SCOP

 Skal du have en energieffektiv varmeløsning, så er en varmepumpe det rigtige valg for dig. Hvordan ved man så hvor effektive de er, og hvordan kan man se forskel på varmepumperne effektivitet? Dette kan SCOP-værdi hjælpe os med at svare på. Hvad er SCOP så helt præcist, hvad betyder tallet, skal det være højt eller lavt? Det kan du få svar på her på siden. 

Hvad er SCOP - Seasonal Coefficient Of Performance

SCOP står for den gennemsnitlige årlige effektivitet (Seasonal Coefficient Of Performance). Her testes varmepumpen ved forskellige temperatursæt og giver dermed en mere præcist billede af hvor effektiv varmepumpen er på årsbasis. F.eks. hvis en varmepumpe har en SCOP værdi på 4 betyder det, at man gennemsnitligt over året får 4 gange den varme ud, som man bruger på strøm i kWh. Derfor giver

COP-faktoren giver et øjebliksbillede af din varmepumpes energieffektivitet, hvor SCOP værdi giver den gennemsnitlige effektivitet over et år. Dette er også derfor, at SCOP står for "Seasonal Coefficient of Performance".

SCOP værdien giver derfor det mest retvisende billede af varmepumpens effektivitet, fordi varmepumpens COP faktor bliver påvirket af udetemperaturen.

Hvad er en god SCOP værdi

En høj scop cærdi = høj effektivitet. Jo højere varmepumpens SCOP tal er, desto mere energieffektiv er varmepumpen. En god SCOP på en varmepumpe er 4 eller der over. SCOP værdien er en af de vigtigste variabler man kigger på, når man snakker om hvilken varmepumpe er bedst. Man skal altså som forbruger ønske en SCOP værdi, der er så høj som mulig, da det betyder varmepumpen er billigere i drift. Det er dog ikke alle varmepumper, der passer til ens behov. Så hvis du kun skal have opvarmet 50 kvm, skal du i første omgang lede efter en varmepumpe, der er lavet til den størrelse. Har du brug for rådgivning til, at finde den bedste varmepumpe til dit behov så ring på 71 99 94 93 også finder vi den bedste varmepumpe løsning til netop dit behov. 

Alle varmepumper har ikke en ens SCOP værdi

Alle varmepumper har langt fra den samem scop værdi. derfor kan der altså være stor forskel på hvor energieffektiv varmepumpen egentlig er som du kigger på. Du bør altid sammenligne flere varmepumpers SCOP værdi, når du har tiltænkt, at erhverve dig en varmepumpe. I længden kan der nemlig være mange penge at spare. 

Alle vores varmepumper har en høj SCOP værdi

 Fælles krav for alle vores varmepumper hos NovaSolar er, at de skal være yderst energieffektive. Vi vil ikke blot sælge dig en billig varmepumpe. Den skal være tiltænkt præcis til dit behov og din økonomi. Vi sætter en store ære i vores personlige rådgivning når det kommer til valg af varmepumpe

Overvejer du en varmepumpe fra NovaSolar, så tøv endelig ikke med, at give os et kald 71 99 94 93 , også kan du få et uforpligtende tilbud, eller besøg af vores varmepumpe specialister som kan finde den bedste varmeløsning til dig. 

Tilbage til ordbogen

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe