Solceller på taget - Nye installationer i 2024 fra NovaSolar

Solceller på taget - Nye installationer i 2024 fra NovaSolar

Published at: 2024-01-03

Ønsker du at få installeret solceller på taget i løbet af 2024? NovaSolar tilbyder salg og installation af nye solcelleanlæg til danske husejere. Vi glæder os over at kunne fortsætte med at udvide vores sortiment og arbejdsopgaver inden for vedvarende energi. På den måde kan vi bidrage yderligere til Danmarks bestræbelser på at reducere afhængigheden af fossile brændstoffer. Med moderne og solide produkter fra Growatt og Solplanet, kan vi sammen finde en løsning, der passer perfekt til din bolig. 

Vi har stor erfaring med solceller på tag i NovaSolar

Du skal ikke være bange for at kontakte os. Vi har mange års erfaring med solceller, som vi begyndte at etablere på danske hjem tilbage i 2009. Vi ved hvad vi laver, og har været den virksomhed, der har håndteret reklamationer og andre solcelle-relaterede opgaver for store organisationer såsom; Bauhaus, XL-Byg (DITAS), Skousen/Whiteaway, COOP, Energi Midt/Eniig og Bilka.

Udover salg og installation af solcellerne, vil vi derfor også kunne tilbyde løbende vedligeholdelse og support. På den måde kan du nyde godt af dine solceller på taget i mange år frem.

Undgå de typiske faldgrupper ved solceller på tag

Der kan være flere faldgrupper ved installation af solceller på taget. Vi har igennem tiden set flere eksempler på dette. Som kunde er det derfor vigtigt at være opmærksom på følgende:

  • Valg af den forkerte teknologi: Det er vigtigt at vælge solceller, der passer til ens specifikke energibehov og tagforhold. Hvis man vælger solceller, der ikke er egnet til ens tag eller energibehov, kan det føre til lavere effektivitet og økonomiske tab.
  • Manglende vedligeholdelse: Solceller kræver regelmæssig vedligeholdelse for at fungere optimalt. Hvis man ikke sørger for at holde solcellerne rene og reparere eventuelle fejl, kan det føre til lavere effektivitet og økonomiske tab.
  • Dårlig installation: Solceller skal installeres korrekt for at fungere optimalt. Hvis installationen er dårligt udført, kan det føre til lavere effektivitet og andre skader på taget.
  • Undersøgelse af gældende regler og love: Der kan være specifikke regler og love for solceller på taget i ens kommune, og det er vigtigt at undersøge og overholde disse, før man installerer solcellerne.

Du kan læse mere om fejlmonterede solceller. Selvom der er tale om en ældre artikel, er den stadig relevant.

Hvordan fungerer solceller på taget i praksis?

Et typisk solcelleanlæg ved et almindeligt hus i Danmark består af flere komponenter: solcellepaneler, en inverter, en energimåler og eventuelt et batteri.

Solcellepanelerne er placeret på taget af huset og omdanner sollys til elektricitet ved hjælp af fotovoltaiske celler. Panelerne kan være enten monokrystallinske eller polykrystallinske. Vi bruger monokrystallinske, da vi oplever at de performer bedre.

Inverter er en elektronisk enhed, der konverterer den genererede DC-spænding fra solcellepanelerne til en AC-spænding, som kan bruges i huset eller sendes tilbage til elnettet.

Energimåleren måler den elektricitet, som er genereret af solcellerne og den elektricitet, som er brugt i huset. Det giver også mulighed for at sende overskydende elektricitet tilbage til elnettet og modtage betaling for dette.

Batterier kan også installeres i en solcelleinstallation. Den er designet til at lagre den overskydende elektricitet genereret af solcellerne, så det kan bruges, når solen ikke skinner.

→ Relevant artikel om solcelleanlæg: Sådan får du et komplet solcelleanlæg

Et kig på de solcelle produkter, som vi forhandler

Vi bestræber os efter at tilbyde solceller og tilhørende produkter af høj kvalitet til markedets bedste priser. Det kan vi sigte efter, da vi allerede har håndteret reklamationer på over 10.000 solcelleanlæg i Danmark. Vi ved derfor hvilke produkter der holder, og hvilke der ikke gør.

Husejere der er interesserede i at lære mere om vores solcelleanlæg, og hvordan de kan drage fordel af dem, kan besøge vores hjemmeside eller kontakte os direkte for mere information. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig for at gøre dit hjem mere energieffektivt og bæredygtigt.

Det er desuden muligt at booke et helt uforpligtende og gratis konsulentbesøg vedrørende solceller på taget

Finansielle fordele ved solceller på taget:

Udover de åbenlyse miljømæssige fordele har investeringen i solceller på taget også betydelige økonomiske incitamenter. Ved at generere din egen elektricitet fra solen kan du drastisk reducere dine månedlige elregninger. Faktisk kan du i visse tilfælde endda generere overskudsstrøm og sende den tilbage til elnettet, hvilket resulterer i kreditering på din elregning.

Danmark har også etableret en række støtteordninger og incitamenter for at fremme brugen af vedvarende energi. Dette omfatter tilskud, skatteincitamenter og nettomåling, der yderligere øger den økonomiske attraktivitet af solcelleanlæg. Ved at investere i solceller på taget kan du ikke kun spare penge på kort sigt, men også realisere en betydelig langsigtet økonomisk gevinst.

Vores ekspertise og engagement:

På NovaSolar er vores engagement i vedvarende energi mere end bare en forretning – det er vores passion. Vores dedikerede team af eksperter er klar til at vejlede dig gennem hele processen, fra valg af de rigtige solceller til en professionel installation og efterfølgende support. Vores erfaring og ekspertise giver dig tryghed og sikkerhed i din beslutning om at gå over til solenergi.

Vi stræber efter at levere ikke kun solcelleløsninger, men også uddannelse og oplysning til vores kunder. Gennem vores ressourcer og vejledning ønsker vi at hjælpe dig med at træffe informerede valg, der passer til dine individuelle behov og mål.

Afskaffelse af Bekymring:

Ved at vælge NovaSolar som din partner for solceller på taget, eliminerer du bekymringerne om teknologivalg, installation og vedligeholdelse. Vi er forpligtet til at levere kvalitetsprodukter og services, der lever op til de højeste standarder. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi går ekstra skridt for at sikre, at dine solceller fungerer problemfrit og leverer optimale resultater i årene fremover.

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe