Se hvilke varmepumpemærker vi forhandler hos NovaSolar

Producenter

 • Daikin

  Daikin

  Daikin varmepumper

  Leder du efter en god luft til luft varmepumpe, hvor pris og kvalitet hænger uløseligt sammen? Så er en Daikin varmepumpe måske noget for dig. Daikin varmepumper er både innovative i deres design og har et stilrent look, som passer ind i de fleste boliger. Her får du en varmepumpe, der kan opvarme selv store rum og som sikrer, at varmen bliver godt fordelt i rummet. Der er flere forskellige modeller at vælge imellem, så du kan få en varmepumpe, der passer til lige præcis til dit behov. Så gå på opdagelse i vores udvalg af Daikin varmepumper herunder, og find den grønne energikilde, der passer bedst ind i dit hjem.

 • Mitsubishi

  Mitsubishi

  Mitsubishi varmepumpe luft til luft

  Trænger du til et frisk pust af grøn energi i dit hjem? Så er Mitsubishi varmepumper måske noget for dig. På denne side finder du vores store udvalg af Mitsubishi varmepumpe luft til luft. En Mitsubishi varmepumpe er effektiv, miljøvenlig og vil sørge for, at dit hjem har den helt rette temperatur – uanset om du leder efter en varmepumpe til sommerhuset, kolonihaven eller helårshuset. Vores udvalg af Mitsubishi varmepumper rummer løsninger med forskellige varmeydelser, lydniveauer og funktioner, så du har mulighed for at finde en Mitsubishi varmepumpe, der passer til præcis dine behov. Gå på opdagelse i vores udvalg af Mitsubishi varmepumper herunder, og find den løsning, der passer dig!

 • Panasonic

  Panasonic

  Panasonic varmepumper

  Leder du efter en varmepumpe, hvor kvaliteten er i top? Så er du godt på vej. Her på siden finder du vores brede udvalg af luft til vand og luft til luft Panasonic varmepumper. Vores udvalg rummer varmepumper i flere størrelser med forskellige varmeydelser, støjniveauer og funktioner til opvarmning af både små kolonihavehuse, sommerhuse og større helårshuse. Når du vælger en Panasonic varmepumpe får du kvalitet for pengene, og du er garanteret et godt indendørs miljø, selvom kulden raser udenfor. Alle Panasonic varmepumper bidrager nemlig til at opretholde en behagelig indendørs temperatur – selv ved udetemperaturer på ned til -30 grader. Se hele vores udvalg af Panasonic varmepumper herunder, og find den løsning, der passer dig.

 • Wilfa

  Wilfa

  Wilfa varmepumpe

  Er du på udkig efter en velfungerende varmepumpe, som ikke koster det hvide ud af øjnene? Så er en Wilfa varmepumpe en god løsning. Wilfa er et norsk selskab, som blev etableret i 1948, og som i dag er en af Nordens førende leverandører af dels småelektriske artikler til hjemmet, samt prisbillige luft til luft varmepumper. Wilfa varmepumper har gode priser, men dette er dog hverken på bekostning af kvalitet, design eller sikkerhed. En Wilfa varmepumpe er således en rigtig god løsning til både sommerhus og helårsboliger, hvor du ønsker en god og prisvenlig varmekilde. Tag et kig på vores udvalg af Wilfa varmepumper herunder.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe