Varmepumper i Vestjylland og hele vestkysten

NovaSolar anbefaler

Hele Vestjylland og vestkysten generelt er et meget populært ferie område i Danmark. Det betyder at der ligger rigtig mange sommerhuse hele vejen op langs vestkysten. Varmepumper er blevet det moderne og populære valg, når det gælder opvarmning af et sommerhus. NovaSolar er derfor ofte forbi sommerhusområder i hele Vestjylland.

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

Der er gode grunde til, at varmepumperne er blevet et populært valg i sommerhuse rundt omkring i Danmark. De nye og moderne varmepumper kommer med sommerhusfunktioner, så de med minimal energiforbrug kan holde sommerhuset frostfrit i de perioder sommerhuset ellers står stille hen over vinteren. Det betyder at du som ejer af sommerhuset, har mindre at skulle bekymre sig om, når du ikke bruger det eller lejer det ud. 

En anden god "nice to have" feature, som en varmepumpe giver dig, er muligheden for at opvarme sommerhuset inden du ankommer. For mange sommerhusejere, tager det et stykke tid at komme frem til sommerhuset i Vestjylland. Tiden kan bruges på at indstille varmepumpen til den helt rigtige temperatur, så du ikke skal bruge de første timer i sommerhuset på at fryse. 

Skal vi hjælpe med at finde den bedste varmepumpe? - Læs mere her: Varmepumpe bedst i test

NovaSolar er din lokale varmepumpe montør i Vestjylland

Du kan være sikker på vi tager din henvendelse seriøs, om end den er stor eller lille. Vi behandler alle opgaver ens, da det er en del af vores DNA som virksomhed. Vi kommer ikke ekstra kørselstillæg bare fordi vi skal køre langt. De priser du finder på vores hjemmeside, er også de priserne du kan regne med, når du vil have os ud til dit sommerhus, helårsbolig eller garage i Vestjylland. 

Hos NovaSolar ønsker vi ikke at sælge dig dyre løsninger, der gør arbejdet besværligt og rækker ud fra normen ved varmepumpeinstallationer. Vi lytter dig og dit behov, og opsætter varmepumpen efter dette på den mest effektive måde. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at finde den helt rette løsning til dig. På den måde kan du nyde godt af et bedre indeklima, en lavere el-/varmeregning og et grønt stempel på miljøet. 

Kontakt NovaSolar ved køb af varmepumpe i Vestjylland

NovaSolar er landsdækkende og har derfor kunder i hele Danmark. Vi besøger desuden ofte sommerhus områder i hele Vestjylland og langs vestkysten. Bestiller du derfor en varmepumpe hos os, kan vi være klar til at køre ud og montere den inden for 2-3 uger.

Vi har en særlig luft til luft varmepumpe, der passer perfekt til den barske og saltholdige luft, som man typisk finder langs vestkysten. Panasonics "Bluefin" modeller kommer nemlig med et ekstra lag coating på udedelene, så de ikke ruster ligeså hurtigt, som andre modeller kan gøre det. På den måde sikre du en varmepumpe, der kan holde i længere tid. Modellen hedder Panasonic HZ25XKE-5 Nordic Bluefin.

NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i Vestjylland. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Vestjylland ? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Vestjylland . Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


 

Bedst I test, hvilken varmepumpe er bedst til prisen?

Bedst I test, hvilken varmepumpe er bedst til prisen?

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe