Aircondition

En aircondition fungerer på samme måde som en varmepumpe, og de fleste moderne varmepumper kan faktisk også af den grund køle, da alt der skal til for at opnå en køle effekt er at vende retningen kølemidlet flyder. En "Aircondition" model er dog ikke lavet til det nordiske klima, hvilket betyder at den ikke kan varme en bolig op, når temperaturen udenfor er kold. 

Den moderne luft til luft varmepumpe virker både som aircondition og som varmepumpe. Det er fordi en varmepumpe har en 3-vejs ventil, der automatisk kan vendes (ved at man trykker ”Cool” på fjernbetjening), således at varmepumpen trækker varmen ud af et rum (Køler) og overfører varmen til udedelen.

Med luft til luft varmepumper og aircondition-anlæg, opnår du den optimale temperatur indendørs - Også om sommeren. Derfor frister det mange at investere i en varmepumpe der kan varme indendørsluften op om vinteren og køle den af om sommeren.

Hvilken varmepumpe er bedst som aircondition?

Hvis du leder efter aircondition til boligen, kan vi helt sikkert guide dig i den rette retning. Vi har forskellige modeller, der alle har en høj SEER værdi. Det er vigtigt at kigge efter, hvis du ønsker et energieffektivt køleanlæg. 

Vi har en super artikel til dig, der leder efter den bedste aircondition --> Varmepumpe som aircondition/køleanlæg?

Tilbage til ordbogen

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe