Salg af Varmepumper i Esbjerg

 Esbjerg 

NovaSolar anbefaler

Få de bedste varmepumper hos NovaSolar

Skal dit hjem opgraderes med en ny varmepumpe? Eller trænger din gamle varmepumpe til et eftersyn? Så er du landet det helt rigtige sted. For hos NovaSolar råder vi over et stort sortiment af gode og konkurrencedygtige varmepumper. Og så er vi eksperter i varmepumper, og vi står altid klar til at yde dig professionel rådgivning eller service på din varmepumpe i Esbjerg.

Din kunderejse skal være god, når du handler hos os. Derfor sætter vi en ære i at hjælpe dig godt på vej fra start til slut. Det gør vi ved at tilbyde råd og grundig vejledning, så vi sammen kan finde frem til den varmepumpe, der matcher dine behov bedst. Og vi holder altid til ude på sidelinjen, hvis du har et ubesvaret spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp.

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

Spar penge på elregningen med en klimavenlig varmepumpe

Varmepumper er blevet det grønne modsvar til klimatunge varmekilder som el-radiatorer, brændeovne og oliefyr. Faktisk kan du spare op til 70% på din elregning ved at skifte til en varmepumpe og dermed også reducere dit klimaaftryk.

Varmepumper er på alle måder fremtidens energikilde. Derfor kan du fremtidssikre dit hjem med en af vores kvalitetsvarmepumper, der alle har en levetid på minimum 20 år. Og det bedste af det hele? De fleste varmepumper tjener sig selv hjem i løbet af de første 1-3 år.

Vi brænder for at bidrage til denne gode udvikling, der både er til gavn for klimaet og din pengepung. Derfor forhandler vi et stort udvalg af de bedste og billigste varmepumper på markedet, og vi kommer gerne forbi dig og installerer en klimavenlig varmepumpe i Esbjerg.

Kontakt os for et godt tilbud på en varmepumpe i Esbjerg

Hos NovaSolar tilbyder vi professionel rådgivning, når du skal anskaffe en varmepumpe til dit hjem, sommerhus, garage eller kolonihave. Vi har tilsammen mere end 100 års erfaring med salg, montering og servicering af varmepumper. Og det er den viden, vi hver dag formidler til vores kunder.

For os handler det om, at du er tilfreds. Vi ønsker, at du skal stå med den bedste løsning til dine behov. Og ligesom det gør sig gældende for Guldlok, så gælder det også om at finde en varmepumpe, der er lige tilpas. Hverken for lille eller for stor.Stort og dyrt er nemlig ikke nødvendigvis ensbetydende med bedre. Det gælder om at matche behovet med det rette anlæg. Og et lille sommerhus har ikke brug for en kæmpe model, der kan opvarme 200kvm., hvorimod en stor patriciervilla ikke kan opvarmes tilstrækkeligt med den mindste model på markedet.

Varmepumper der passer til boliger i Esbjerg

Vi har allerede udvalgt en række varmepumper, som du kan starte med at kigge på til din bolig i Esbjerg. Den første vi synes du bør kigge på, er Panasonics HZ25XKE-5 også kaldet "Bluefin" modellen. Netop denne model er ekstra vejrbestandig, da udedelen har fået et ekstra lag coating. Det er noget. der egner sig særdeles godt til det kystnære områder, hvor der kan være meget salt i luften. Den kategori må man sige at Esbjerg falder under. Varmepumpen kan både bruges i helårsboliger såvel som sommerhuse, og er blandt de bedste luft til luft pumper på markedet. 

Kigger du efter en lidt billigere varmepumpe, der stadig kan dække de fleste danske sommerhuse eller tage en god del af opvarmningen i en helårsbolig? Så kan det være NZ25YKE. Her er der tale om en meget moderne varmepumpe, da det er en 2023-model. Panasonics NZ-serie er blandt de bedst solgte varmepumper i Danmark, og du kan finde mange af dem i sommerhuse, kolonihaver og mindre helårsboliger i hele Danmark. 

LN25-Hero er Mitsubishis ekstremt populære varmepumpe til det skandinaviske klima. Her får du nemlig en varmepumpe, der er yderst effektiv året rundt. Mange nordiske modeller har nemlig største delen af fokus på opvarmning. Men LN25-Hero fungerer også særdeles godt som aircondition om sommeren. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe