• Panasonic Pro Partner
  • Over 50.000 kunder
  • Landsdækkende montage
  • Gratis levering på alt
  • Loyalitetsgaranti

Har du brug for hjælp med din varmepumpe i Aalborg?

Så er du landet det helt rigtige sted. Hos NovaSolar er vi nemlig eksperter i varmepumper. Med samlet set 100 års erfaring, mere end 2000 varmepumpemonteringer og +5000 serviceaftaler på cv’et er vi vant til at håndtere lidt af hvert. Og vi vil også gerne hjælpe dig med din varmepumpe.

Vi forhandler og monterer varmepumper fra anerkendte mærker som Wilfa, Daikin, Mitsubishi og Panasonic. Vi er ovenikøbet Panasonic Pro Partner, men vi servicerer varmepumper fra alle mærker og alle modeller.

Oplev fordelene med en energibesparende varmepumpe

En varmepumpe er en fantastisk investering på mange fronter. Ikke alene er varmepumper fremtiden inden for den grønne omstilling, men der er også store besparelser at hente for den enkelte forbruger. Du kan nemlig spare op imod 70 % på din varmeregning, hvis du skifter dine almindelige el-radiatorer ud med en energivenlig varmepumpe.

Vi vil gerne, at du får det bedste ud af din varmepumpe. Efter endt installation sørger vi derfor altid for at klæde dig på, så du kan få det maksimale ud af din varmepumpe og kan betjene og vedligeholde den på bedste vis. På den måde kan du spare penge i det lange løb.

Hos NovaSolar tilbyder vi også serviceaftaler – helt uden binding. Med en serviceaftale i hånden kan du slippe alle bekymringerne omkring din varmepumpe. Vi kontakter dig nemlig, når det er tid til et eftersyn. Og vi sørger altid for at holde din varmepumpe fuldt ud ajour, så den fungerer optimalt.

Er uheldet ude med din varmepumpe i Aalborg? Så rykker vi ud og hjælper dig

Vi er ikke kun eksperter i at montere varmepumper. Hver dag hjælper vi også husejere i Aalborg og rundt omkring i resten af Danmark med at servicere deres varmepumper, så varmepumperne altid er klar til at udnytte deres maksimale ydeevne. Og med et jævnligt service tjek fra en af NovaSolars professionelle montører er din varmepumpe i de bedste hænder.

Vi er vant til at løse problemer på stedet. Og med vores mange års erfaring i ryggen er vi klar til at rykke ud til vores faste servicekunder, hvis der skulle opstå akutte tilfælde med varmepumpen. Også på søn- og helligdage.

Kontakt NovaSolar i Aalborg til en uforpligtende snak, hvis du overvejer at få installeret en varmepumpe i dit hjem. Vi står klar med rådgivning i forhold til køb og montering af varmepumpe. Ring til os på telefonnummer 71994543 eller send en mail til kontakt@novasolar-service.dk.

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe