Montering af Varmepumper i Randers

 Randers 

NovaSolar anbefaler

Hjælp med varmepumpe i Randers?

Her på siden kan du købe både din varmepumpe og din montering uanset hvor i Randers du bor. Vi leverer og monterer luft- til luft varmepumper i hele Danmark og til samme lave priser, uanset hvor i landet du bor. Vores hovedkontor ligger dog lige ved siden af i Risskov, hvilket betyder vi hurtigt kan være i Randers for at sætte en ny varmepumpe op. 

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

På siden kan du finde priser og information om vores forskellige varmepumper. Du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi er altid klar til, at hjælpe dig med at finde den rigtige varmepumpe til dit hjem.

Vores kontor ligger i 8240 Risskov, men vi dækker hele landet!

Derfor skal du have en luft til luft varmepumpe

Der er mange fordele ved at skifte til en luft til luft varmepumpe. En varmepumpe kan virke meget dyr ved køb, men kan hurtigt blive en fantastisk investering. Varmepumper er først og fremmest en del af fremtiden for den grønne omstilling, men der er også store besparelser at finde på varmeregningerne. Det er nemlig muligt at spare op imod 70% på din varmeregning, alt efter hvilken opvarmningskilde din varmepumpe skal erstatte.

Luft til luft varmepumper kan virke som et rigtig godt supplement til opvarmningen af helårshuset i Randers. Hvis du på nuværende tidspunkt, bruger en dyr form for opvarmning, vil en luft til luft varmepumpe ofte kunne overtage en stor del af denne udgift, og gøre det for langt mindre. Det hjælper dog også til helårshuse, hvor det bliver meget varmt om sommeren. En varmepumpe kan nemlig også køle. Du kan derfor sikre at din bolig i Randers har et dejligt indeklima året rundt. 

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud  

Det er muligt at spare så meget på en varmepumpe, at "investeringen" betaler sig selv i løbet af varmepumpens levetid. I mange tilfælde sker det sågar meget hurtigere. Sidder du derfor i Randers og overvejer et varmepumpekøb, så start rejsen med os på telefonen 71 99 94 93. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.


NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i Randers og omegn. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Randers? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Randers. Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe