Norlys elaftale med varmepumper
  • Panasonic Pro Partner
  • KMO
  • AAA
  • Truspilot
  • VE godkendt varmepumpe
  • VE godkendt solceller
  • Tekniq

Beskrivelse

Tegn en elaftale hos Norlys og få dit første servicebesøg på din nye varmepumpe gratis*


1 Tegn en el-aftale med Norlys
pil til næste skridt
2 Modtag en unik rabbatkode fra Norlys
pil til næste skridt
3 Send koden til [email protected]
pil til næste skridt
4 Få første service gratis

Tegn en partner aftale på dette link: https://partner.norlys.dk/NovaSolar

Hos Nova Solar samarbejder vi med Norlys om et grønnere Danmark

Derfor tilbyder vi lige nu første servicebesøg gratis, hvis du samtidig tegner en FlexEl elaftale hos Norlys.

Der er flere fordele ved at få din varmepumpe til service. Serviceeftersyn af varmepumpen er med til at forlænge dens levetid, samtidig med det forbedrer varmepumpens daglige drift og ydelse.

Som kunde hos Norlys bliver du en del af et fællesskab, som arbejder for en fremtid på 100% vedvarende energi. Derfor investerer vi i sol og vind – til gavn for både dig og klimaet.

Med en FlexEl elaftale hos Norlys har du mulighed for at udnytte de variable timepriser og dermed flytte dit forbrug til de tidspunkter, hvor strømmen er billigst. Det er netop fordelagtigt, når du har en varmepumpe.

Hos Norlys er der gratis oprettelse og ingen binding.
Du betaler et månedligt abonnement på 29 kr. – og du betaler kun for den strøm, du bruger.
Du har nemlig mulighed for at vælge månedsregning og skal ikke bekymre dig om store aconto regninger. Timepriserne kan du følge i vores Norlys Energi app, hvor du også kan se prognoserne for de kommende 7 dage.

Personlig kundeservice og rådgivning
Du kan altid få hjælp og rådgivning fra vores dygtige og erfarne kundeservicemedarbejdere. Og du kan kontakte os på lige præcis den måde, der passer dig - du kan nemlig både ringe, maile eller chatte.

Fordele og rabatter
Som elkunde hos Norlys får du helt automatisk adgang til en række fordele. Du får bl.a. rabat på ladeløsninger, rabat på forsikringer og adgang til dit eget selvbetjeningsunivers (Mit Norlys), hvor du overblik over dit forbrug, se dine regninger mm.

Få dit første servicebesøg gratis
Du vil efter bestilling af elaftalen modtage en voucherkode, som du skal give til NovaSolar, som udfører dit første service gratis.

*Rabatten er kun til nye Norlys elkunder og er betinget af, at der ikke tidligere er givet rabat på adressen. Eventuel ubrugt rabat udbetales ikke.
Værdi: 995 kr.

Hvad indeholder service af luft til luft varmepumpe?

Generel gennemgang af varmepumpe, kontrol af samlinger, tæthedskontrol, kontrol af udblæsningstemperatur, evt. kontrol af køl, rensning af filtre, antibakteriel behandling. Serviceaftaler for varmepumper der ikke er købt og monteret af NovaSolar er ikke inkl. evt. påfyldning af kølevæske og andre reservedele.

Tilbuddet på service dækker Jylland, Fyn, Sjælland og brofaste øer.

Ved køb af denne service giver du samtykke til, at levering af den pågældende ydelse påbegyndes og anerkender at fortrydelsesretten ophører, når ydelsen af fuldt udført.

Ligesom al anden teknik er en varmepumpe også nødt til at have et regelmæssigt serviceeftersyn for at yde optimalt år efter år. Hos NovaSolar tilbyder vi varmepumpe serviceeftersyn, som sikrer at din varmepumpe fungerer optimalt og fortsætter med at udnytte energien på den mest optimale og økonomiske måde - til fordel for både klimaet og din pengepung.

Produkt detaljer


Produkter i samme kategori

sikkerheds pilot

NovaSolar lever af tilfredse og glade kunder

Se anmeldelser på Trustpilot
Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe