at tage skridtet mod en mere bæredygtig og energieffektiv opvarmningsløsning? Kontakt NovaSolar i dag og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte Panasonic varmepumpe til dit hjem.

NovaSolar og Panasonic luft/vand varmepumper

Hos NovaSolar er vi stolte af at være både forhandler og installatør af Panasonics luft-til-vand varmepumper. Vores beslutning om at samarbejde med Panasonic bunder i deres anerkendte ry for innovation, kvalitet og bæredygtighed inden for teknologien.

Panasonics luft-til-vand varmepumper er blandt de bedste løsninger inden for grøn teknologi. Ved at udnytte energien fra den omgivende luft sikrer de en effektiv og miljøvenlig opvarmning af vandet i hjemmet. Dette system er ikke kun en investering i miljøet, men også i husstandens økonomi, da det kan medføre betydelige besparelser på energiregningen.

NovaSolar er Panasonic pro partner

Som en anerkendt Panasonic PRO Partner er NovaSolar ikke blot en forhandler og installatør af Panasonics produkter, men også en ambassadør for Panasonics engagement i teknisk ekspertise og produktkendskab. Vores partnerskab med Panasonic betyder, at vi arbejder tæt sammen for at sikre, at vi konstant opfylder de skiftende krav i vores branche og leverer de bedste løsninger til vores kunder.

Gennem Panasonics omfattende uddannelsesprogram har NovaSolar adgang til en rigdom af ekspertise, hvilket sikrer, at vores team altid er opdateret med de nyeste teknologier og installationsteknikker. Dette, kombineret med vores dybtgående kendskab til Panasonics produktsortiment, gør os i stand til at tilbyde skræddersyede løsninger, der præcist opfylder vores kunders behov.

Som en del af PRO Club-netværket drager vi også fordel af eksklusive online ressourcer, værktøjer og teknisk support, hvilket yderligere styrker vores evne til at levere en førsteklasses service.

Få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at tage skridtet mod en mere bæredygtig og energieffektiv opvarmningsløsning? Kontakt NovaSolar i dag og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte Panasonic varmepumpe til dit hjem. Vi beregner din bolig, kommer ud og kigger på om installationen er mulig, og sender til sidst et uforpligtende tilbud.

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe