Salg og montering af Varmepumper i Odense

 Odense 

NovaSolar anbefaler

Få hjælp til køb, montage og service af varmepumpe i Odense

Det kræver erfaring, ekspertise og håndelag at arbejde med varmepumper. Hos NovaSolar besidder vi heldigvis hele pakken. Og vi hjælper gerne dig med at finde den helt rette varmepumpe løsning til dit hjem, så du kan spare penge på varmeregnskabet, mens du samtidig reducerer dit klimaaftryk.

Er du interesseret i at skifte din varmekilde ud med energivenlig varmepumpe? Eller skal du have hjælpe til servicering af din nuværende varmepumpe? Kontakt os på telefonnummer 71 99 45 43 eller send en mail til kontakt@novasolar-service.dk, hvis du brænder inde med spørgsmål omkring vores brede sortiment af varmepumper, eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

NovaSolar: Stort udvalg af energibesparende varmepumper i Odense

Hos NovaSolar har vi mere en 100 års samlet erfaring med salg, montering og servicering af varmepumper. Vi er med andre ord eksperter i at finde frem til den rette varmeløsning til dig, så du både kan spare på varmeregningen og værne om miljøet.

www.novasolar.dk finder du et stort sortiment af de bedste kvalitetsvarmepumper på markedet til konkurrencedygtige priser. Vi har et bredt udvalg af modeller fra blandt andre Wilfa, Panasonic, Mitsubishi og Daikin.

Vi ønsker at finde de bedste løsninger til vores kunder, og derfor vægter vi det gode samarbejde med vores kunder højt. Vi er med andre ord med dig hele vejen. Fra køb og montering til service og vedligehold. Og vores montører sørger altid for at klæde dig godt på til at håndtere din varmepumpe, når de har færdiggjort monteringen.

Danmarks absolut bedste og billigste varmepumpe serviceeftersyn – også i Odense!

Hos NovaSolar bryster vi os af at have Danmarks absolut bedste og billigste varmepumpe service. Og du kan roligt tage os på ordet. Skulle du imod al forventning falde over et bedre tilbud på serviceeftersyn af varmepumpe serviceeftersyn i Odense, så matcher vi prisen.

Men vi er ikke kun stolte af vores priser. Vores gode service er også i absolut særklasse. Alle vores montører er KMO-godkendte til at arbejde med varmepumper, og det gode håndværk er en indgroet del i DNA’et hos alle i NovaSolar teamet.

NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i Odense og omegn. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Odense? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Odense. Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe