Salg af varmepumper i Næstved

Næstved

NovaSolar anbefaler

Har du brug for en nem varmepumpeløsning i Næstved?

Vi har forsøgt at gøre et varmepumpekøb så nemt som muligt for dig. Vi tilbyder en standardmontage, så du ikke behøves at tage stilling til alle mulige ekstra gebyr. Vi kører i hele landet og ændre ikke vores priser efter hvor du bor. Vi kommer ofte i Næstved og omegn, så vi er vant til at arbejde der. 

Er du derfor interesseret at erstatte din gamle varmepumpe, eller køb en ny for første gang, kan du roligt kontakte os. Vi står klar ved telefonerne for at rådgive dig i dit varmepumpe køb! Kontakt os på telefonnummeret 71 99 45 43 for at komme i snak med os med det samme. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på service eller køb af varmepumpe for dig der bor i Næstved. 

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

NovaSolar: forhandler af energibesparende varmepumper i Næstved

Hos NovaSolar har vi på tværs af hele teamet mere end 100 års erfaring med alt omkring varmepumper. Det gælder både salg, montering og serviceeftersyn. Vi tør derfor godt kalde os selv eksperter i varmepumper, og kan derfor helt sikkert finde den rette varmeløsning til dig. Med en varmepumpe kan du spare på varmeregning og værne om miljøet. 

På vores hjemmeside, www.novasolar.dk, finder du et bredt sortiment af forskellige kvalitetsvarmepumper, der kan dække forskellige behov. Vi forhandler modeller fra Wilfa, Panasonic, Mitsubishi og Daikin. 

Vi ønsker altid at hjælpe vores kunder ved at finde de bedste løsninger, og vi vil derfor gerne skabe et godt samarbejde imellem os og vores kunder. Vi hjælper dig hele vejen. Fra vejledning om køb til mange år efter installation, når du kommer med spørgsmål. Vores montører vil altid klæde dig godt på med vejledning til varmepumpen og gode råd. 

Skal vi hjælpe med at finde den bedste varmepumpe? - Læs mere her: Varmepumpe bedst i test

Danmarks absolut bedste og billigste varmepumpe serviceeftersyn – også i Næstved!

Selvom vores hovedkontor ligger i Risskov er vi landsdækkende, og kommer ofte forbi Næstved, hvor vi stadig formår at være de billigste på varmepumpe eftersyn. Det må du gerne tage os på ordet. Hvis du derfor imod forventning skulle falde over et bedre tilbud på varmepumpe service i Næstved, så matcher vi prisen. 

Vi er dog ikke kun stolte af vores priser. Selve serviceeftersynet er grundigt og i særklasse. Alle vores montører er nemlig KMO-godkendte til at arbejde med varmepumper, hvilket sikre dig, at du får en kompetent medarbejder ud til din varmepumpe. 

Vi vil naturligvis gøre alt hvad vi kan for vores kunders tilfredshed. Vi forsøger derfor at tage hurtigst muligt ud, når akutte episoder opstår. Vi har lokale varmepumpe montører i forskellige dele af Danmark, og derfor også tæt på Næstved.


NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i Næstved og omegn. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Næstved? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Næstved. Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe