Salg og opsætning af Varmepumper i Aalborg

 Aalborg 

NovaSolar anbefaler

Har du brug for hjælp med din varmepumpe i Aalborg?

Så er du landet det helt rigtige sted. Hos NovaSolar er vi nemlig eksperter i varmepumper. Med samlet set 100 års erfaring, mere end 2000 varmepumpemonteringer og +5000 serviceaftaler på cv’et er vi vant til at håndtere lidt af hvert. Og vi vil også gerne hjælpe dig med din varmepumpe.

Vi forhandler og monterer varmepumper fra anerkendte mærker som Wilfa, Daikin, Mitsubishi og Panasonic. Vi er ovenikøbet Panasonic Pro Partner, men vi servicerer varmepumper fra alle mærker og alle modeller.

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

Oplev fordelene med en energibesparende varmepumpe

En varmepumpe er en fantastisk investering på mange fronter. Ikke alene er varmepumper fremtiden inden for den grønne omstilling, men der er også store besparelser at hente for den enkelte forbruger. Du kan nemlig spare op imod 70 % på din varmeregning, hvis du skifter dine almindelige el-radiatorer ud med en energivenlig varmepumpe.

Vi vil gerne, at du får det bedste ud af din varmepumpe. Efter endt installation sørger vi derfor altid for at klæde dig på, så du kan få det maksimale ud af din varmepumpe og kan betjene og vedligeholde den på bedste vis. På den måde kan du spare penge i det lange løb.

Hos NovaSolar tilbyder vi også serviceaftaler – helt uden binding. Med en serviceaftale i hånden kan du slippe alle bekymringerne omkring din varmepumpe. Vi kontakter dig nemlig, når det er tid til et eftersyn. Og vi sørger altid for at holde din varmepumpe fuldt ud ajour, så den fungerer optimalt. 

Skal din varmepumpe i Aalborg have service?

Vi er ikke kun eksperter i at montere varmepumper. Hver dag hjælper vi også husejere i Aalborg og rundt omkring i resten af Danmark med at servicere deres varmepumper, så varmepumperne altid er klar til at udnytte deres maksimale ydeevne. Og med et jævnligt service tjek fra en af NovaSolars professionelle montører er din varmepumpe i de bedste hænder.

Kontakt NovaSolar i Aalborg til en uforpligtende snak, hvis du overvejer at få installeret en varmepumpe i dit hjem. Vi står klar med rådgivning i forhold til køb og montering af varmepumpe.

NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i Aalborg og omegn. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Aalborg ? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Aalborg . Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe