Opsætning af varmepumper i Nibe

       Nibe       

NovaSolar anbefaler

Bor du i Nibe? Er du ejer af et sommerhus i Nibe? Søger du information om muligheden for opsætning eller service af varmepumper i Nibe? - Læs denne korte artikel, og find ud af hvad NovaSolar kan gøre for dig

NovaSolar er din lokale varmepumpespecialist. Vi har opsat over 5.000 varmepumper, og fortsætter kun med at opsætte flere endnu. NovaSolar har hovedkontor i Risskov i Aarhus, men vi er LANDSDÆKKENDE, hvilket betyder vi kommer rundt til hele Danmark. Vi er faktisk ofte i Nibe for at opsætte eller servicere luft til luft varmepumper.

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

Særligt Nibe er et område, hvor vi både er forbi helårshuse og garager, men i særlig grad også sommerhuse. Luft til luft varmepumper er hurtigt blevet det populære valg af opvarmningskilde i de danske sommerhuse. Primært fordi de er nemme at installere, energivenlige og kan overtage en stor del af opvarmning. Er du derfor ejer af et sommerhus, kan du sandsynligvis finde en varmepumpe i mindst ét af sommerhusene på din vej. Dette gælder naturligvis også Nibe området. Hør derfor gerne din nabo og find ud af hvad han/hun synes om varmepumpen. 

Sådan fungerer et køb af varmepumpe i Nibe hos NovaSolar

Når du har taget valget om at få opsat en varmepumpe i din bolig i Nibe, skal du vælge en varmepumpe, der passer til dit behov. Det kan være et svært valg, da der er rigtig mange forskellige varmepumper at vælge imellem. NovaSolar vil naturligvis gerne hjælpe dig med at foretage det korrekte valg. Vi kan desværre ikke køre konsulentbesøg på luft til luft varmepumper, MEN vi modtager meget gerne billeder af boligen, så vi kan hjælpe med valg af placering og valg af luft til luft varmepumpe

Når du har valgt varmepumpen og takker ja til et tilbud, eller køber den i vores webshop, laver vi købet om til en ordre. Herefter vil vi forsøge at finde en tid til installationen. Vi ringer dig op, når vi har fundet en montør og tid til dig. Alt efter tidspunkt på året, travlhed og ruteplanlægning, vil vi være i Nibe inden for 1-4 uger, efter du køber varmepumpen. 

Kontakt NovaSolar ved køb og service af varmepumpe i Nibe

NovaSolar er landsdækkende og har derfor kunder i hele Danmark. Vi besøger desuden ofte sommerhus områderne i Nibe og område. Bestiller du derfor en varmepumpe hos os, kan vi være klar til at køre ud og montere den inden for 1-4 uger.

Vi sælger ikke kun varmepumper til Nibe området. Vi sørger også for vores kunder har mulighed for at få lavet de lovpligtige eller hvert andet årlige serviceeftersyn. Vi ser desværre mange af vores varmepumpe opsættende kollega virksomheder, ikke kan tilbyde deres kunder serviceeftersynene. Det kan resultere i en varmepumpe der mister sin garanti og ikke holder en god levetid. NovaSolar er Danmarks største og billigste inden for serviceeftersyn af varmepumper - Du kan derfor regne med os. 


NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i Nibe og omegn. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Nibe? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Nibe. Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


 

Bedst I test, hvilken varmepumpe er bedst til prisen?

Bedst I test, hvilken varmepumpe er bedst til prisen?

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe