Luft til luft varmepumper i Aarhus

  Aarhus  

NovaSolar anbefaler

Vi har din nye luft til luft varmepumpe i Aarhus

NovaSolar er din lokale forhandler af luft til luft varmepumper. Vi har nøje udvalgt både brands og varmepumper, så vi kan stå inde for det vi sælger. Vores montører er vores egne, så du har kontakt med det samme firma hele vejen igennem købsprocessen. Vi ved hvor stor en forskel varmepumpe kan gør på både varmeregning og indeklimaet, og er derfor passioneret for at lære fra os. 

Vi har hovedkontor i Risskov Aarhus, og er derfor din helt lokale varmepumpespecialist. Du kan komme ud og tage en snak med os på kontoret, hvis du ønsker, ellers sidder vi naturligvis også klar til at besvare mails og telefonopkald. Når du køber en varmepumpe fra os, og du skal have den installeret tæt på eller i Aarhus, kan du forvente en forholdsvis hurtig tid.

Skal vi hjælpe med at finde den bedste varmepumpe? - Læs mere her: Varmepumpe bedst i test

Derfor skal du have en luft til luft varmepumpe

Der er mange fordele ved at skifte til en luft til luft varmepumpe. En varmepumpe kan virke meget dyr ved køb, men kan hurtigt blive en fantastisk investering. Varmepumper er først og fremmest en del af fremtiden for den grønne omstilling, men der er også store besparelser at finde på varmeregningerne. Det er nemlig muligt at spare op imod 70% på din varmeregning, alt efter hvilken opvarmningskilde din varmepumpe skal erstatte.

Luft til luft varmepumper kan virke som et rigtig godt supplement til opvarmningen af helårshuset i Aarhus. Hvis du på nuværende tidspunkt, bruger en dyr form for opvarmning, vil en luft til luft varmepumpe ofte kunne overtage en stor del af denne udgift, og gøre det for langt mindre. Det hjælper dog også til helårshuse, hvor det bliver meget varmt om sommeren. En varmepumpe kan nemlig også køle. Du kan derfor sikre at din bolig i Aarhus har et dejligt indeklima året rundt. 

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud  

Det er muligt at spare så meget på en varmepumpe, at "investeringen" betaler sig selv i løbet af varmepumpens levetid. I mange tilfælde sker det sågar meget hurtigere. Sidder du derfor i Aarhus og overvejer et varmepumpekøb, så start rejsen med os på telefonen 71 99 94 93. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Hjælp med varmepumpe i Aarhus?

Her på siden kan du købe både din varmepumpe og din montering uanset hvor i Aarhus du bor. Vi leverer og monterer luft- til luft varmepumper i hele Danmark og til samme lave priser, uanset hvor i landet du bor. Det er dog klart, at det er meget nemmere for os, at planlægge en tur forbi en "nabo". 

På siden kan du finde priser og information om vores forskellige varmepumper. Du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi er altid klar til, at hjælpe dig med at finde den rigtige varmepumpe til dit hjem.

Vores kontor ligger i 8240 Risskov, og er derfor din lokale montør! - Skal du have monteret varmepumpen i et sommerhus, er det ikke noget problem. Vi er nemlig landsdækkende og kører gerne ud til dit sommerhus. 


NovaSolar anbefaler en række gode varmepumper

NovaSolar er som sagt din lokale varmepumpe specialist i Aarhus og omegn. Sidder du derfor og søger efter en ny luft til luft varmepumpe, har vi nogle modeller, som du kan starte med at kigge på:

NZ25YKE er en moderne 2023 model. Det er en i den billigere ende af vores varmepumpe sortiment. Den slår dog faktisk mange af de konkurrerende og dyrere varmepumper på både egenskaber og kvalitet. Med andre ord er der altså tale om en rigtig god varmepumpe til prisen, der kan dække op til 130 kvm i en velisoleret bolig. Er det ikke helt nok, kan du "opgradere" til NZ35YKE-modellen, der kan dække op til 148. Skal vi komme ud og sætte en varmepumpe op i din bolig i Aarhus? - Så bare giv os et kald eller bestil her på hjemmesiden. 

LN25-Hero er en super solid varmepumpe, der har været blandt de mest populære luft til luft varmepumper i Danmark igennem flere år. Vi har allerede opsat rigtig mange af disse varmepumper flere steder i Aarhus. Det er nemlig en super varmepumpe til de mange kolonihave huse, men fungerer samtidig også rigtig godt til helårsbrug. LN-Hero serien er nemlig super effektive varmepumper både opvarmning og afkøling. 

Det sidste anbefaling du får med herfra er Panasonics HZ25XKE. Det er en del af Panasonics flagskibs-serie, som er den ultimativt mest populære serie i Danmark. Det er svært at finde en bedre varmepumpe på markedet, da den er blandt de bedste både på lydniveau, energimærke og SCOP-værdi. Derudover er prisen også super fair i forhold til hvor meget "varmepumpe" du får ud af den. Er du usikker på, om den kan dække nok, kan du evt kigge på dens "storebror" - nemlig HZ35XKE, der er en smule kraftigere. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe