Varmepumper Fyn

NovaSolar anbefaler

Luft til luft varmepumper er populære på hele Fyn. Det ved vi, fordi vi allerede har opsat rigtig mange varmepumper på hele Fyn. Her er der tale om både sommerhuse, kolonihaver, lader og helårsboliger. Luft til luft varmepumper er en super energieffektiv metode til opvarmning af alle typer rum. Skal vi besøge dig, næste gang vi er på Fyn?

→ Se alle vores luft til luft varmepumpe tilbud

Hjælp med varmepumpe på Fyn?

Her på siden kan du købe både din varmepumpe og din montering uanset hvor på Fyn du bor. Vi leverer og monterer luft- til luft varmepumper i hele Danmark og til samme lave priser, uanset hvor i landet du bor. Vi er eksperter i at sætte luft til luft varmepumper op, og kan også hjælpe dig 

På siden kan du finde priser og information om vores forskellige varmepumper. Du kan selvfølgelig også kontakte os, hvis du har brug for hjælp. Vi er altid klar til, at hjælpe dig med at finde den rigtige varmepumpe til dit hjem.

Vores kontor ligger i 8240 Risskov, men vi dækker hele landet!


Varmepumper der passer til boliger på Fyn

Kigger du efter en af de billigere varmepumper på markedet, der stadig kan dække de fleste danske sommerhuse eller tage en god del af opvarmningen i en helårsbolig? Så kan det være NZ25YKE. Her er der tale om en meget moderne varmepumpe, da det er en 2023-model. Panasonics NZ-serie er blandt de bedst solgte varmepumper i Danmark, og du kan finde mange af dem i sommerhuse, kolonihaver og mindre helårsboliger i hele Danmark. 

LN25-Hero er Mitsubishis ekstremt populære varmepumpe til det skandinaviske klima. Her får du nemlig en varmepumpe, der er yderst effektiv året rundt. Mange nordiske modeller har nemlig største delen af fokus på opvarmning. Men LN25-Hero fungerer også særdeles godt som aircondition om sommeren. 

Luft til luft varmepumpe på Fyn

Vi kan i NovaSolar roligt sige, at vi er blandt de største virksomheder inden for luft til luft varmepumper i Danmark. Vi opsætter ugentlig over 50 nye varmepumper rundt i Danmark, hvilket også bringer os ofte til Fyn. Derudover har vi fastansatte til administration og kundeservice på kontoret, hvilket har resulteret i et professionelt team allround. 

Om din luft til luft varmepumpe skal bruges som opvarmning til et ekstra værelse, som supplerende opvarmning af boligen eller skal bruges som aircondition om sommeren - så står vi klar til at hjælpe dig. Skal vi også komme forbi dig med din nye varmepumpe næste gang vi er på Fyn? Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at vælge den helt rette varmepumpe til dit behov, vent derfor ikke med at kontakte os. 


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe