Vi monterer varmepumper i Horsens

Horsens

NovaSolar anbefaler

Hjælp til køb af varmepumpe i Horsens

Leder du efter den rigtige luft til luft eller luft til vand varmepumpe? - Så er du kommet til det rette sted. NovaSolar er nemlig specialister i varmepumper, hvor vi hver uge opsætter mere end 25 varmepumper rundt omkring i hele Danmark. Det har vi gjort i flere år, hvor vi sammen i virksomheden har opsamlet mere end 50 års erfaring tilsammen. Du er derfor i trygge hænder, når du handler med os.

Vi er landsdækkende, men har hovedkontor i Østjylland, hvilket betyder vi hurtigt kan være i Horsens med din nye varmepumpe. Vi forhandler kun mærker vi kan stå inde for. Ved luft til luft varmepumper er der tale om; Wilfa, Daikin, Mitsubishi og Panasonic. Ved luft til vand varmepumper forhandler vi kun Panasonic "All in one" serie. Er du boligejer i Horsens eller område, og leder du efter en varmepumpe ? - Så står vi klar til at rådgive dig til det rette valg

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

Der er gode fordele ved luft til luft varmepumper i Horsens

Først og fremmest er der tale om en moderne og grøn opvarmningsmetode, når du eksempelvis bruger en luft til luft varmepumpe fremfor dine gamle radiatorer. Det sparer på både klimaet og pengepungen. Alt efter hvilken tidligere opvarmningskilde din nye luft til luft varmepumpe skal erstatte, er det muligt at finde besparelser på op imod 70% på varmeregningerne. En luft til luft varmepumpe kan derfor typisk tjene sig selv selv igen. Luft til luft varmepumper fungerer dog kun som sekundære varmekilder, og du bør derfor altid have en anden opvarmningsform at kunne falde tilbage på. 

Leder du i stedet efter at erstatte din nuværende primære varmekilde, er det en luft til vand varmepumpe du skal have. Det kan vi også hjælpe med. Luft til vand varmepumper kan ofte give store besparelser, da man her erstatter centralvarme systemet. Skal vi komme forbi til et konsulentbesøg angående en mulig installation af en luft til vand varmepumpe i din bolig i Horsens?

I løbet af efteråret 2021 så vi en drastisk stigning på elregninger rundt i Danmark, også i Horsens. Selvom en varmepumpe bruger el, vil den stadig være mere effektiv end andre varmeløsninger, da den ikke bruger nært så mange ressourcer. Moderne varmepumper er ofte 4-5 gange mere energieffektive end almindelige el radiatorer. 

Vi har allerede sat mange varmepumper op i garager og helårsboliger i Horsens og område - Skal vi komme forbi din bolig næste gang? Vi har selv den købte varmepumpe og alt tænkeligt tilbehør med så vi altid kan rette installationen til. 


Skal din luft til luft varmepumpe i Horsens serviceres?

NovaSolar er nok det firma i hele Danmark, der laver flest serviceeftersyn af varmepumper hvert år. Vi synes faktisk det er en skam, at der er mange af vores konkurrenter, der sælger og monterer varmepumper, men ikke kan overholde service aftalerne. Vi vil derfor gerne hjælpe! Vi kan desværre ikke overtage garantien af din varmepumpe. Vi kan dog sørge for den bliver korrekt serviceret, så din garanti ikke bortfalder. 

Ved nogen luft til luft varmepumper er det faktisk et årligt lovkrav, at få lavet service. Andre pumper kan nøjes med et serviceeftersyn hvert andet år. Ved service tjekker vi at din varmepumpe virker som den skal, så den kan yde til den maksimale effektivitet. 

Vi laver RIGTIG mange serviceeftersyn hvert år, og kommer derfor ofte forbi Horsens og område. Køber du derfor en varmepumpe eller et service af varmepumpe, kan vi ofte komme forbi inden for 2-4 uger. I lavsæsonen (forår og start sommer), vil vi endda kunne komme hurtigere forbi.


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe