• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt
Effektiv varmepumpe til kolonihavehus og sommerhus

Effektiv varmepumpe til kolonihavehus og sommerhus

Effektiv og smart varmeløsning til sommerhuset eller kolonihavehuset.

Det giver rigtig god mening at få opsat en varmepumpe i kolonihavehuset eller sommerhuset, oftest fordi disse huse er forsynet med el-varme.

Helt kort: En varmepumpe udnytter energien fra husets omgivelser og tager varme fra luften udenfor og omdanner den til varme indenfor.

Hos NovaSolar kan man vælge mellem mange forskellige varmepumper. Fælles for vor varmepumper, er at de passer perfekt til det danske klima, og er samtidig også ideel til opvarmning og køling i en mindre stue op til ca. 30 m2, i sommerhuset, kolonihavehuset, annekset, garagen, småbygninger samt individuelle værelser, samt mindre kontorlokaler, opbevaringsrum, serverrum samt lager, og kan både bruges til varme, klima, ventilation og køling.

Hvis du ikke gider bruge sommeren i et fugtigt kolonihavehus, eller har lyst til at kunne køle huset ned om sommeren, eller hvis du bare træt af en høj elregning, kan en luft til luft varmepumpe være noget for dig

Hvad består et varmepumpeanlæg af?

En varmepumpe består af en indedel, der er placeret inde i huset, som leverer den ønskede temperatur (varme el køling), og en udedel, der er monteret udenfor som trækker varmen (energien) ud af luften. På samme måde trækker en luft til luft-varmepumpe varmen ud af luften udenfor og bruger den energi til at opvarme i huset inden for. Hvis du derimod ønsker en varmepumpe, der skal kunne levere al varmen i hele dit hus, bør du vælge en luft til vand varmepumpe. Luft til luft varmepumpen kan dog godt levere varme til hele dit hus, hvis det ikke er så stort.

Få tilskud til varmepumpen - Læs mere her.

Hvilken model og hvor skal den sidde?

Det kan være svært at finde den rigtige varmepumpe og den rigtige placering for varmepumpens inde- og udedel. De fleste bruger kun kolonihavehuset om sommeren, mens andre bruger kolonihavehuset næsten hele året. Jo oftere du bruger kolonihavehuset, jo vigtigere er det at vælge en varmepumpe med en høj SCOP-værdi.

NovaSolar har mange års erfaring med varmepumper og hjælper gerne med at finde den rigtige varmepumpe og placering sammen med dig.

Mange kolonihavehuse er i dag opvarmet med el radiator eller gasovn. Problemet er, at gasovnen afgiver kondens i huset og dette kan give fugtproblemer. El radiatoren afgiver varme uden at kondensere, men cirkulerer ikke varmen rundt i huset.

En luft til luft varmepumpe hjælper på fugtproblemer og cirkulerer varmen rundt i boligen. Derudover afgiver en varmepumpe med en SCOP-værdi på 5.0 den samme effekt som 5 el radiatorer, men bruger kun strøm svarende til en radiator.

Hold huset frostfrit

Alle vores varmepumper har ”sommerhusfunktion” som gør at varmepumpen kan holde huset frostfrit ved 8 graders varme i kolde perioder. Sommerhusfunktionen sørger for at der er lunt og rart når du kommer tilbage til huset. Samtidig er det langt billigere at holde huset lunt med en varmepumpe fremfor en el-radiator.

Har du spørgsmål til NovaSolar, så kontakt os på tlf. 71 99 94 93 eller send en mail til: salg@novasolar.dk – så får du et hurtigt svar.


Læs mere om:

Benyt varmepumpen som køleanlæg - Læs artikel her.

Alt om varmepumper - Læs artikel her.

Varmepumpe montering - Læs mere.

Luft-til luft varmepumpe - Læs mere.

Luft-til vand varmepumpe - Læs mere.

Varmepumpe Pakketilbud - Læs mere.

 

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe