Montering af varmepumper i Køge

   Køge  

NovaSolar anbefaler

Mangler du hjælp til køb af varmepumpe i Køge?

Så er du kommet til den rigtige hjemmeside, med de rigtige mennesker bagved. Hos NovaSolar er vi nemlig eksperter i varmepumper. Vi består af et team, der tilsammen har over 100 års erfaring, mere en 3000 varmepumpe monteringer og +5000 serviceaftaler. Vi ved derfor hvad vi snakker om, når det gælder din nuværende/kommende varmepumpe i Køge. 

Vi forhandler og monterer varmepumper fra brands vi kan stå inde for: Wilfa, Daikin, Mitsubishi og Panasonic. Vi er faktisk Panasonic Pro Partner, hvilket betyder vi har ekstra godt kendskab til Panasonic varmepumperne. Vi servicerer dog varmepumpe fra alle brands (også dem vi ikke selv forhandler). 

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

Få gode fordele med en energibesparende varmepumpe i Køge

En varmepumpe kan virke meget dyr ved køb, men kan hurtigt blive en fantastisk investering. Varmepumper er først og fremmest en del af fremtiden for den grønne omstilling, men der er også store besparelser at finde på varmeregningerne. Det er nemlig muligt at spare op imod 70% på din varmeregning, alt efter hvilken opvarmningskilde din varmepumpe skal erstatte. 

I løbet af efteråret 2021 så vi en drastisk stigning på elregninger rundt i Danmark, også i Køge. Selvom en varmepumpe bruger el, vil den stadig være mere effektiv end andre varmeløsninger, da den ikke bruger nært så mange ressourcer. Moderne varmepumper er ofte 4-5 gange mere energieffektive end almindelige el radiatorer. 

Det er muligt at spare så meget på en varmepumpe, at "investeringen" betaler sig selv i løbet af varmepumpens levetid. I mange tilfælde sker det sågar meget hurtigere. Sidder du derfor i Køge og overvejer et varmepumpekøb, så start rejsen med os på telefonen 71 99 94 93. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Leder du efter en serviceaftale til varmepumper i Køge?

Vi monterer ikke kun nye varmepumpe, med sørger også for at vores kunder de efterfølgende år kan få lavet service på deres varmepumpe. For nogle pumper er det årligt lovkrav, at få lavet service. Andre pumper kan nøjes med et serviceeftersyn hvert andet år. Ved service tjekker vi at din varmepumpe virker som den skal, så den kan yde til den maksimale effektivitet. 

Vi laver RIGTIG mange serviceeftersyn hvert år, og kommer derfor ofte forbi Køge. Køber du derfor en varmepumpe eller et service af varmepumpe, kan vi ofte komme forbi inden for 2-3 uger. I lavsæsonen (forår og start sommer), vil vi endda kunne komme hurtigere forbi. 

Du kan kontakte NovaSolar til en uforpligtende snak, hvis du overvejer at få installeret en varmepumpe i dit hjem. Vi er som sagt ofte forbi Køge, og vil derfor rigtig gerne hjælpe dig videre i forløbet. 

NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i Køge og omegn. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Køge? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Køge. Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe