Hvad koster en varmepumpe? - NovaSolar
Hvad koster en varmepumpe?

Hvad koster en varmepumpe?

Published at: 2022-04-20

Hvad koster en varmepumpe? Det kan være svært at svare kort og kontant på da varmepumpe priserne varierer meget. Den primære årsag til prisvariationen er, at der er forskellige typer af varmepumper, hvoraf nogle koster mere end andre. I dette indlæg gennemgår hvad de forskellige typer af varmepumpe koster - med og uden installation.

I denne artikel vil vi kigge på priser på henholdsvis varmepumper luft til luft og varmepumper luft til vand.

Kigger du på vores hjemmeside vil du se, at vi har forskellige typer og mærker af varmepumper, og at prisen på en varmepumpe går fra 4.299 kr. til 71.240 kr. Dette er når vi kigger på alle varmepumper, og er uden en standardmontage. Montering af varmepumper skal nemlig også regnes med i prisen. Prisen på montage afhænger desuden af om du skal have monteret en luft til luft- eller en luft til vand varmepumpe. En standard montering af en luft til luft varmepumpe koster 4.295 kr. + evt. tilkøb, mens standardmontage af af en luft til vand varmepumpe koster 35.995 kr. + eventuelle tilkøb.

Relaterede sider: Montering af varmepumper

Når du overvejer "hvilken varmepumpe skal jeg vælge?", er det først og fremmest vigtig at have styr på hvilket behov du har. Dernæst kan man begynde at kigge på de forskellige typer.

Hvad koster en luft til luft varmepumpe?

På vores side om luft til luft varmepumper kan du se prisen varierer mellem 4.299 kr. og 18.950 kr. Denne pris er typisk uden montering, og ønsker du en varmepumpe pris på en varmepumpe inklusiv montering, så har vi lavet nogle fordelagtige varmepumpe pakkeløsninger på varmepumpe inkl montering. En luft til luft varmepumpe passer typisk til huse mellem 75 m2 og 150 m2. Denne type varmepumpe er også ideél til sommerhus, kolonihave, værksted, erhverv, garager og mere i den genre.

Relaterede indlæg: Fordele og ulemper ved luft til luft varmepumper

Denne varmepumpe har en billig anskaffelsespris, giver god rumvarme og et bedre indeklima, derudover vil du også kunne opleve en mærkbar besparelse på din varmeregning - luft til luft kræver, at du har plads til pumpens udedel på din grund. For luft til luft standardmontage alene skal du lægge 4.295 kr. Derudover kan der komme nogle tilkøb, hvis din montage er udover det en standardmontage indeholder. 

Tænker du derfor "hvad koster en luft til luft varmepumpe?" Så vil estimatet være mellem 10.200 kr og 24.400 kr. - dette er inklusiv installation. Skal vi finde det bedste tilbud til dig klik på knappen under her.

En væsentlig fordel ved luft til luft er, at investeringen er en betydelig del mindre end luft til vand, da denne type varmepumpe bl.a. kræver en lidt mere kompleks montering. Vi gennemgår nu prisen for luft til vand varmepumper.

Hvad koster luft til vand varmepumpe?

På vores side om luft til vand varmepumper vil du se, at prisen varierer mellem 62.995 kr. og 71.240 kr. Som du allerede nu kan se er prisen væsentlig dyrere end en luft til luft varmepumpe - denne pris er uden montering. Denne type varmepumpe er typisk til store helårshus og store større sommerhuse. Denne varmepumpe har en relativ høj anskaffelses pris, giver både rumvarme og varmt brugsvand, derudover vil du også kunne opleve en stor besparelse på din varmeregning - luft til vand kræver dog, at du har vandbårne radiatorer eller gulvvarme og plads til udedelen på din grund. For luft til vand standardmontage alene skal du lægge 35.995 kr. Derudover kommer der typisk tilkøb med såsom en buffertank, så du er sikker på ikke at løbe tør for varmt vand. 

Relaterede indlæg: Luft til vand varmepumpe tilskud

Så tænker du hvad koster en luft til vand varmepumpe? Så vil estimatet være mellem 62.995 kr. og 71.240 kr - dette er uden installationen som koster 35.995 kr. Med tilkøb vil en komplet luft til vand varmepumpe installation koste omkring 110-120.000 kr. 

Har du brug for en liste over de bedste varmepumpe, så tag et kig på vores varmepumpe test, som vil give dig et overblik over de bedste varmepumper. Du kan også prøve vores varmepumpe beregner, også vil vores beregner vise dig et bud på hvilken varmepumpe du bør benytte til din bolig. Du kan også vælge, at ringe til os på 71 99 94 93 eller skriv en mail til salg@novasolar.dk, også finder vi den bedste løsning til dig.

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe